13 Mayıs 2011 Cuma

Elalemin bilgisayarını kullanmak ne berbat bi durum

Haftasonu yazı yazar blog alemi ile hasret gideririm diye şirket bilgisayarımı eve taşıdım bu akşam. Ah ama elalemin şeyiyle gerdeğe girilir mi? Girilmez tabii. Herşey yasak ve de kısıtlı şirket bilgisayarında. Öfff çok mutsuzum ya, yıllardır kendime cillop gibi bi cihaz alamadım:(( Bir kaç ay durumumu düzelteyim ilk işim bilgisayar almak olacak.

Mümkünse eksik kalan 2 haftalık Ezel yazılarımı tamamlamak istiyorum haftasonu. Okuduğum kitapları yazmak istiyorum. Maceralarımı da yazmak istiyorum ama fotoğraflarımı yükleyemeyince ne anlamı kalacak:(  Kullanabilmek için fotoğrafları bir USB'ye yükleyip şirkete götürüp güvenlik taramasından geçirmem gerekiyor. Ölme eşşeğim ölme.


Neyse iş güzel gidiyor. Yemekhanede çıkan yemekler güzel, şirkette kurulu bir düzen var, neyin ne olduğu belli. Belli ama tabii ben daha çözemedim. Her bokun müdürü, amiri memuru var, ne iş için kime gideceğimi bilemiyorum henüz. Artık zamanla öğrenirim. Sonra hepimiz Skype kullanıyoruz, ne kolaylık ama, çat istediğim an müşterimle görüşebiliyorum. Sonra resmi günlerde tatil var. Batık firmada Cumhuriyet Bayramında bile işe gidiyorduk, ne korkunç değil mi? Halbuki haftaya 19 Mayıs'da tatilim artık ahahahah. Yeni iş arkadaşlarımla Polonezköy'e gideceğim. Artık köyde yuvarlanma maceralarımı anlatırım size. İşle ilgili tek sıkıntım yolu. Çok uzak değil ama Bebek'ten her yere gitmek zor olduğundan ve de sürekli trafikte kaldığımdan sıkılıyorum. Ama maaş kartımı düşünerek avutuyorum kendimi.

Yarın da ortaokul arkadaşlarımla buluşacağım. Ne acayip değil mi? Facebook'dan bulduk birbirimizi. Hiçbirini yolda görsem tanımam, ortaokul dediğin Seksenlerin sonu, 20 sene olmuş, hepimiz çok değişmişiz. Çoğu evlenmiş, doğurmuş vs vs. Bense buzdolabında uyuduğum için hiç değişmemişim! Bakalım, bazı öğretmenlerimiz de gelecekmiş, hey gidi. Eski komik ve de rezil anılarımızı anımsayıp güleriz. Bazıları eski fotoğrafları da getirecek. Çok korkunç çünkü ben o zamanlar beyaz çoraplarını donuna kadar çeken dobez kız tipiydim. Suratımın yarısını kaplayan çerçevelerim vardı. Korkunçtum yani. Ama ne yapayım, o zaman moda öyleydi!


Yarın da gidip kendime renkli birşeyler almak istiyorum. İçine tükürdüğümün manyak havası yüzünden kaç gündür palto giymekteydim. Sabah çok erken kalktığımdan hava epey soğuk oluyordu. Bu akşam hava birden ısınınca kendimi üzerimde paltoo, elimde eşşek ölüsü laptop çantası ile metrobüste buluverdim. (Trafik yoğun olunca servisten inip metrobüse biniyoruz). Üzerimde siyah skinny jeans, siyah Greyder botlar, siyah hırka vardı, kendimden tiksindim. En canlı renklerle bloklamaya başlamak istiyorum! Lütfen bu iğrenç kış mıdır, bahar mıdır ne idüğü belirsiz mevsim bitsin artık!

Yeni yazılar ve haberlerle görüşmek üzere

***Yorumlara cevap veremediğim için çok üzüldüm, küsmeyin bana, elimizde olmayan teknik sorunlardan sebep:((

xo xo

7 yorum:

  1. umarım en yakın zamanda bilgisayar sorunsalını çözersin Judy. sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. yeni işinde işlerin yolunda gitmesine sevindim judycim, umarım hemencecik taksitle maksitle fıstık gibi bir bilgisayar edinir ve eskisi gibi sık yazmaya başlarsın :)

    YanıtlaSil
  3. sahaf : sağol canım, eskisini abicim tamir etmeyi başarmış, biraz daha idare edersem sorunu yakında kökten çözeceğim:)

    Çavlan : heyyy modeli bile seçtim, gözümü diktim, şöyle bi iki ay içinde almak istiyorum inşallah Çavlancım, sonra artık gelsin oyunlar:))

    YanıtlaSil
  4. Ay en cok onem verdigim seylerden bir tanesi is saatlerinin duzgun olmasi ve calisana saygidir. Maalesef bazi sirketler ve yoneticiler insanlari kullanip duruyor kanun kural da fazla islemedigi icin hicbirsey yapilamiyor. O yuzden oncelikle bu guzel haberlerine coook sevindim. Umarim hersey diledigin gibi oluuuur:)
    Renkli kiyafetlere yuklenelim hep beraberrrrr:))

    YanıtlaSil
  5. Ay en cok onem verdigim seylerden bir tanesi is saatlerinin duzgun olmasi ve calisana saygidir. Maalesef bazi sirketler ve yoneticiler insanlari kullanip duruyor kanun kural da fazla islemedigi icin hicbirsey yapilamiyor. O yuzden oncelikle bu guzel haberlerine coook sevindim. Umarim hersey diledigin gibi oluuuur:)
    Renkli kiyafetlere yuklenelim hep beraberrrrr:))

    YanıtlaSil
  6. işin yolunda madem gerisi de gelir =)
    pek güzel peeek!

    YanıtlaSil
  7. Pelin : aynen canım, çalışana saygı duymayan firmanın sonunu gördük işte hep birlikte:)

    Jane Jones : güzel gidiyor şimdilik :))))

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.