27 Eylül 2010 Pazartesi

Hayatımın fon müziği

Miacığım sağolsun son mim dalgasında beni de mimledi, sayesinde blog alemlerindeki hiçbir mimden geri kalmıyorum.

Mim'in konusu : "Hayatınıza uygun fon müziği. Fon müziği derken sözlü tabi ama sözleriye değil sadece müziği ile olacak. 3 şarkı seçeceksiniz"


Daha fon müziği derken ben biliyordum cevabı, 3 tane seçmeme bile gerek yok. Bir tek şarkı, içinde tüm hayatı anlatıyor. Hem hüzünlü, hem heyecanlı, delicesine coşkulu, hem de boşvermiş. Çünkü biliyor, anyway the wind blows.

Bence yeryünün en mükemmel sesinin yarattığı ve söylediği

En mükemmel şarkı

BOHEMIAN RHAPSODY

Peki ya sizlerin fon müziğiniz ne olurdu ?

xo xo




11 yorum:

  1. Dinlemedim daha önce bunuuu dur açıyorum bakkiiim bi :)

    YanıtlaSil
  2. neyyyy hüüü zzzttt bbızzttt *mavi ekran* :)))
    dinlemedin mi kuşum? sana hemen Queen Greatest Hits 1 ve 2 hediye etmek istiyorum. Queen dinlemeye sondan başlanır zaten, Greatest Hits albümleri ile başlar, geriye doğru gidersin:)

    YanıtlaSil
  3. korkunç zor bir soru bu, ben herhalde en az 15 tane şarkı bulmadan (o da bayağı bir kasarsam) tatmin olmam, ama o da birkaç ay sonra değişir çünkü o dönem dinlediklerimden etkilenirim falan... en temizi yann tiersen gelsin, mis gibi sözsüz enstürmantal müzik yapsın sırf piyanoyla. o olsun benimkinin fon müziği :p

    YanıtlaSil
  4. Sanırım Alanis Morisette'den Hand In My Pocket olurdu.

    YanıtlaSil
  5. Çavlancım, Yann Tiersen Amelie'nin müziğini yapmıştı değil mi? Şu an resmen kulaklarımda çınladı müzik. Bence mükemmel olurdu.

    Angelic,Alanis'den Ironic de olabilir, sen söyleyince aklıma geldi bu şarkı:)

    YanıtlaSil
  6. vayyy çok iyi şarkı gerçekten süper tercih!

    YanıtlaSil
  7. Entel misiniz , dantel misiniz?

    Modern çağın filozofu Serdar Ortaç a rağmen hayatınızda fon müziği kaldı demek.Oysa benim kulaklarımda hiç durmadan dönen kasette yankılananlar seni çöpe atacağım poşete yazık ,bu devirde tabiata güvenipte işe başlanmaz , bu yükü taşımak mı yarayı kaşımak mı?

    Bohemian rhapsody miş yok amelienin müziğiymiş.onlar taş devrinde kaldı bakınız modafobik arkadaş duymamış bile. devir değilşti ayol , siz beni dinleyin çağa ayak uydurun biraz aaaaaaa....

    YanıtlaSil
  8. Benim fon müziğim Gloria Gaynor'dan "I will survive" olurdu sanırım. Ne zaman bu müziği duysam kendimi iyi hissederim, mutlu olurum. Evet, bu şarkı.

    YanıtlaSil
  9. Miacım sağol, tek şarkıda bitirdim işi:)

    My lady Charlotte : aa vallaha unutmuşum ben onu, seni atacağım poşete yazık, sigaramı yakacağım ateşe yazık :))) bak bilinçaltıma işlemiş, silinmiyo artık:)))))

    ennecik : ben de Grease filminin şarkılarını dinleyince hep mutlu olurum :))

    YanıtlaSil
  10. daha iyi bir fon müziği bulamadım bunun üzerine :D

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.