30 Ocak 2005 Pazar

evlenmek isteyen bir takım arkadaşlara

bunu itiraf.comdan kopyalıyorum :

evrimleşendoktor; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 28; İl: İstanbul
Kocamın teyzesi iki gün önce evlendi. 48 yaşında. Bu dördüncü kocası. Birinci ile 17 yaşındayken evlenmiş. 25 yaşındayken iki kızını alıp boşanmış. Kocasıyla cinsel problemleri varmış. İktidarsız diye boşanmışlar! 27 yaşında tekrar evlenmiş. Hem de halasının oğluyla. O evlilik de 31 yaşına kadar sürmüş. Bir oğlu olmuş. Kocası trafik kazasında ölmüş. 33 yaşındayken babasının ortağı ile evlenmiş. Adamın dördüncü evliliğiymiş ve teyzem adamın 15. çocuğunu doğurmuş! Bu enişte ise sevişirken kalp krizinden ölmüş! Bizimki bir anda Edirne'nin en zengin kadını olmuş. İki gün önce de ünlü bir şarkıcının oğluyla evlendi. Balayına Dubai'ye gittiler. Üstelik damat da ondan 14 yaş küçük. Analar ne kadınlar doğuruyor görün istedim.

no comment yani.

2 yorum:

  1. Oğul'a iman edenin sonsuz yaşamı vardır. Ama Oğul'un sözünü dinlemeyen yaşamı görmeyecektir. Tanrı'nın gazabı böylesinin üzerinde kalır

    Believe on the Lord Jesus Christ, and thou shalt be saved

    YanıtlaSil
  2. Cehennemde bunun cevabini siz iyi alacaksiniz. Geri zekali... yuce bir Allah'in nasil "oglu" olabilir? Adem alehisselamin 'annesi' ile 'babasi' kim o zaman????
    Sapik bir dine dusmus perisan birisin sen- misyoner manyagi!! Kendin saptigin gibi baskalarinida saptirma!!

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.