10 Mayıs 2009 Pazar

içim sıkıldı beeeeeeeeee




sabah kalktım , yıllar sonra ilk kez hayatımda bir networking eventine katıldım dostlar. londradaki türk tekstilcileri kahvaltısı , aman aman kimler yoktu kimler. içim şişti tabi öykü dinlemekten. neyse oradan kendimi sokaklara attım , mağaza mağaza gezdim , çikolatalı kuruhasan yedim ohhh , çok şahaneydi. neyse eve geldim biraz çizim yaptım , yarına bi iş bitirmem lazım ama sabah kadar daha çook var , aman sabahlar olmasın beeea. sonra oturdum yeni websitem için kendimi introduce eden yazıyı yazdım hem de bi kere de çok şahane oldu. bol bol konserve mısır yedim , susuz.
sonra miss judy abbotlan şu eski resmimizi buldum , tanıdnız di mi? sağdaki ben: deli deli kulakları küpeli olan , soldaki deli deli kulaları küpeli olan da judy abbott. bi de bu resme bakarken dokumacı kızlar lay lay lom isimli bursa türküsü kulaklarınızda çınlasın ,ohhhh.

sonra tesadüfen hadsizin blogunu okudum , ama okuduklarımdan hala şoklar içeriisndeyim yaw , başkaaaan çok yüklenmişsin be abla bünyeye ha! hadi acil şifalar ne diyim.

tabi sıkıntım gecer mi? geçmiyor. biraz lady gaga dinledim. walla karıyı eleştirip durmayın be paçozlar ,içiniz gücünüz varsa yoksa eleştiri. dönün de aynada bi kıçınıza bakın beee.henüz video yüklemeyi bilmediğimiz ve öğrenmek için çabada harcamadığımız için şu aşağıya linki yazayım , siz eski yöntemlerle bunu alır kopyalar, you tube 'e illegal yollardan girer izlersiniz:

http://www.youtube.com/user/ladygagaofficial?blend=1&ob=4

neyse şimdilik bu kadar , biraz da dazed digital okuayayım bari. ha okumak demişken yıllar sonra ilk kez 2 ay önce okumaya başladığım kitabı bitirdim , change your life with NLP issimli amazon.co.uk den kapımıza kadar yeni getirdikleri kitabı okumaya başladım...

hadi bakalım , bakın başınızın çaresine, ses yapmayın ha , kitap okuyoruz şurda .....

7 yorum:

  1. lady gaga ismi radio gaga'dan mı geliyor diye merak etmekteydim. ayhh ben de çok sıkıldım, hadi gel, havalar çok güzelleşti, tünel'in tadını tam çıkartırız artık cancağızım.

    YanıtlaSil
  2. Hadsiz.. Küfür bazı kadına yakışıyor ama o kadına değil. Yazılarının sonundaki "beaaaa" lerden de ölesiye tiksindim. Neymiş link judy'ciğimin yeni pişmiş künefemin sitesinden bile verilse bazı siteler vakit kaybıymış..

    YanıtlaSil
  3. Korhancım, noluyooo arkamdan konuşma bakiiiim :) Hohohohoyt valla dilini jalopena biberi süreririm heeeee. Daha çok tiksinceeeen bebeğim benim "beeea"lerimden o zaman, blogumu okuduğun sürece, it's in ur best interest not to read my blog, alors :) parce que vraiment türkçe konuşurken "beeea" derim bazı harflerim kayıptır... "Ben"i "ban" gibi söylerim, "e"lerim bazı kelimelerde çok dardır falan filan :))) Çok dalga geçildiği olmuştur Türkçemle :))) Ayrıca, hangi paçççççoz demiş küfür ettim diye söylemiş "beeea" :PPP Neyse, hadi öptüm mon bébé :P

    YanıtlaSil
  4. ehe:) şöyle yapalım ben blogunu okumayayım sende "paççozzz" diye hitap ettiğin kesimi benden uzak tut. Valla sana özel değil gözümün önüne pazen basma çiçekli etekli kadınlar geliyor..velhasıl öpme beni nolurrrrr :)

    YanıtlaSil
  5. @Korhanello,

    Ulan bebegim, diane von furstenberg cicekli elbiselerim var zaten heeee :) ama furstenberg yani boru diil "beeea" hem de valla olumu gor hepsi de yepisyeni bu sezon heee :)

    Gelgelelim, su pacccccoz mevzusuna... "Paccccoz" benim sevgi kelimemdir yaaaa ayyyy bak beni yanlis anladin yaaaa :P Neyse, ben herkesi operim tek yanak ama kiziiim bu gorgudur salon kadini olmak zor is... Hadi a bientot :)

    PS: Bak sevdim seni, hadi iki yanak opuyorum :P Simarma da hemen "beeea" :)))


    @Judy'im

    Kiiiiiz Judycik, TR'ye geldigimde beni de alin lan yaniniza, bu kadar sacla kafam kel mi lan benim, paccoz musun nesin :) Tunele gitmeyelim ama Lucca 'felan' yapiverelim. Tunele gelirsem ilgiden yuruyemem :P Basta mendilci cocuklar malum cok satafatli karnaval havasi gibi giyiniyorum beeea, ulan benim GAGA'dan neyim eksik beea, o mayodan bozma kiyafetlerden cesitli markalarda urettiler, basta balmain gormen lazim :P Sisssst, hadi optum... Ayyyyy yaaaa, bu arada, kiziiiiiiiim Coral Sand 18 numara Yves Saint Laurent blush variations al, super otesi bisiy beeea... Daha da onemlisi ysl'nin yeni lipstickleri manyak guzel heeee :) ama olasi ask zamanlarinda cok kalici diil, adamin dudaginda gormen cok muhtemel.

    YanıtlaSil
  6. Beni herkes sever sana özel değil:)) Lanet olası egom. Göbekli ve egosu yüksek adam olmak çok zor bu hayatta anacım. Diyette göbekli ve egosu yüksek adam olmak daha da zor. Korhanello bana bir nevi makarnayı çağrıştırdı gene acıktım. Selametle efenim..:)

    YanıtlaSil
  7. Hadsizim, not aldım bebeğim. Senin tavsiyen üzerine aldığım YSL Perfect Touch'ım ile o kadar mutluyum ki anlatamam. Gerçekten bambaşka idi.

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.