14 Haziran 2010 Pazartesi

Arap çöllerinde sefahat

Dün akşam Sinem ve Seval'le Sex and the Cith 2. filme gittik sevgili seyirciler. Biliyorsunuz bunun dizisine hastayım, çok severim, en çok Samantha'yı severim, çünküü en komik, en eğlenceli, en lafı gediğine oturtan karakter o idi.

Diziden sonra çekilen dramatik filmi de yanımda arkadaşlarım ağlarken ben yine gülerek izlemiştim. Hani Big'in Carrie'yi düğünde terkettiği film. Bu yeni film ise bildiğin komedi olmuş, dramatik birşey yok çok şükür, ohh rengarenk bir sabun köpüğü, izliyorsun, gülüp eğleniyorsun sonunda uçup gidiyor.


Filme aslında Beyoğlu'nda gidecektik, eski günlerdeki gibi. Amma Beyoğlu o kadannn kalabalık, sıcak ve gürültülüydü ki, kahvelerimizi içip kendimizi metroya attık, Kanyon'a geçtik. Ohh püfür püfür. Tabii Beyoğlu gibi güzel değil ama en azından o korkunç kalabalık ve inşaat gürültüleri yok idi.


Filme gelince;
***** dikkat spoiler *****


Efendim, filmin başında çok şenlikli bir düğüne gidiyoruz. Carrie'nin gay dostu Stanford ile Charlotte'un gay dostu , düğün organizatörü Anthony'nin düğünü. Amanın, erkekler korosu, kuğular, şaşaa, Liza Minelli, herşey bu düğünde!

Düğünden sonra Carrie'yi evlilikle ilgili konular gutmaya başladı. İştebizim çocuğumuz olmayacak o zaman sıradan , sıkıcı yaşlı bir çift mi olacağız filan dır dır Big'in beynini yemeye başladı. Big de "o zaman ben haftada iki gün ayrı kalmak istiyorum" dedi. Bu bozuldu filan.

Meanwhile, Samantha'nın eski sevgilisi Smith Abu Dabi'de film çekmiş, kırmızı halı olayını bizimkiler de gittiler. Orada Samantha Abu Dabi'li Şeyh ile konuştu, Smith dedi ki "beni büyük bir yıldız yapan Samantha'dır" O zaman Şeyh, "eh gelin Abu Dabi'de misafirim olun, hem de sonra yeni otelimin PR işini konuşuruz." Eh bütün kızlar toplanıp 7 yıldızlı, gecesi 22.000 dolarlık otelde kalmaya, bal yanaktan tatmaya Abu Dabi'ye gittiler.


Neyse bunlar lüksün dibine vurdu, uşaklar, mersedesler, çölde çaylar, 4x4'üyle kum tepeciklerinin ardından çıka gelen yakışıklı mimarlar. Tabii en komik unsur yine Samantha ve onun şahane libidosu idi dostlar. Kıyafetler göz alıcı, ayakkabılar yine muhteşemdi. Mekan rüküş arabik lüks oteli bence pek banaldi ama bu görgüsüz Amerikalılar bayıldı tahmin edersiniz ki:)))

Sonra bunlar baharat pazarını gezerken, Carrie kimi görsün beğenirsin? Eski taşş sevgilisi Aidan! Herif hala taş idi, (Big ise yaşlı :) Carrie bununla yemeğe çıktı ve vedalaşırken öpüştüler diye olay oldu aman aman , filmin olayı bu idi . İşte Big'e söyledi, Big küstü, Samantha ise bu sırada kumsalda yakışıklı mimarla yiyiştiği için hapse atılınca bunların apar topar Abu Dabi'den kaçması gerekti ve en eğlenceli sahneler burada geldi , sağolasın Samantha:)))

Carrie bu sırada Big'in hayatının aşkı olduğunu, evliliği monotonlaşsa bile bütün ömrünce bunun peşinde koştuğunu düşünerek süklüm püklüm eve döndü. Big buna ceza olarak dostlar, nah kaffam kadar siyah bir elmas taşlı yüzzük almış, neymiş, Carrie bu yüzüğe bakıp evli olduğunu hatırlayacakmış. Bu mudur Sex and the City yahu?

İşte böyle bütün kızlar mutlu oldu ve film bitti dostlar. Ben çok eğlendim, siz de bu geyikleri seviyorsanız gidin eğlenin, tam sabun köpüğü film.

***** spoiler bitti *****


Şimdi bu akşamki Ezel'i bekliyoruz dostlar, çok heyecanlıyım, yarın görüşürüz.


xo xo

2 yorum:

  1. heyyy bir solukta baştan sona okudummmm sanki 2. kez seyretmiş gibi oldum böböğüm :) çokkk güzeldi, izlemeyen varsa mutlaka izlesinnnnnnnnnnnn ama kız kıza gidilmesi gerenken bir film derim ben :))))))))))))))))))

    YanıtlaSil
  2. evet valla kimse babasıyla filan gitmeye kalkmasın, bacaklarını eline verir alimallah püahahahah BALDIRİSTANLI LAWRENCE haahahahah

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.