4 Haziran 2009 Perşembe

iki güzel bir araya gelmiş, Sibelinsu doğmuş

Kızım kızım, bu Sibel var ya, çok paçozun başkanı. Blog açmış haberimiz yok. Kocası olan Japon abim de söylemedi. Püüüüüü, bu kadar mı önemsizim yani kaknemler

İşte bu benim güzeller güzeli yegenim Pelinsu ile ona güzelliğini veren annesi canım Sibo'mun blogu:

http://sibelinsu.blogspot.com/

Artık ailecek bloglarda görüşüyoruz bebeğim, çok asortiğiz :)

7 yorum:

  1. Kızım hani her işe atlıyorum sonra hevesim kaçıyor ya (örnek pasta ,örnek peyzaj,örnek babyli şeyler..açıp kapattığım web sitelerinin haddi hesabı yok ya..:)ondan pek reklam yapmadım şekerim bu da kapanır diye…..önemsiz olur musun kızım..senin yerin loca……asortikliğini yerim senin..:)

    Bu arada bloğunda yer ayırmakla reklamın babasını yapmışsın canım…çok sağol

    YanıtlaSil
  2. iyi hadi haftasonu geldiğinizde twilight seyrederiz , dvd'sini aldım :))

    YanıtlaSil
  3. Hanımefendi'ye hayırlı olsun dileklerimle. Hanımefendinin cudi (dağmı lan bu) min yakını olmasına istinaden; yeni nesil ebeveynlerin çocuklarına mutlaka sonu "su" ile biten isim koymalarına sataşmıycam. Ya tamam belki azıcık; abiler ablalar bunun yaşlılığını da düşünün hiç Berkecan dede Sadesu nene gibi bir oluşum varmı çoluk çocuğun maskarası olucaklar:)

    YanıtlaSil
  4. İyi ki de doğmuş. Bir tanesiniz canlarım. Sizleri çok özlek. Şu yaz bir gelse de görüşebilsek. Bitsin şu hastalıklar artık yaaaa...

    YanıtlaSil
  5. korhan huu, pelin-sucuk derdim ben ona eskiden, oburum hacı!

    YanıtlaSil
  6. Cudicik ankaradan istanbula gelen herkes iskender özler. Bi dolu forumda falan da yazmışlar. Neyse burdaki uludağın web sitesinde baktım ki floryada da var. Aradım adamları ben taşınıyorum iskenderi özlermiyim dedim adam adını verdi arayın istediğiniz zaman aldırtalım sizi diye :D Yok anam yok bize zayıflık haram.

    YanıtlaSil
  7. benim özlediğim tek iskender, Bursa'da , eski garajın karşısındaki Cemal Cemil'in iskenderidir, başka iskender tanımam. Real Fiesta ahalisi olarak günübirlik Bursa'ya iskender yemeye gittiğimiz olmuştur oyy oyyyy. Sonra biz niye şişmanız.... peeeh.

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.