3 Haziran 2009 Çarşamba

Yavru ayı vs. oyuncak ayı

Bu foto çok hoşuma gitti, ayı yavrusu da bir bebe olduğuna göre; elbet onun da oyuncak ayısı olmalı.

İşte ben küçükken, benim de çok kıymetli bir oyuncak ayım vardı, adı da Mişka idi. Bilen bilir, 1980 Moskova olimpiyatlarının simgesi olan ayucuğun ta kendisi.


Aman bu kızıl kahve ayıcık pek kıymetliydi, bu da o zavallıyı abilerimin açık hedefi haline getiriyordu.
Birgün odama girerken ne göreyim, Mişka'yı ipe çekmişler, kapıya asmışlar, amanın kıyamet koptu, şiştim ağlamaktan. Bir keresinde de, Hakan abim Mişka'yı camdan atarmış gibi yapıp masanın altına saklamış, uuuu, ben yine ağlama krizi geçirdim "attıiiieeeeaaa" diye hahaahaha. Zavallı Mişka'nın kolunu da ayırmışlardı ama anneciğim dikti onu yerine.
Şimdi Mişkacık, odanın bir köşesinde kendi başına duruyor, onu seven; onunla oynayan kimse yok. Ama atmaya da kıyamam, o zaman o köşesinde emekliliğin tadını çıkartsın, di mi ama?

7 yorum:

  1. ha ha..Aslı biliyorum ben bu Mişka maceralarını..az önce telde abiyle konuştum..birazdan damlar bloguna...)

    YanıtlaSil
  2. HAHAAHAAA

    zavallı Mişka, neler çekti neler
    şimdi de online işkence görecek garibim :))

    YanıtlaSil
  3. O yaşlarda ağabey olmanın ayı tabiatlı olmasından kaynaklı evde 3.yü istememişlerdir:)) Lafı geçmişken bir kadın bir erkek isimli leziz bir dizi var. Senaryo yabancı ama türk dizisi. Yakalarsanız izleyin orada da bi ayı muhabbeti var "yogican". Gülmekten yataktan düşüyorum vallaaaa..

    YanıtlaSil
  4. Mishca lafını o zamandan beri hiç unutmam, ne zaman duysaamm tüyleri diken diken olmuş, boğazında 5 halkalı bir tasma olan, asla dokunamadığımız ama konuşlandığı koltuktan bize bön bön bakan bir ayucuk gelir.

    Ne çığlıklara maruz kaldık kardeşim o ayı yüzünden. Elllemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... Elleme dedim saaaaaaaaaaaaanaaaaaaaaaa...

    Ya bir de bunun devasa boyutlu bir king kongu vardı evlerden ırak. Pronet halt etmiş anacığım. Hırsız camdan girerken bunu görse, kalp krizi geçirip camdan düşer, düştüğü yerden kalkıp ailecek hepimizi avrupa insan hakları mahkemesine verir. Akıllara zarar ceplere ziyan. Yazık , zavallı yengemin taaaaaaaa Eminönü'lerden sırtlayıp getirdiğini hatırlarım o heyulayı :)))))))))

    Hey Allahım, ne işkencelere maruz kalmışız... Ama bütün acımı ve öcümü zıldır zımbalarla aldım, oh olsun.. Yazık, arada kaynayıp giden zavallı kardeşime oldu olan :)))))))))))))))))))))

    YanıtlaSil
  5. kız kaptancığım duruyor ayol o king kongun yandan yemişi goril, şimdi kıçımın altına yastık oldu püpüpüüaahahah

    yaş geldi gözümden heee gülmekten, mişkanın 5 şeritli kemerini de hatırlamışsın :)))) ve evet tüyleri tiken tikendi, yaşadığı terörden olsa gerek :)))))

    YanıtlaSil
  6. Arkidiş;

    Kardeş bu, vuramazsın, edemezsin
    ama gayet iyi dellenebilirsin....:)

    ne yapacaksın;

    ya kedisini kovalayacaksın,
    ya da ayıya eziyet edeceksin,
    en harikası astığımız gündü tabii ki, hem toz kondurmayız hem de sinir krizine sokarız, tuhaf...

    Fakat kediye yaptığımız bir şey çok güzeldi,

    zavallı kapının dibinde miiivv miiivv yemek bekliyo, keko,

    annemde o orangutan bozmasını alıp gelmiş, ifrit olmuşuz haliyle...

    Hakan abi kapıyı hızla açtı, bende önümde orangutan ile rrraahhhhayt
    deyu üzerine atladım heyvan oğlu heyvanın....

    ilk kedi oldu kendi kütlesi kadar keke yapan, üç gün sonra miivv diyebildi....

    YanıtlaSil
  7. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    salı sabahı saat 0805, masaya oturup postu okumamla gözümden akan yaşlarla ne makyaj kaldı ne bir şey.... Akşama kadar nasıl idare edeceğim ben yaaaaaa?
    İşin kötüsü rimele bulanmış yaş gözüme kaçtı, ağlıyor muyum gülüyor muyum belli değil kardeşim. Offff Offf ah ulen Mishca!

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.