16 Eylül 2010 Perşembe

Güzel bir akşam

Dün akşam kahve içmek üzere Seval arkadaşımla Metrocity'de buluştuk dostlar. Metroyla gidilen alışveriş merkezlerini seviyorum, tık iniyorsun metrodan giriyorsun AVMye. Bu arada haftalardır metronun hali rezalet, vagon eksiltmesi olmuş, tıkış tıkış gidiyoruz; hayırlısı!

Seval'le buluşup starfucks kahvecisine gittik. Akşam yemeğini atlayıp bir fincan mocha içtim, bir de ufak çerez paketindeki kuruyemişlerden yedim (kuru üzümleri yemedim) Diyet listemde akşam yemeğinden sonra süt ve çerez vardı da. Aklımca hepsini birleştirip güzel bir fincan sevdiğim kahveden içmiş oldum.

Bol bol konuşup dedikodu değiştokuşu yaptıktan sonra mağaza gezelim dedik. Önce optikçiye gittik Seval güneş gözlüğü denedi. Ya ben de bu çerçevelerden bıktım artık, hatta komple gözlüklerden kurtulmak, havalı güneş gözlükleri takmak istiyorum. Acaba lens kullanabilir miyim? Ya da cesaret edip gözlerimi lazerle mi çizdirmeliyim? Ne dersiniz dostlar?

Daha sonra Bershka'ya girdik. Bu Metrocity mesela Cevahir gibi değil, boş ve ferah. Bershka da gayet düzgün, Cevahir'deki mağaza resmen salı pazarı tadında, darmaduman, mallar yığılmış haldeyken burası düzgün, düzenli. Bi tane blucin denedik ikimiz de sırayla, çok komik olduk ikimize de yaraşmadı:))) Sonra Seval beyaz bir gömlek aldı, ben de 2 tane kedili tişört:))) Bi de kolye aldım, o zaman Seval de dayanamayıp beğendiği küpeleri aldı, böylece para harcayıp rahatladıktan sonra bu mağazayı da terkettik, oh yüzümüze kan geldi:)))

Zara ve Lacoste'a da şöyle bir baktıktan sonra Boyner'e girdik. Bourjois Healthy Mix fondöten fiyatını sordum 46 TL imiş. Eh almadım tabii, Seval de "senin fondötene ihtiyacın yok, cildin çok güzel" dedi :)) Ama artık gözlerimin altı çıkıyor , belki concealer mıdır nedir ondan mı almalıyım? Aman neyse, çok oyalanmadan geçtik kozmetik bölümünü. Boyner'deki diğer şeyler de hiç içimizi açmadı, tam çıkacaktık, Seval cüzdanları gördü ve nihayet aylardır gönlüne göre cüzdan bulamayan minik Judy istediği gibi bir cüzdana kavuşmuştu. Mor renkli güzel birşey, uzun ama anne modeli de değil, tam bana göre idi:



Böylece torbalarımızı alıp evlere dağılma zamanı gelmişti. Haa Seval bir de şişe aldı kendine son anda, şirkette su şişesi olarak kullanacakmış:))

Bu sabah ise vampirle görüşmem vardı, yani diyetisyen ile. Neyse 1,5 kilo vermişim, toplamda 8 kiloyu geçti verdiğim. Yavaş oluyor ama en azından hareket var. Bir diyet klasiği olarak dün gece eski pantülümü denedim ve içine girince çok sevindim tahmin edersiniz ki.


işte böylece yuvarlanıp gidiyor idik.

xo xo

17 yorum:

  1. suyu şişeye kodum, şişeyide masaya kodum içip içip ..şiyorum =P

    YanıtlaSil
  2. Vay Judyim 8 kilo süpersin ...bu arada paketinde seni bekleyen 1 kedili tişört de ben de var..:))

    YanıtlaSil
  3. oh sewal bebeğim afiyet olsun, tuvalete giderken kaybolma sakın :)

    sibooo gerçekten mi holeyyy, gelsin o paket bana çok merak ettim. fotoşları da görmek istiyorum he bizim evde çektiğin :))

    YanıtlaSil
  4. 8 kilo çook nefis :)

    Gözlük problemi bende de var. Bıktım, kötü görünmüyor ama bir şeye böyle bağımlı olmak çok kötü, mesela tatilde kırılsaydı ya da kaybolsaydı hayatım mahvolmuştu, onu düşündüm. Ama lazeri asla yaptıramam, bir ara heves edip gitmiştim de doktor bana böyle bir ameliyat asla yapmayacağını buyurmuştu :d neymiş, çok tepkiselmişim, gözlerimi kırpıştırıyormuşum falan (yani gözümün içine koca bir alet sokarsan kırpıştırırım tabii). sonuç: gözüne bir şeyler sokulmasına gelemiyorsan sakın judy'cim. ama yok rahatsan göz damlası göz tansiyonu falan konularında, durduğun hata.

    lens konusunda da söyleyecek bir şeylerim var tabii ki, geceleri bile lenslerle uyuyanlar var ama ben kendi adıma rahat edememiştim hiç. fazla huyluyum sanırım göz konusunda.

    niye böyle destan yazdım bilemedim :)

