15 Ekim 2009 Perşembe

Bugün ne yedim?

Hani kadın blog yazarları bugün ne giydim postu yapıp altına da, tişörtüm oradan, ayakkabım buradan yazıyor ya, eh düşündüm ben ancak bugün ne yedim postu yapabilirim PÜAAHAHAHAH değil mi dostlar ????

Yaa işte asıl amacım yediğim çok güzel 3 şeyi paylaşmak

1-) Starbucks Fajita sandöviç.
Bu aslında daha evvelden de varmış Starfaksda ama ben ilk kez yedim, amanın ince ekmek arasında etli, biberli, fajita soslu muhteşem bir sandöviç idi , kesinlikle tavsiye ediyorum, tadı damağımda kaldı.

2-) Melodi lahmacun
Öğle yemekleri için çoğunlukla Perpa'ya gidip en üst kattaki esnaf lokantalarından Melodi'de yemek yiyoruz. Hani 7 TL'ye 3 kap yemek verilen türde bir yer. Aman diyeyim burada bir lahmaç yapıyorlar, incecik, çıtırrr çıtırrr, malzemesi süper...Yedikten sonra ağzımda hafif bir acılık kalıyor... Aman bu lahmacuna gömülünce sesim soluğum kesiliyor benim, Seval dürtüklüyor beni öldüm mü kaldım mı diye hahahaha.

3-) Dominos çikolatalı sufle
Ayyhhh yalebbim, bu nefaseti anlatmaya edebi gücüm yetmez dostlar. Hoş bir tesadüf , tam şirketin karşısında Dominos var, işe geçen istedik 1 kutu sufleye gömüldük , Deniz de çiğ krema getirmişti, krema hazırlayıp suflenin içine krema doldurduk, ooohhhşşş, ağzımın suları aktı. Sufle için aşağıdaki daha önce çektiğim foto ile idare edelim bu seferlik.


Başka birşey yemedim bu aralar böyle değişik, güzel... :(

1 yorum:

  1. seni aynen ve alenen dayıma ispitliyorum.... :))) Bu gidişat kötü, sonu ise iyice vahim...

    Ya da en kötüsü Hadisizin Baskanına şikayet etmeli... Bir şeyler yapılmalı...

    Judycannnn kendini hemencecik toparlayıver ve de nasıl slim and fit kalınır blogu yarat bebişim...

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.