5 Ağustos 2009 Çarşamba

Tomb Raider Anniversary

Bu oyun 2006 yılında, Lara'nın 10.yıldönümü şerefine yayınlanmış. Benim oynadığım ilk Tomb Raider oyunu ise Legend idi ve o kadar sevmiştim ki, geçenlerde bu Anniversary'i almış idim.

Bu arada Legend'ı bitiremedim, ortada bir bölümdeki boss fight'ı geçemedim , böyle şeyleri beceremiyorum ama Lara'nın Indiana Jones tadında keşifleri, maceraları ve bulmacalarına bayılıyorum.

Neyse efendime söyleyeyim, Anniversary'de Lara bilmem neyin peşinden Peru'ya gitti dostlar. Burada harika ortamlardan atlaya zıplaya geçerken, karşımıza T-Rex çıktı eşşek kadar yuuuhhh. İşte burada yeni bir özellik olan adrenalin saldırısını kullanmak gerekiyormuş. Yaa daha oyunun başı, ben de böyle şeyleri beceremem, 2 gün uğraştım.


Zaten sağlık paketlerini, cephaneleri buluyorum ama relic ve artifactleri bulamıyorum. O kadar üzüldüm ki, bu T-rexi geçemezsem oyuna devam edemeyecektim, yeni bölümleri göremeyecektim, aaa ne yapayım? tabii saatlerce internette araştırma yaptım, sonunda adrenalin saldırısı yapmak için, sağ tık sürekli basılı olacak, bu arada sol tıkla ateş etmeye devam ediyorsun, düşmanın çok kızıp kükreyinceee sağ tıkı hiçç bırakmadan , sağa ya da sola giderken Shift'e bas, sonra hedef odaklanınca tek kere ateş et aaaaaaaayyyyyy, sağ tıkı bırakmayacaksın sakın. Ohh, fakat bunu becerince T-Rex'i geçmek 1 dakika sürdü . Neyse Peru bölümünü bitirdim bakalım bu gece yeni bölümler, yeni maceralar, yeni katliamlar beni bekliyor dostlar.
Tomb Raider oynarken kendimi Indy gibi hissediyorum işte çok zevkli. Bu yüzden Underworld için de sipariş geçtim ebay.co.uk'e. Hepsiburada.com'dan alırsan 70 TL, Ebay'den alırsan 10 pound, gönderi dahil. Neden acaba bizim memlekette düdüklenip duruyoruz dostlar??? Ayrıca bu tarz tavsiye edeceğiniz oyunlar varsa mesajları yağdırın. OK?Thnxbye.
xoxo

3 yorum:

  1. Eğer Medal of Honour ve Call of dutyYi oynamış ve sevmişseniz ve de bunların western versiyonu da olsa güzel ourdu der iseniz...o zaman mutlaka öneriyorum: Call of Juarez adlı oyunu

    YanıtlaSil
  2. onları hiiç oynamadım
    ben daha lego indiana jones, lego batman tadında çocuk oyunlarını oynuyorum , işte arada kasıp lara'ya geçtim:))

    YanıtlaSil
  3. anladım. ben gerçek bir 2.dünya savaşı meraklısıyım. bu adından bahsettiğim oyunlar ise bu alanda yapılmış olup detay ve gerçeğe uygunluk anlamında gerçek sanat şaheserleridir. ama eğer 2.d.s ilginizi çekmeyen bir konu ise o zaman size salt aşırı doz şiddet olarak gözükmeleri doğal olur. yok eğer ilgim var derseniz gerçekten öneririm bi gün oynamanızı. hatta o zaman önce hangi versiyon konusunda da yorum yazarım.

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.