30 Aralık 2009 Çarşamba

Kırmızı Deri Kimono :)))))))

İnternette kırmızı deri kimono diye araştırma yaparken bulduğum bir resmi, siz değerli izleyicilerimle paylaşmak istiyor ve son günlerin izleyici rekoru kıran " Bebek'te Rezalet" adlı filmde yer alan Realfiesta oyuncularına atfediyorum.



Ta ta tataaaaaaaaa



Henüz filmi izleme olanağı bulamamış olanlar için filmin künyesini de aşağıda yayınlıyorum.
Sizler için kendimi ne kadar parçaladığımı görün ve de utanın. Hüzünlenseniz de yeter :)))


Bebek'te Rezalet
Tür:Gerilim/Aksiyon
Gösterim tarihi: 29 Aralık 2009
Yönetmen: La Capitana :)))
Senaryo: Mehmet + Korhan
Oyuncular: Juddy Abbot, Korhan, Mehmet, La Capitana, Sütçü Mehmet Efendi, yoldan geçen bir teyze, bilimum martı ...
Kostüm: Lady Charlotte
Makyaj: Hadsizin Başkanı
Yapım: 2009 / Türkiye
Filmin Konusu:
Korhan ufacık tefecik içi dolu turşucuk bir delikanlıdır. Bir gün yolda yürürken tinerci çocukların saldırısına uğrar. Kaput dağılmış vaziyette eve doğru sürünürken ( ay pardon yürürken ) yolda keddileri beslemekte olan Judy San ile karşılaşır.
Judy San Allah rızası içün ve de film için aldığı paranın karşılığı içün bizim Korhan'a yardım etmeye karar verir. Zavallı çocuğu eve tıkar. Korhan nerden bilsin başına gelecekleri. Bizim Bebek'teki köşkü perili köşk sanır ve kendini Bebek sahiline zor atar.
Sahilde aç bilaç dolaşırken, o anda martıları beslemekte olan hain, kötü ve martı beslediğine göre bir o kadar da naif Mehmet ile karşılaşır. Açlıktan gözü dönen Korhan, Mehmet'in martılara ayırdığı simide hamle yaptığında bir güzel sopa yer. Az kalsın sopa, simidin yerini tutacakkene Kırmızı Mini Deri Kimonosuyla Judy San Korhan'ı kurtarır.
Dediklerini yapmazsa kedisine mama yapmakla tehdit ettiği Korhan'a bilumum kata hareketleri eşliğinde evi temizletir, cilalatır. Açıkgöz La Capitana tam Korhan'ı kendi evine çırak olarak alacağı sırada Korhan bir anda hidayete erer ve önünde uzanan Mr. Mussel olarak planlanan geleceğini bir yana atar. Korhan artık hazırdır.
Birlikte sahile inerek Mehmet avına çıkarlar. Fakat Mehmet naif olduğu kadar da akıllıdır. Nay Miyagi'yi parasıyla değil mi ulennnnnn nidalarıyla tutmuş, bilumum kedi köpek, leylek ve de timsah hareketi öğrenerek kendini bu zor günlere hazırlamıştır. Yanında kırmızı deri mini kimonosuyla Judy San'ı alan, tüm makyaj tekniklerini öğrendiği Hadsizin Başkanı'nın da hayır dualarıyla şerbetlenen Korhan birinci facianın yer aldığı sahile iner.
Önlerinde gerçekleşecek facianın dehşetinden tırsan bilumum figuran saklanacak delik bulamazken, önceden çağırılan ambulans olay mahaline varamadan Korhan gene haşat olur. Kötü adam Mehmet ise lüfer poposu taktiğiyle bu işkenceye son verirken, filmin son sahnesinde Korhan bir yandan senariste verip veriştirmekte, bu arada sevgilisi uzaktan olayı yaşlı gözlerle izlemekte, bir yandan da kendisini sadece kötü emellerine alet eden Judy San'a verip veriştirmektedir.
The End
Özel Not: Senariste laf edenin gözünü oyar, o da yetmezse lüfer poposu tekniğini bizzat üstünde uygularım. Ona göre....

7 yorum:

  1. haaahahahahaaa süper olmuş senaryo Kaptanım.

    Yalnız sanırsam Korhan hepimize kedi göbeği hamlesi uygulayıp ağzımızı burnumuzu kıracak sankim:)))

    YanıtlaSil
  2. valla cesaret edemez benim lüfer poposu tehdidimden sonra:))))))))))))))

    YanıtlaSil
  3. Bana da rol verin beeeea!!!

    YanıtlaSil
  4. hepinizin gozlerinden oper, bol senaryolu bir yil dilerim o vakit gencler :)

    YanıtlaSil
  5. Ulan bi anasına atlanan emra bi de ben bu kadar acı çektik şu filmlerde ha:D Ellerine sağlık kaptan.

    YanıtlaSil
  6. insan sevdiğini :))) bir de gelecek vaad eden figuranları yerden yere vururmuş:) Rica ederim, benim için bir zevkti :)

    YanıtlaSil
  7. Şu kaşarlı pilav için yapmadığım yalakalık kalmadı ha:)))

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.