10 Ocak 2012 Salı

Kate Alert : Tezekli Gala Gecesi

Pazar gecesi, ailemizin çüküprensi William ile güzel düşesi Kate, Steven Spielberg'in yeni filmi WAR HORSE'un galasına katıldılar Londra'da dostlar. Film bir romandan uyarlama imiş, filmin müziğini de John Williams yapmış sağolsun canım benim. Filmin kahramanı bir at, dolayısıyla başrol oyuncusu da at ve bu atı da kırmızı halıda yürütmüşler, bol bol salmıştır hayvancağız artık halıya tezekleri ahahaah:))

Düşes Kate bu tezekli gala gecesinde, kırmızı halıda dantelli uzun bir tuvalet ile yürüdü (Kıyafet Temperley modaevinden imiş). Upuzun etekleri, dalga dalga saçları ve pırlantalı safir nişan yüzüğü ile Düşes hazretleri kırmızı halıda uçar gibi süzülürken; prens kocası da itinayla aman fönü bozulmasın diye karısına şemsiye tutuyordu:





Elbisenin yakasına bayıldım, gerdanımı açmayı sevdiğim için bu tarz yakalar çok hoşuma gidiyor. Keşke Kate saçlarını iki yandan elmaz tokalarla tutturup göğsünü bağrını biraz açsaydı. Saçları şahane ama bazen toplasa daha çok hoşuma gidebilirdi.



Düşes'in kadife çantası, geçen McQueen kadife tuvaletle taşıdığı çanta sanırsam.
Ben bu haberleri İngiliz boyalı don basınından takip ediyorum biliyorsunuz. İşte o "gaste" Kate'in bileziğine "gümüş" demiş, a gerizekalılar, elmas o elmas aahahaahah, kraliyet elması hem de:))

Ben bu tarz kıyafetleri pek sevmiyorum, Kate çok güzel ve uzun olduğu için ona yaraşmış, kibar ve zarif görünüyor. Ama bence çanta olmamış.

Siz ne dersiniz, beğendiniz mi Kate'in bu halini?

xo xo

30 yorum:

  1. Kate'in hali değil de o şemsiye dikkatimi çekti, ne o kardeş öyle kek koruyucusu gibi. Yok muymuş şöyle genişçene bir protokol şemsiyesi. Ne Kate'yi ne de tutan Çükü'yü koruyor, kırmızı halıya yağmur değmesin hesabı olmuş:)
    Senin aksine ben bu tarz kıyafetleri severim (Yaş icabı, büyüyünce sen de seveceksin:) lakın bu kız pek zayıf (oh çamur attım kıskançlıktan), kafa genişliği bel genişliğinden fazla tutuyor yahu.
    Oooh eteğimdeki bütün taşları döktüm rahatladım, yapmaz mısınız beni prenses İngiltere sarayına, Camilla'dan da mı çirkinim be yav:))

    YanıtlaSil
  2. Aaa beğendim ben kıyafetini.. Ama bu kız gittikçe zayıflıyo mu kafası mı büyüyo nedir, son fotoda harbi bir garip gözüküyo:D (Toplu çamur atma etkinliği;p)

    Bu arada blogun yeni görüntüsü pek hoş olmuş hayırlı olsun^^

    YanıtlaSil
  3. Anacim bu ne istir yillardir su cirkin prenslere bakan olmadi evlendi evleneli hatunun her hareketi gazete ve televizyonlarda. Ben prens olsam cok bozulurdum sonradan duses oldu hatun benle evlenip ama ona daha cok ilgi gosteriyorlar diye :))))

    YanıtlaSil
  4. Ben bayılırım böyle dantelli tuvaletlere.. Bu kadına zaten bayılıyorum.. Her haline..Kısaca bu halini de beğendim..:)

    YanıtlaSil
  5. aslı selam:)blogun yeni formatı şık olmuş.
    ben en çok semantha fox'un sutyeninden imal edilmiş şemsiyeyi takdir ettim.
    war horse güzele benziyor acaba ne zaman gelir ki?

