4 Mayıs 2009 Pazartesi

Melekler ve Şeytanlar

Haydi şeytanınız bol olsun kızlar, son Dan Brown uyarlaması filmde Papa'nın Camerlangosu (bir nevi Consiglierisi :))) Carlo Ventresca'yı Ewan McGregor oynuyor , evlere şenlik. Kitabı okuduğumuz için ne olacağını bilsek de, Ewancığımızın gül cemalini görmek için bayıla ayıla izleyeceğiz bu filmi de. Obi Wan'ım benim yürü be :) Ayrıca kendisi bir şeytan olamaz, o suratla ancak bir melek olabilir.
İşte film 15 Mayıs'da gösterime giriyor. İnşallah Da Vinci Şifresi gibi hevesimizi kursağımızda bırakmaz, Tom Hanks silkinmiş kendine gelmiştir umarım. Sonuçta bir nevi olgun Indiana Jones değil mi bu simgebilim profu Robert Longdon ? Biraz canlı enerjik olsun canım, berbattı ilk filmde Tom!

İşte bu Melekler ve Şeytanlar kitabını okuduktan sonra, Lady Charlottecuğum ile İtalya'ya giderek Vatikan'ı gezmiş, kitapta anlatılan herşeyi gözlerimizle görmüştük. Sonra Da Vinci Şifresi'ni okuyup Paris'e gittik ve St Sulpice kilisesindeki roseline'a ayağımızı bastık. Hatta sırf Peter Pan kitabını çok sevdiğim için Londra'ya gittiğimde Kensington Parkının ücra bir köşesindeki minik Peter Pan heykelini bulmuştuk dostlar. Sonra çok küçükken Define Adası kitabından fazlasıyla etkilenmiş, uzun süre Ölünün cesedi başında 15 denizci, 1 şişe de rom, HO HO HO diyerek dolanmıştım. Şeker Portakalı'ndan sonra günler aylar Zezee Zezeee diye çığırmış, Baba'yı ilk okuduğumda herkese reddedilemez teklifler yapmaya başlamıştım . Rüzgar Gibi Geçti'den sonra ise çok uzun süre pamuk çiftliklerim olmasını istemiştim ahahahah.
Neyse işte , Sicilya'ya gidersek, Palermo'dan arabayla Corleone köyüne gidiliyormuş. Bu da Lady Charlotte'a mesajımdır :))

3 yorum:

  1. İlk beyaz dizi kitabından sonra çelik grisi göz hastası olmuş, Barbara Cartland kitaplarından sonra da .....

    Filmlere hiç girmeyeceğim bile, hele şadırlendlerden hiç bahsetmeyeceğim.

    Ahhh ahhh neler çekmişiz biz, zaman her şeye kadirmiş gerçekten de dostlar :)))))))))

    YanıtlaSil
  2. hhahhahaaa
    ayol gri gözlü adam bulmayı bırak görmedim bilem :))
    şadırlend'den hiç bahsetmeyelim bence de, benim de bi karizmam var canım!!! püaaaaaa

    YanıtlaSil
  3. sicilyaya gidersek ne demek , sicilyaya gideceğiz ayol bugün değilse yarın şşt sana diyorummmm miss şadırlendin gülü? puhahahha :)))

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.