2 Temmuz 2010 Cuma

Bugün ne aldım? KILMATÖR aldım püahahaha

Bizim kedicik Haziran ayını resmen tüy boşaltarak geçirdi. Sanırım yılda iki kere böylesine tüy döküyor bu canım hayvancıklar. Afedersin donumuzdan bile kedi kılı çıkıyor o derece. Anneciğim sağolsun hergün zaten fırçalarken minik kaplanımızı, şimdi fırçalar günde iki postaya çıktı, bana mısın demedi, döktü de döktü yavrucak. Önce şu tüy toplayan yapışkanlı rulolardan  aldım, hani koli bantıyla üzerindeki iplikleri temizlersin ya (tekstil sektöründe çalışanlar çok iyi bilirler:) , onun asortik modeli. Bununla üstümü başımı temizledim , bi de bi kaç tur kediye de sürttüm püahaahahaha, ama tabii nafile, fazla işe yaramıyor ve çok pahalı, habire yedek rulo almak lazım geliyor.

Böylece ufak bir araştırmadan sonra şu aleti keşfettim : FURMINATOR Kedileri ve köpekleri tımarlayıp ölü tüylerinden kurtaran tıraş bıçağı gibi bi alet ama traş etmiyoruz, sanırsam koyun kırkar gibi kırkacağız bizim kediyi ahahahah.

Akıllı bi vatandaş bu cihazı Türkiye'ye getirmiş, 90 Liradan satıyor. Yuh! Ayıp birşey ama. Ben de biliyorsunuz internetten yurtdışından alışverişten gocunmam. (Param varsa) Ama kedim de kıymetli, onun iyiliği için masraftan kaçılmaz. Ebay.co.uk'den hemen aradım ve kargo dahil bizim paramızla 22 Liraya Furminatörümü aldım.

Bakalım Kılmatörümüz gelsin, kediş memnun kalırsa ben sizi haberdar ederim:))

xo xo

2 yorum:

  1. Kılmatör.Değişik bir aparat.Ebay'ın ucuza getirdiğini bilmiyordum.

    YanıtlaSil
  2. Ebay'den oyun da aldım, onlar da ucuzdu, birileri bunları ucuza alıp bize burada kolll gibi sokuyor sanırsam.

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.