10 Temmuz 2010 Cumartesi

Cihangirde bir gece

İşteee yıllar sonra verdiğimiz sözü tuttuk ve güzeller güzeli arkadaşım Sinoshun doğumgünü içi Cihangir'deki 5.Kat isimli hoşafanj restorana gittik. (Yıllar önceki 5.Kat maceramızı buradan okuyabilirsiniz)

Mekan herzamanki gibi olağanüstü Boğaziçi manzarası, mor kadife perdeli, şıngırtılı şamdanlı Çetin Özder tadında dekorasyonuyla çok güzeldi.



Mönü sanırım geçmiş yıllar ile aynıydı, ama ben kızartma tabağı yerine bonfileli salata yedim bu sefer:) Yani gırtlağıma hakim olmuştum :


İşte bu azbuçuk etli, birkaç yapraklı salata tam 30 lira idi oyyyy, bi cocacola da 7,5 lira . Yani mekan güzel olsun , manzaraya bakayım parayı saçayım diyorsanız ben sizi tutmayayım buyurun gidin, evet çok güzel amma garsondan zeytinyağ istedik taa salata bitince getirdi... Atıştırma tabağından sonra yemeği getirmesi çok uzun sürdü filan... Bunları göze almak lazım giderken.

Ama bütün bunlar bizi bu gece hiç rahatsız etmedi, bol bol konuştuk, dedikodu yaptık, kahkahaları patlattık, o kadar eğlendik ki... Bi de Sino'ya üzerinde kocaman 30 rakamları olan bi pasta yaptırsaydık çok matrak olacaktı:)))


Gecenin sonunda kahvelerimizi içerken garson kardeşler Sino'nun tatlısına mum dikip getirmesinler mi, bir de Happy Birthday çalmasın mı? Keyfimizin üzerine şokella sürülmüş oldu.

Böylece büyüleyici İstanbul manzarası eşliğinde gecemizi tamamlayıp evlere dağılmış idik. Ben de Cihangir'den taksiye atladım. Adama yolu söyledim. böyle suratıma bakıyor dik dik... Sonra dedi ki, "siz yıllar önce Zaga'ya gidiyordunuz her hafta, Ortaklar Caddesinde, ben sizi eve götürüyordum çıkışta" amaaaannn 10 senelik mevzu nereden hatırlıyorsun arkadaşım? "simanız hiç değişmemiz sadece biraz kilo almışsınız" bak sen?? Böyle adamla muhabbet ede ede geldik, pes doğrusu dedim, ben bırak 10 küsur sene önceyi, geçen hafta gördüğüm insanları hatırlamıyorum, adamda fil hafızası mı var nedir? Taa evin kapısına kadar hatırladı , evlere şenlik.

Yarın sabah da kahvaltı organizasyonu var, o yüzden artık hemen yatmalıyım dostlar.

xo xo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yaz ki muhabbet olsun.