4 Eylül 2010 Cumartesi

CNBC-E'de Türkçe dublajlı Star Wars rezilliği

En baştan kabul, hata bende! Zırt pırt dvd'sini izlesem de, televizyonda Star Wars gördüm mü kendime hakim olamıyorum, yine izlemek istiyorum dostlar. Şu anda da CNBC-E kanalında yayınlanmakda olan Episode 4'ü izlemekteyim, aslında izlemek denemez, kıvranıyorum diyelim.

Şu filmi izlerken anlıyorum CNBC-E neden Türkçe dublajlı film yayınlamıyor. Çünkü resmen filmin içine ediyorlar da ondan. Darth Vader'ı konuşan kimse , adam resmen uyuyor, uykusunda konuşmuş Vader'ı, hım hım hım, mıy mıy mıy, ne bir his, ne öfke, ne o gücü hissedebiliyorsunuz. Obi Wan Kenobi'ye ısrarla KANOBİ diyorlar, "Jedi gücünü güçten alır" dedirttiler bir de Kenobi'ye tam oldu. Pes, pes, pesler pesi! Berbat olmuş resmen.Sen git Sünger Bob'a şaheser bir dublaj yap, Star Wars'a bu rezilliği reva gör. Çok kızdım yahu akşam vakti. Lord Vader'ın en önemli özelliği sesi, bu tekdüze, dümdüz , enerjisiz ses nedir hocam.

Ayrıca Han Solo, Jabba'ya "sen harika bir yaratıksın" demez, "sen harika bir insansın " der , bunu da söylemezsem dilim şişerdi.

Hah şimdi de Obi Wan dedi ki : BIRAK DIŞARI ÇIKSIN LUKE püaahahaahahah. Biz onu kediye söylüyoruz yahu ahahahahah:)))) neyse yine güldüm akşam akşam:)))

9 yorum:

  1. Dublajlı hali berbattı. Darth Vader ile Obi Wan'ın karşılaştığı sahne ancak bu kadar kötü seslendirilebilirdi. Kanobi nedir yahu? Neyse birazdan dublajsız hali başlayacak da şu Kanobi'yi hafızadan silebileceğim.

    YanıtlaSil
  2. inanılmazdı dublaj, hayatlarında 1 kerecik Star Wars izlememişler mi anlamadım, kanobi de kanobi oyyy. dublajlı star wars'a tövbe dedim vallahi:)))

    YanıtlaSil
  3. canopy yatak diye bişey var. dört sütunlu, üstü tavanlı kont yatağı gib yatak. acaba çeviren arkadaş hiç izlemeişse onunla mı karıştırmış?

    YanıtlaSil
  4. halbusem Klon Savaşlarını da Türkçe veriyorlr , onun dublajı gayet güzel.Asıl dün gece Çağrı filmi vardı tv'de , dublaja gel, Agah Hün, Sadettin Erbil, Toron Karacaoğlu... :)

    YanıtlaSil
  5. http://www.i-am-bored.com/bored_link.cfm?link_id=18932

    darth vader being a dick
    (39uncu saniyedeki bakışmaları öldürüyor gülmekten)

    YanıtlaSil
  6. bu ne yahu öldüm gülmekten. darth imza gününe geldi geçen, söyleselerdi de sanayiye uğrayıp servise gösterseymiş...

    YanıtlaSil
  7. cnbc-e

    Cnbc-e kanalının yayınladığı dizi ve filmler hakkında izleyicilerin yorum yaptığı ve bilgi paylaştığı bir izleyici sitesi.

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.