26 Ekim 2009 Pazartesi

Ultimate lightsaber

Allaaah , nihayet bugün postacı kapıyı 2 kere çaldı ve Ultimate Lightsaber'ıma kavuştum dostlar.

Bu setin özelliği, parçaları birleştirerek çeşitli kombinasyonlarda ışın kılıcı oluşturabiliyoruz. Hatta içindeki kristalleri bile değiştirip jedi ya da sith olabiliyorsunuz, her kristalde kılıçtan farklı sesler çıkıyor :))

kutulu hali




kutunun içi




yeşili koyalım (diğer kristalleri de kaybetmemek içün kılıcın kabzasındaki hazneye gizleyebiliyoruz)





hop birleştir





kapalı hali bile eşşek kadar,açtığın zaman da tüfenk gibi oluyor, maşşallah 3 tane pille çalışıyor zaten:))
kıyaslama için benim dana yavrusuyla yanyana koyarak bakıyoruz :






Oynaması çok zevkli, malzemesi çok başarılı, hiç öyle kırılacak gibi değil... sonra mesela bir yere çarptığın zaman ses efektleri çıkıyor , oh la laaa, ama kapışacak kimse yok , yafu nolur birer kılıç kapıp gelin üleeyynn... Bahçedeki erik ağacına sardım ben şimdi hamle ederek saldırıyorum :))) Komşular "vallahi üşüttü Naci beylerin kızı " diye dedikoduya başlayacak yakında hahahahahaaa

Tabii kılıcın etkisini öncelikle kediciğimin üstünde denedim , vurmadım be manyaklar , bir kılına bilem kıyamam, kılıcı salladım şöyle bakayım korkacak mı diye... herif önce biraz tırstı, ama daha çok sinirlendi...... sonra şapır şupur yaladı koskoca laytsaberin karizmasını dağıttı ayol...




7 yorum:

  1. cudii resimler açılmıyor :(

    YanıtlaSil
  2. yaaaa ben de açamıyorum, akşama tekrar yükleyeceğim korhancan eve gidine... bu FTP problemi yüzünden olsa gerek

    kılıcımı görsen o kadar güzel ki, herkes alsın kapışalım istiyorum, bahçedeki erik ağacına saldırıyorum yahu hahahaah kapışacak sith kardeş yok diye

    YanıtlaSil
  3. muahahah aslıııı yaaa kızıııım o en sondaki resimde kedinin surat ifadesi nedir yahu (: kanımca o kılıcı panter neclanın karnına sokmaya çalıştığından dolayı bu manzara ehuheuhe görünce koptum wala :)))))))))

    YanıtlaSil
  4. sevall, bugün erikli gelmiş eve su getirmiş... kedi de adamdan ürkmüş, dışarı koşmuş, ama bunu görünce adamın ödü patlamış bu nee yauuu diye yaa naber:)))

    YanıtlaSil
  5. Ya clone wars serisi kılıçlardan aldık bizde ama hiç beğenmedik:(Migros'a geri iade ettik.
    Işıkları çok hafif geldi, ayrıca biryere carpınca carpısma sesi gelmiyor. Bu versiyonu nasıl?

    YanıtlaSil
  6. Loreathan, bu kılıç da clone wars serisinden ama ben çok memnunum. Işığı gayet iyi geldi, çarpışma sesi şahane çıkıyor, sırf o ses için erik ağaçlarına saldırıyorum daha ne diyim:))) malzemesi de böyle çarp çarp kırılmaz, esnek bir plastik... ya kılıç alın da kapışalım, jedi academy yapalım:)))

    YanıtlaSil
  7. Ooo süper sevindim, bizimkilerde çarpma sesi yoktu ayrıca salladığında vounnnv edişi biraz sonradan geliyordu. Işıklar ise, bu bolum bolum acılan yerdeki halkalarda daha cok belirgindi. Gerisi loş gibiydi.
    Paraya kıyıp bir Force FX serisinden almak istiyorum ama du bakalım.

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.