3 Ağustos 2009 Pazartesi

Sucuklu vampir

İşte Cuma gecesi minik Sino'nun evinde kendimize film gecesi düzenledik sayın seyirciler. Filmimizi ben seçmiş idim, Francis Ford Coppola'nin yönettiği Dracula filmi. Tabii aç ayı oynamaz da, film de izleyemez... o yüzden kendimize hafif bir kahvaltı hazırladık... O baharatlı polonez sucukları kızartır, üzerine çift sarılı yumurtaları kırarken vallahi hepimiz Hadsiz Başkanımız bu postu okuyunca ne diyecek diye meraklanmakta idik. Kıız Hadsiz, sen de muhabbetimizin içindeydin canım hee.





Ooohhşşş, hatırlayınca bile içim ezildi, yeni merakımız "kepekli" lavaşın içine, krem peynir ile zeytin ezmesi sürüp, üzerine hindi jambon ile dana salamı yerleştirip dürüm yaparak , zeytinyağına bandırıp yemiş idik. Ayy, sonra da kepekli lavaş ile nutellalı dürüm yaptık, vallahi hepimize fenalıklar geldi, Sinem'in yatağına hamamda bayılan karılar gibi serildik ve filmimizi izledik sayın seyirciler.
Sonra ben Cumartesi günü uyandığımda saat öğlen bir idi. Haftasonu Lara Croft Anniversary oyununu oynamaya başladım ama bunu başka bir postta irdelemek istiyor idim. Yalnız bu zeytin ezmesi ne bağımlılık yapan bir meretmiş, hiç aklımdan çıkmıyor, mütemadiyen wasa kıtır ekmek üzerine la vache qui rit ve zeytin ezmesi sürüp yemek istiyorum. Şu hayatta kendime yarar bir şey istememiş olmak ne fena değil mi?

15 yorum:

  1. Ayyy ulan inanamıyorum bunların hepsini siz mi yediniz kızıııım beeea!?! Çüüüüş lan çüüüüş!!! Hiç sıkılmadınız mı hıııı?!? Şimdi size birkaç herif göndersem siz onları da literally yersiniz yani mecazi anlamda yemek varken, valla gönderemem bu durumda sorry :))) Utanın utaaaaaanın :))) Neyimi konuştunuz beeea??? Ayyy çok meraklandım heeee :P

    YanıtlaSil
  2. ayyy sucuklar pişerken ve yediğimiz her lokmada Hadsiz çok kızacak diye konuştuk bebeğim ....

    YanıtlaSil
  3. Evet çok kızdım bu kabul günleriniz çok kalorili beeea! Bu arada, sende bu kadar yemeğe rağmen bir süzülme gördüm :) hayret bebeğim...

    YanıtlaSil
  4. vışşş... hoşşikler...kızım tabaklar fulll...nutella çifter çifter..o yediğiniz sucuklu yumurta değil yumurtalı sucuk olmuş kızım..
    juddy bak cumartesi diyet miyet yapıyorum deme pazar günü kahvaltıda full yedirtecem seni..:)neyse hadi afiyet olsun yarasın...yok yaw yaramasın..:)

    YanıtlaSil
  5. O ne ayol Mary Antuanetler gibi, Dracula o sofrayı görse utanır istifa ederdi vampirlikten. Bense kıskandım ve çirkefleştim ben de böle yiyebilmek istiyorummmm. gelsin dürümler gitsin şokellalar kahrolsun spor ve diyetisyenler.Osman Müftüoğlunu yemek istiyorum. Üstüne de Jessica Albay'ı. ühühü ühüü
    Kınıyorum

    YanıtlaSil
  6. hadsizim, hayret bebeğim, ama lady charlotte da bende bir süzülme gördü, hayırdır inşallah, spora gideceğim diye dertlendim ya ondandır:))

    sibooo, duydum ki cumartesi izin almışsın, cumartesi plaja gidiyormuşuz, pikinime sığamayacağım diye korkuyorum cicim yaa

    mehmetcim, gelsin dürüm gitsin nutella kahrolsun spor ve kalori sayma:))) bak kafiyeli oldu ne güzel. :))) sen biraz bizimle takılsan yersin aslında, mesela bizim minik sinem fındık kadar idi, 50 kilo idi, bizimle takılalıberi 6 kilo almış, göbeği çıkmış yaaa:)

