15 Eylül 2010 Çarşamba

Pilli bebek gibi yürüyor kedi eueeheuehe

Aman çok şükür dostlar. Kalçası çıkan Kediş hanım 2 hafta hiç kıpırdamadan yattı, hem de paspasın üstünde, kendi yastığına bile yatmadı. Mamasını ezdik ağzına verdik, haplar vitaminler yutturduk, tuvalete taşıyıp kakasını yaptırdık, kaka yapmıyor diye dertlenip zeytinyağ içirdik (sızma) .

Sonra bayramda ben üşüttüm, gribal enfeksiyon ilaçlarını içip ayıla bayıla uyurken aldım bunu da koynuma, günlerce beraber uyuduk babam uyuduk, tatil bitti , pazar gününe geldik.

Pazar sabahı annem kediyi kapının önüne koymuş (yürüyemediği için saksı gibiydi kuzucuk, bıraktığın yerde kalıyor) , ben uyuyorum daha, sonra şarrr yağmur inince koşturmuş kedi bahçede kaldı diye:))) Aaaa, bizimki yürüye sürüne kapının eşiğine gelmemiş mi, oradan miyavlamamış mı? Aman pek sevindik. Sonra mamasını takır takır yemeye başladı, oh şimdi de doymak bilmiyor yavrucak haftaların açlığını çıkartırcasına tabağını boşaltıyor. Bu da harika. Sonra ben odada yalnız bırakmıştım, döndüğümde baktım, yürümüş benim yastığıma yatmış hınzır. Böylece anladık: yürüyor kedicik yürüyor!

İşte günlerdir ayakları üzerine oturup mama yiyor, ayağını kaldırıp poposunu yalıyor, şöyle düzgünce bırakınca pilli bebek gibi tırtır yürüyor resmen:))) Tabii yeni doğmuş kuzular gibi bir dakika sonra bacakları titreyip kıç üstü otursa da, yürüyor işte iyileşiyor.Hala her gece tuvaletini yaptırıyoruz. O an bizi görmeniz gerek ya o kadar komik ki. Ben gülüyorum, annem kızıyor "sus hayvan zıçıyor" diye beni azarlıyor:))) Ben dayanamayıp yine gülüyorum "bugün etini yememiş" diyorum Son İmparator filmindeki kaka koklayıcılar gibi:)))



Hal öyleyken böyle dostlar

xo xo

10 yorum:

  1. Tanrım bu çok tatlııı!
    Heybeli Ada'da takılmıştı bitane bana ama görmen lazım çok tatlıydı ya, normalde öyle kedilere bi zaafım yoktur ama bugünler kabardı :)

    YanıtlaSil
  2. bana hareket çekmiş gibi çıktı fotoda ama olsun. o senin ada güzelini görmüştüm blogda, nasıl bakmış cingöz cingöz sana:))

    YanıtlaSil
  3. tuvalet olayına koptum :))) yazık gülme kızım hayvana sıçıyor :))))

    YanıtlaSil
  4. yazık kıyamam geçmiş olsun çok

    YanıtlaSil
  5. @ Çavlan : sağol canım, maşallah epey toplandı, oyunlara bile başladık:) geçen kış tchibo'dan kuzu postu almıştım, onu da çıkarttık, oh yayıldı keyif yapıyor

    @ Küfkedisi : ohh çok şükür kendiliğinden tuvalete gitmeye başlamış bugün annem müjdeyi verdi kedicim. ama o gece muhabbetlerini görecektin valla bayılırdın gülmekten:)))

    @ Euphoric : eksik olma şekerim,çok şükür epey geçti:)

    YanıtlaSil
  6. Kızım Onur demedimi kedinin kıçı çıkmaz diye, üç kağıtçı kullanıyordu sizi, bak paçası sıkışınca nasıl yürümüş.
    Senin o kara kıllı oragutan ile üzerine yürüsem çatıya bile çıkar ama sana kıyamıyorum.

    YanıtlaSil
  7. Kızım Onur demedimi kedinin kıçı çıkmaz diye, üç kağıtçı kullanıyordu sizi, bak paçası sıkışınca nasıl yürümüş.
    Senin o kara kıllı oragutan ile üzerine yürüsem çatıya bile çıkar ama sana kıyamıyorum.

    YanıtlaSil
  8. yahu abisi, sen bu kediye kakasını bile yaptırmış insansın, artık dost oldunuz siz:)))

    YanıtlaSil
  9. aaaaaaaa neler duydummmmmmmmm, inanmıyorum. bir kere hayvenceğiz korkudan mıçmıştır altına, koreli sunucumuzdan kaçar iken :)))))))))

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.