    YanıtlaSil
  5. oyy ne güzel yazmışsın , iyi ettin canım:)

    ben kontrole gitmedim hiç lazer için ama gözüme sokarsa koca aleti tekme bile atarım yani tepkimi gösteririm. lens de hiç denemedim, gözüme sokabilir miyim, yok arasına toz kaçarsa ne yaparım diye çekiniyorum. derecem epey ileri (6 derece miyop) gözlük olmadı mı iptal oluyorum zaten hiçbir şey görmüyorum:)) o yüzden biraz da korkuyorum gözlüksüz kalmaya. ama kontrole gidince konuşacağım bakalım. lazer olur mu, lens uyar mı? açıkçası çok özeniyorum şöyle alıp da bir havalı güneş gözlüğü takmaya:)

    YanıtlaSil
  6. Ne dilediğine dikkat et derler. Bütün çocukluğum boyunca gözlüklülere özendim. Sonra vazgeçtim tabii. Fakat hep havalı bulmuştum gözlük olayını. Garip ama gerçek. Sonra sen misin dedi allah :) Tam 1 senedir gözlüklüyüm. 2.25 miyop ikiside. Ama bu durumdan hoşlanmıyorum ve ilk fırsatta çizdirmek istiyorum. Lens aldım bende ama arada sırada takıyorum. Özel günlerde falan varlığını hissediyorum garip oluyor. Ömrünün 20+ senesini gözlüksüz geçir sonra gözlüğe mahkum ol garip. Bana doktor miyopi genetiktir desede ben gözümü bilgisayardan bozduğumu düşünüyorum :( Bence lens kullan rahat edersin. Düzenli olarak kullanacaksan alışırsın.

    YanıtlaSil
  7. judycannnnnnnn ben döndümmmmmmm. bende kedili olmasa da o güzel gözlerine yakışacak bir şeyler var canım kardeşim. bu arada doktorlar çizdirmeyi tavsiye etmiyorlar ama ben yıllardır lens kullanıyorum biliyorsun. ilk 1999 da almıştım ama o zamanki teknoloji ile şimdiki bir değil. bende astigmat olmasına rağmen ben çok rahat ediyorum. düşünsene koşu bandında, sürekli terleyen yüzünden kayıp düşen bir gözlük olmadan koştuğunu... bence bu kontrolünde iyice sor soruştur doktoruna canımcım.

    YanıtlaSil
  8. Joeycim, genetik olması doğru olabilir, bizim sülalenin alayı gözlüklü:)gözlerim feci bozuk olduğu için lens kullanırsam dzenli olacak, sanırım deneyeceğim. oy çok heyecanlandım. ilkokul 5'den beri gözlüklüyüm, burnumun üzerinde bir ağrı, buğulanan camlar, kayan çerçeveler, bi kurtulsam:)

    YanıtlaSil
  9. kaptanımm hoş geldin canımmmmm. ya benim artık doktorum da yok,sen nereye gidiyorsun göz muayenesine? bende de astigmat var tabii ne sandın :)) çizdirmeye korkarım amma lens olabilir , doktor ilen konuşayım da. bıktım çerçevelerden bıktımmmmmm

    YanıtlaSil
  10. selamm..ben geldimmm..
    çok severek okudum..hoşkalın..

    YanıtlaSil
  11. Hişt Judy! Afferim be, vallahi bravo, bak herkesin içinde takdir ediyorum verdiğin savaşı...
    Yazın yarısını "yazlıkta" geçirdik ama sen ne yapıp ne edip bana uymadın, kendini tuttun, tebrikler.
    Sakın gevşeme,sakın yılma...
    Başarının tadı hiç bir şeyde yoktur!

    YanıtlaSil
  12. Hişt Judy! Afferim be, vallahi bravo, bak herkesin içinde takdir ediyorum verdiğin savaşı...
    Yazın yarısını "yazlıkta" geçirdik ama sen ne yapıp ne edip bana uymadın, kendini tuttun, tebrikler.
    Sakın gevşeme,sakın yılma...
    Başarının tadı hiç bir şeyde yoktur!

    YanıtlaSil
  13. Nilmoon hoşgeldin, yine bekleriz:)

    YanıtlaSil
  14. Japoncuğum, dondurmaya bilem hayır didim bütün yaz ama bugün itibari ile 16 beden pantülü çıkartıp 10 bedeni giydim. hiçbirşey zayıflık kadar lezzetli değildir. diyoruz:)))

    YanıtlaSil
  15. Yavas olsun zaten Judy'cim. Cabuk verilen kilolar cart diye geri geliyor. Arkadasin teki Dukan Diyeti diye sacma bir diyetle (guya doktor diyeti) 20 kilo verdi. 2 ay gibi kisa bir surede.O kadar uzuluyordum ki hergun nutuk cekiyordum. Cunku kizcagizin sureti filan coktu artik.
    Bir sure sonra cok iyi oldum diye birakip normal yemeye basladi 10 kilosunu aldi geriye.:(
    Yavas ve spor yaarak vermek en guzeli.

    YanıtlaSil
  16. HA bu arada:))) canta cok guzelmisss

    YanıtlaSil
  17. teşekkürler Pelin'cim.
    yavaş kilo erme konusunda kesinlikle sana katılıyorum. çabucak zayıflatıf ardından deli gibi kilo almaya sebep olan yoyo diyetler vücudun direnç göstermesine sebep oluyor, daha sonra zayıflamak iki kat zorlaşıyor. ben de hiç birşey yemeden zayıflamaya çalışan arkadaşlara çok üzülüyorum , çünkü illa ki sonunda geri alınıyor o kilolar.

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.