    YanıtlaSil
  6. aa blogun tipine bak :) pek güzel olmuş yeni tema!

    YanıtlaSil
  7. oh oh maşallah dostlar, eteğimizdeki taşları dökmüşüz ahahah:))

    Leylak Dalı : ben seni yerim, şemsiye şeklinde kek koruyucusu bulmamız lazım sana şimdi:))
    Camilla senin ayak suyunu içsin, seni kraliçe, imparatoriçe yaptık biz gönül saraylarımıza:)

    YanıtlaSil
  8. Joy : ben üzeri dantel olunca böyle, onu sevmiyorum, elbisenin formuna bayıldım yoksa. Kate çok güzel amma toplu çamur atma eylemi de çok eğlenceli ahahaah:))
    Oh yaşasın beğenmene sevindim yeni formatı:)

    YanıtlaSil
  9. A-H : anamm işte o dediğin charles o charles, limon yalamış suratlı çirkin prens, diana'yı ne kadannn kıskanmıştır kimbilir, herkes onu seviyordu, dünyanın en çok takip edilen kadını olmuştu. charles ise gudubet camilla'ya kalmıştı :)))
    william'la harry şirinler ama be:)

    YanıtlaSil
  10. Imge : ben de, ben de Kate'e bayılıyorum, bu sene daha çok göreceğiz Kate'i, kraliçe'nin jübile kutlamaları ve olimpiyatlarda yer alacak, yaşasın:)

    YanıtlaSil
  11. katecim elbisenin dantellinden kullanaymış çantaya iyiymiş. ama kıyafete öldüm ben yaaaaa, sankim bana da yakışırdı gibi :)))))

    YanıtlaSil
  12. Mehmet : şemsiyeyi herkes kendince bişeye benzetti yalnız, LEylak kek koruyucusuna, sen Samanta Fox'un cücüklerine ahaahah süper oldu:))
    War Horse ne zaman gelir bilmiyorum, sonunda at ölmez di mi? Hayvanların öldüğü filmleri izlemek istemiyorum, ağlıyorum sonra hüü.

    YanıtlaSil
  13. Çavlan : olmuş mu sahiden? şöyle renkli neşeli diye hoşuma gitti bu arka plan, epey aradım, sonunda görür görmez bunu seçtim.

    YanıtlaSil
  14. Küfkedim : evet sen de Pamuk Prenses olduğun için sana da çok yakışırdı. Çanta olmamış ama di mi:)

    YanıtlaSil
  15. Elbiseyi çok beğendim, dantelli elbise ve bluzlara bayılırım zaten. Ama Kate çok zayıf olduğu için içini tam dolduramamış bence, azıcık göğüs ve kalça olaydı, daha hoş olurdu sanki, napim, ben Türk tipi seviyorum azıcık:) Şemsiye ise bi milyoncudan alınmış gibi:)

    YanıtlaSil
  16. Judy charles cirkin prens de william'da gittikce babasina benziyor, bak gorursun uc bes yila kalmaz iyice benzer, sen arkadan bak birde buna kafadaki saclar dokulmeye baslamis bile :)))

    Bu arada semsiye konusuna da bi yorum yapim gitmeden-zira ingiliz bir hatunda gorup cok aramisligim vardi bu semsiyeden, bu semsiyelere birdcage yani kuskafesi deniyor, ozelligi icine girilip yagmurdan tamamen koruma saglamasi kafaya :)) ama guduk prens ile yeni gelin beraber girememisler boyle sapka gibi kalmis onlarin tepesinde :D

    YanıtlaSil
  17. trailer'a baktım, bayağı döktürmüş. tarihi bir dönem, epik bir hikaye, insan-en sevdiği dostu teması vs vs, yani benim bi filmede nerdeyse aradığım herşey vardı. o eşşekliği yapmaz sanırım, yaparsa daha da gelmem bu herifin filmine ben de ağlıyorum çünkü öyle birşeye filmde bile denk gelince

    YanıtlaSil
  18. çok beğendim çok zarif her zamanki gibi
    nicole ün pabuç doğruca damaaaa

