16 Ağustos 2011 Salı

Barbie Grace Kelly Koleksiyonu

Barbie'nin koleksiyoncular için Grace Kelly bebekleri çıkmış dostlar. Grace'in en ikonik 3 kıyafetine sahip olan bebeklerin hepsi ayrı nefes kesici. Açıkçası, Marie Antoinette Barbie'den sonra gördüğüm en şahane bebekler bunlar. Kıyafetlerdeki detaylar mükemmel.






















10 yorum:

  1. Gelinlikli olanı bana hediye edebilirsin Judy'cim. Kabul etmem diye çekinme bak:))))
    Şaka bir yana gerçekten muhteşem olmuşlar.

    YanıtlaSil
  2. Aynısı yapmışlar, pes doğrusu. O minicik inci düğmeleri bile sıralamışlar:))

    YanıtlaSil
  3. Gecenlerde bir yerde okudum da pek sasirdim. Bu bebeklerin kiyafetlerini dizayn eden tasarimcilar varmis. Isleri bu yani... Bu yuzden bu kadar basarili oluyor sonuclar sanirim.

    YanıtlaSil
  4. Barbie bebeklerden pek anlamam ama Grace Kelly, Ava Gardner ve Rita Hayworth gibi hatunların estetiksiz olmalarından dolayı güzelliklerine çok daha saygı duymuşumdur. Keza Grace sadece 8-10 filmde oynamışlığına rağmen beyazperdenin en güzel kadınları arasına girmiş, beyaz atlı bir prensle masallardaki gibi bir evlilik yapmış doğuştan sahip olduğu zerafeti sonradan sahip olduğu asaletle mükemmelen kendinde toplamıştı. Ama peri masalının sonu hiç de olması gerektiği gibi bitmedi. Sahi Stephanie arkadaşımız napıyor acep. uzun zamandır hoppalıkları haber olmuyor, uslandı mı yoksa

    YanıtlaSil
  5. ay çok güzelleeeer yaşımı unuttum şimdi zırlıcam anneme bana alın diye:D

    YanıtlaSil
  6. vejateryenkedi: evet en meşhur tasarımcılar barbie için özel koleksiyonlar tasarlıyorlar, sonuç bakması pek zevkli oyuncak ötesi birşey:)

    YanıtlaSil
  7. Mehmet: ben küçükken en çok rita'yı severdim, o saçlar, ettiği danslar aklımı alırdı :) stephanie skandallar prensesi idi, bikaç tane çocuk doğurdu ve yaşlandı ama çok çirkin yaşlandı. Neden öyle oldu anlamadım. Kadın birden çöktü.

    YanıtlaSil
  8. gürültü: valla zırlanır yani çok güzeller:)

    YanıtlaSil
  9. aa stephanie çok kötü olmuş, ne de güzel kadındı..

    YanıtlaSil
  10. sanırım bahsettiğin dans gilda'daki, o kadar dans edip sonra da glenn abimizden tokadı yemişti. tam bir kadirizm sahnesi.
    yahu bu bebeklere bakarken cüppeli ahmet hoca geldi aklıma amanın!

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.