    YanıtlaSil
  7. Bu yüzden annem sizinle takılmama izin veriyordu. En çok iştediği şey benim kilo almamdı :) sonunda oldu :)

    YanıtlaSil
  8. E ben de takılırsam 'Seven'da yemek yedirerek öldürülen adam gibi hepimizin 200 kiloluk şişmiş cesetlerini bulur komşular söliyim.
    Merakımdan sorsam: Yemekten sonra topluca halay çekildi veya kolbastı oynandı mı ?

    YanıtlaSil
  9. Ohooooo, yok yoooook Cudi, Şarlot, Sinem ve masada görüp adını ne yazık ki bilmediğim pek değerli bebeklerim, sizlerden bunca fazlalığınıza rağmen voltran yapsanız bile bir adam olmaz beeea bu iradeyle :))) Oldu olacak çiğ köfte günü de düzenliiiin beeea, hatta gözleme, mantı, dolma, lokma ve pilav günlerini de es geçmeyiniz heeee! Şarap ve peynir günleri de olmazsa olmazınız olmalı beeea! Yok yooook kızıııım sizleri ancak ultra fit vücutlu ateşli professional sporcu heriflere aşık olmak düzene sokar zayıflatır, napsam oraya gelsem hep birlikte pro yüzücülerin - su topçuların idmanlarını izlemeye mi gitsek? Ama kızııım siz onları izlerken de bişiyler yersiniz ben bilirim mallarımı beeea :PPP Neyse kızıııım, bir tek kangal sucuk vardır o da slipte-boxer-trunk'ta olanı :P Bu da benden post-İTTTT olsun sizlere :) Heee, işte su sporlarını izlemeye gidince, en büyük sucuğu olan şarküteri prenslerini seçeriz işte kızıııım, işimiz ne? :P Hiç yani!

    YanıtlaSil
  10. iyki yemişiz walla , 6 günde 2 kilo almışım beee. iy ki türkiyede yaşamıyorum allahım , şişman olmamak mümkün diil. neyse allahtan burda ytiycek bi bok yok , sabah ve öğle yemeği olarak kahve içtim , akşamda haşlanmış sebzeylen yoğurt. bööö. şimdide diyet kolayı köklüyorum as usual :)) öptüm hepinizi be. bu arada sevale söle çok inspire oldum kendisinin sloganından baskılı t-shirt yapıcam :) hahahahah.

    YanıtlaSil
  11. ayy başkancığım, biz spor müsabakasına giderken yanımızda tadım'ın yarrım kiloluk dev ay çekirdeği paketini götürür, mahalle karıları gibin kabukları tüküre tüküre çekirdek çitler, rezil oluruz bee:)))) çekirdek malum bağımlılık yaptığı için bir başladın mı, bitirmeden bırakmak olmaz hhahaahahaa

    ah ah charlotcuğum, o slogan hepimizin sloganı olmuş idi hahaahahah

    YanıtlaSil
  12. Ne ekmekler banılmıştır o tavalara. Siz bişey yemediği için 7/24 regl ruh hali taşıyanların dediklerini dinlemeyin anacım gömülün :)))

    YanıtlaSil
  13. Kızııım Korhoooooşt hooooşt! ben senin üstünde "one minutes" tarzlı iğrenç bıyıkları olan ağzını caaaart diye yırtarım beeea orta yerinden, sen bana, 1990 modeli manda kasa compresseur mercedes'i gibi yekpare göbeğinle laf mı sokuyosun heeee, öyle mi beeea paççoz :P Döverim seni lan it :)))

    YanıtlaSil
  14. Anam bu mahalle karısı ne ara saydırdı gene bana :))) Göbeğime kurban ol sen kızım! Dün öğlen (yoksa sabahmıydı) yosun kemiren benmiydim kızıla kaçmış denizanası. Ama aslan Ryder gitti delikanlı yemeğini yedi geldi. :D

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.