    YanıtlaSil
  19. elbise ve Kate'in makyaji sahane ama benim takildigim kizin saclari. Asiri uzun ve bence zarafetini golgeliyor. Biraz kisalttirsa guzel olacak. Ve bu elbiseye o uzun saclari acmak yakismamis. Zarif bir ense topuzu da harika olurdu.

    http://stylishtimes.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  20. enne: evet çok zayıf olduğu için düğünde o güzelim mcqueen gelinliğin içine destek koymuşlar, götüne yastık bağlamışlar yani ahah. ama keşke ben de kate kadar zayıf olsaydım. bence kate kusursuz, baya fanı oldum ben:)))

    YanıtlaSil
  21. A-H: oh çok güldürdün beni -güdük prensle yeni gelin- tam hani böyle pencereden mahallenin gençlerini izleyip çekirdek yiyerek dedikodu yapan teyzeler gibiyiz ahahah:) ben de şemsiyeyi merak ettim, istanbulun lodosuna dayanır mı acep? Dün akşam itibariyle ikinci şemsiyem parçalandı.

    YanıtlaSil
  22. Mehmet: oh oh güzel, eski moda epik filmleri pek severim:) ya temayı yine değiştirdim bu nasıl? Öbüründe kafamı karıştıran ama açıklayamadığım birşey vardı:) buna çevirdim.

    YanıtlaSil
  23. Euphoric: eveet artık yeni ikonumuz güzel düşes kate:) ama nicole'e de kapımız hala açık:)

    YanıtlaSil
  24. Ayshe Rose: aynen katılıyorum, saçları toplanmış olsa müthiş görünecekti.

    YanıtlaSil
  25. Bu da fena değil, 70lerin banyo perdelerindeki desenlere benziyor, ben beğendim böyle dedim diye fikrini değiştirmezsin di mi, gayet şirin

    YanıtlaSil
  26. güzel valla çok zayıf sinir oluyorum buna o ayrı ben pirensin pantülüne takıldım paçalar biraz kısa mı? babadan ödünç mü alınmış nedir? amma yine de hoşlar seviyorum bu çifti

    YanıtlaSil
  27. Beğenmiyorum bu kadını ağzı çok itici geliyor. Kötü bir dişçiye gitmiş.Diana'nın ucuz taklidi çok yapmacık. Tarz olarak Victoria'yı ve Lohan'ı beğeniyorum.Neyse bu hafta Sherlock 2. sezon bölümlerini seyrettim. Ben Benedict Cumberbatch hakkında yorum yapmak isterim. Irene Adler 'i süper yorumlayan bir hatunla harikalar yaratmışlar. BBC'nin gay Sherlock'u ilk defa aşık oluyor.Yakın çekimlerle dünyalar güzeli Benedict'i izlemek çok zevkliydi. İngiltere böyle güzel adamlarla kaynarken 1.75 lik böcek gibi kara türk erkeklerine adam diyoruz! İkinci bölümde de Hound project çok heyecanlıydı. Sen de seyret de yorumlarını öğrenmek isterim. Pazar günü son bölüm . Ben internetten indirip seyrediyorum.Selamlar.

    YanıtlaSil
  28. Memo : yok yok ben de retro havasını sevdim, eski model insanım ne olsa:))) bakalım biraz da böyle olsun:)

    YanıtlaSil
  29. thalassapolis : ya di mi, William biraz eski moda giyiniyor, daha fit kıyafetler giyemez mi acaba, ne bileyim babası yerine David Beckham gibi giyinse keşke :))

    YanıtlaSil
  30. Coldmarch : Sherlock'u kesinlikle beğeneceğime eminim. karizmatik İngiliz heriflerine hastayız zaten sülalecek:)) haftasonu izleyebilirsem yazarım hemen. Yiaaa ama bu Sherlock dizisini kısacık yapıyorlar, tadı çok damakta kalıyor, biraz daha çok volümü olsa daha güzel olmaz mıydı?

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.