8 Temmuz 2010 Perşembe

Toplamda, grekoromende ve de silkmede 1 kg daha zayıfım

Oh aman neyse! 2 haftada 1 gün diyetisyenimle karne günü yaşıyorum. Çizelgeni alıp gidiyorsun, abla ölçüp tartıyor, "hımmmm şu kadar vermişsin" ve ya "verememişsin" diyor. Korkunç. Benim kilo vermem yavaş gidiyor, 2 haftada 1 kilo gitmiş, normalde haftada 1 kilo gitmeli. Ben de "acaba artık yaş 30'u geçti ondan mı?" diye sordum,"hayır" dedi, adelesiz hamur gibi vücüdüm tiyet yapmaya alışkın olduğu için yavaş gidiyormuş, ama hızlanacakmış, sakın bırakmamalıymışım bi de akşam 6:30-7'de yemek yedikten sonra daha hiç bişey yememeliymişim. Ohhh. Kadın hırs yaptı, zayıflatacak beni, zaten arkasından psikopat diyoruz kendisine, bundan yıllar evvel Lady Charlotte ile beni incecik etmişti.


Bu hafta çok yoğun geçti, epey yoruldum. Çünkü koleksiyon haftasıydı, Fransa'ya 2011 Yaz koleksiyonunu gönderdim. Tekstil sektöründe çalışan herkesin bildiği üzere bu koleksiyonların vaktinde yetiştiği hiçbir zaman görülmemiştir. Mallar daima fabrikadan geç çıkar, akşamın körüne kadar koli yapmak, bazen uça uça havaalanına gidip kolileri teslim etmek gerekir. Hep bişeyler eksik olur, yok karton etiketi, yok sticker'ı ... Onları yapar biraz daha vakit kaybedersin, bazen ofise gelmiş olan kuryeye yalvar yakar olursun ki beş dakika beklesin de alsın koliler, amannnn. Tek amaç , numuneleri müşterinin satış toplantısına yetiştirip bol bol sipariş almasını sağlamaktır işte.


Ben koleksiyonu yolladıktan başka bir de dün fabrikaya gittim. İmalatın içinde olmak iyidir herzaman, işini daha çabuk halledersin. Mesela ben dün başka bir grup numunenin kesime alındığını gözlerimle gördüm:)) Ama fabrikadan çıkışımız geç oldu, 9'da Keşan'dan çıkında geceyarısı evde idik oy oyyy. Hala yorgunum ama nihayet postumu yazabildiğime de memnunum.

Bu haftasonu da Lady Charlotte'a kahvaltıya gidiyoruz. Bir de Pera Müzesinde Botero sergisine gitmeyi çok istiyorum. Yaşasın şişman kadınlar:))


xo xo

13 yorum:

  1. fat bottomed girls you make the rockin' world go round:)

    YanıtlaSil
  2. SÜPEERRR

    tahmin edersin ki ağzım kulaklarımda gülüyorum şu satır sayesinde:))))

    resimler güzel ama değil mi?

    YanıtlaSil
  3. resimler harika veözellikle bale yapan her erkeği baştan çıkaracak kadar kışkırtıcı



    by the way see my comment below about gırgır+fırt a few days ago:)

    YanıtlaSil
  4. daha önce görmüştüm ammaa cevap yazamamıştım, şimdi yazdım üstad:)

    YanıtlaSil
  5. 1 kilo 1 kilodur. Devamı gelecek. Yaparsın sen :)
    Aplalara bayıldım çok kışkırtıcı :D

    YanıtlaSil
  6. aman ha görmedin sandım da pek bi üzüldüm.
    vah vahap vah'ı sen söyeleyene kadar unutmuş gitmişim ama yine de gözümün önüne gelmiyor:( çok daha eski şeyleri hatırlarken bunu neden unutmuşum acep?kemal aratandı çizeri galiba ki pek sevmezdim çizimini

    valla üstadım sizin hatırlayıp da şu siteye koyduğunuz milyonlarca oldies but goldies'den sonra bunları hatırlamanızda ben tuhaf bir şey göremiyorum.

    bu arada sence ispanya hollanda maçını kim alır?boğalar mı portakallar mı:)

    YanıtlaSil
  7. hay allah ne desem şimdi? hollanda meşhurdu değil mi? ispanyollar da yakışıklı olanlar mıydı? eh hollanda diyeyim???

    YanıtlaSil
  8. yok yakışıklı olan portekizdeydi meşhur olan da arjantinde ama ikisi de yol kazasına uğradılar geriye de kelli fellilerle çingenler kaldı

    YanıtlaSil
  9. işte anla artık ne kadar ilgileniyorum fİtbol ile:))

    hımm içimden bir ses lizbona çağırıyordu beni demek o yüzdenmiş püahahahah

    YanıtlaSil
  10. Bu Judy Abbott ismi "Leylek Dede" kitabından mı alınmadır? Çocukluğumun idol kitabıydı, kahramanının adını görünce pek sevindim. Değilse eğer bu mesaj kendini imha etsin:)))

    YanıtlaSil
  11. Evet ta kendisi, Leylek Dede , Örümcek Dede, Uzunbacaklı Baba olarak da bilinir.

    1991 yılında bunun çizgi filmi yayınlanmıştı JUDY VE UZUNBACAK , ben asıl oradan aldım ismi, kitabı okumam daha sonra oldu:)

    YanıtlaSil
  12. O zaman çok memnun oldum, hala büyük bir zevkle okuyabilirim. Sinema filmi de çekilmişti biliyor musunuz, TV'de izlemiştim yıllar önce. Bak şimdi içimde kitabı okumak için büyük bir istek depreşti:))
    Çok sevgiler...

    YanıtlaSil
  13. Bu kadar kiloya bu kadınaların göğüsleri çok küçük :D Sende 1 gr da olsa kilo vermeye devam et önemli olan o sürece girmiş olmak.

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.