14 Temmuz 2010 Çarşamba

Kediciğin istenmeyen tüylerinden nasıl kurtulduk?

İşte Ebay.co.uk'den birkaç pound'a aldığım halbuki ülkemizde 90 TL'ye satılan FURminator'e kavuşmuştum. Meğersem bu alet pek meşhurmuş, pet forumlarında gırla gidiyor, ben şans eseri kendisinden haberdar olmuş; uçuk fiyatını görünce de İngiltere'deki bir Ebay satıcısından almış idim.


Şu plastik kılıfını açmaya çalışırken şırrakkk diye masamdaki koca kahve kupasına elimin tersiyle bi tane indirdim, klavyenin üzerine döküldü mis gibi kahve... Temizledim amma backspace'e basınca g çıkıyor, neden acaba???

Alet bayağı ele gelir, ağır oturaklı birşey. Bendeki 1.75 inçlik kedilere ve küçük köpeklere uygun olanı. Farklı boyları da mevcut bu Furminatörün.


Neyse ben bunu aldım akşamı akşam edip eve koştum, anneme gösterdim heyecanla, ayy bi kızıp parladı, "KEDİMİN BİR TEK KILINI KOPARTIRSAN SAÇLARINI YOLARIM" dedi ve bu işleme kesinlikle katılmayacağını bildirdi. Bu yüzden tarama sırasında fotoğraf çekemedim.

Bu aletle kediyi taramaya başladım, rahatsız olmadı, sesi de çıkmadı, ama pek yerinde de durmadığında azıcık uğraştırdı. Poposuna yaklaştırınca mikledi, istemedi, hele karnına hayatta sürdürmedi, ben de hiç ellemedim zaten , hassas bölgeleri onlar , ne diye canı yansın?

Ve taradıkça kedişin kılları ALTINDA birikmiş tüyler topak topak çıkmaya başladı, amanın. Kendi kılları duruyor, ama alttaki ince, evin içinde uçuşan koyu sarımsı tüyler adeta yumak yumak boşalıyordu, yani alet gerçekten işe yaradı, bi kova tüy çıktı dostlar. Herkese yetecek kadar kıllı baba tatlısı yapabiliriz yani ahahahah.


Kovayı görünce annemin Furminatör düşmanlığı anında sona erdi, bir dahaki sefere o tarayacak kedişi.

İşlemin sonunda kedicik gayet hayatından memnundu, kucağıma aldığımnda tişörtümde tüy görmeyince ben de memnun oldum, gerçekten %90 azalma oldu.


(tavşan gibi çıktığına bakmayın, çok güzeldir kendisi maşşallahh :)) )

9 yorum:

  1. Bu sıcaklarda bence kedide rahatlamıştır. Giderek kendi gelip yaptıracak bence :)

    Fotoda gayet karizmatik çıkmış bence.

    YanıtlaSil
  2. Ay ne çok bence diyorum ya!
    Ama bu artan hormonlar yüzünden oluyo BENCEE!

    YanıtlaSil
  3. fırçalanmaya bayılıyor enayi zaten:)) buna da kendi gelirse değmeyin keyfime.

    karışma canım hormonlarına , şu an ne deseler haklılar bence:))) heyecanla geri sayıyoruz bebeğim:)

    YanıtlaSil
  4. bundan ben de alayım yahu. yanlış anlaşılmasın kendim için değil kedim için.

    YanıtlaSil
  5. al valla. zaten kendi üstünde işe yaramaz, ben kolumda denedim olmadı püahahaah

    YanıtlaSil
  6. behlülün üzerinde deneyelim son bölümdeki sakallarını biçeriz

    YanıtlaSil
  7. hah tamam o olur püahahahaha mezarlıktaki kör kemancı kılıklı nolacak:))))

    YanıtlaSil
  8. Bizde de var! Ebayden çok uyguna almıştık. Çok işe yarıyor gerçekten. Bizimki alıştı, furminator'le taranmaya bayılıyor bi de :) Zaten onun için hizmet olsun, bakım olsun, ilgi olsun.. Evimizin efendisi ya :)

    YanıtlaSil
  9. aynen öyle Marjocum, o bütün gün yatıyor, biz kendisine hizmet götürüyoruz , hem de bayıla bayıla:) enteresan yaratıklar bu kediler, hayranım onlara:)

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.