26 Temmuz 2010 Pazartesi

Yıldız Parkında düğün & moda çekimi

Cumartesi günü Realfiesta ahalisinden Korhan ile Begüm'ün düğünleri vardı sevgili seyirciler (Yani Sevişgen Ördek ile Küfkedisi:))) Biz de Sibelinsu ile beraber hem arkadaşlarımızla tanışmaya hem de fotoğraf çekimine gittik. Ne kadar enteresan değil mi? Yıllardır tanışıyoruz, bir sürü konuda muhabbet ettik ve ilk kez yüzyüze tanışıyorduk. Ama hiç yeni tanışmış gibi olmadık tabii:)) Çığlıklar atarak sarmaş dolaş olduk, sanki uzun bir seyahat sonrası biraraya gelmiş gibi.

İşte dostlar, meğersem bizim Korhan'ın hakiki adı Seyfettin imiş. Gizleme çalışmış ama nikah memuresi yemedi, bütün salona ilan etti gerçeği:)) Bi de evden kocaman ayıcıklı peçeteler doldurmuş cebine öyle gelmiş nikaha bu arkadaş:))) Bütün gün cebinden ayıcıklı peçeteler çıkartıp durdu. Begüm ise eski zaman güzellerini andıran gelinliği ile ipincecik ve çok zarifti. Tören sırasında nikah masasında bir an dalıp gitti, memure hanım adını soyadını sorunca kendine gelip cevap vermesi birkaç saniye sürdü, çok şirindi :)))))

Ayy bir de Korhan'ın babasıyla tanıştık, aman allah, nasıl çapkın, nasıl tatlı dilli bir beyefendi anlatamam. Monako prensi gibi bir adam, çok hoştu. Kendisinden muhteşem bir roman kahramanı olur, öyle söyleyeyim.

Nikahtan sonra gelinle damadı kaçırıp Yıldız Parkına götürdük. Tam teçhizatlı fotoğrafçı Sibel, bir haftadır bu çekime hazırlanmaktaydı. Balonlar getirmiş, şemsiyeler getirmiş, kırmızı kalp, günün tarihini boyadığı minik bir afiş... Mizansenler çalışmış. Böylece çekime başladık. Sibel şakır şakır çekiyor, mizansen veriyor, ben de balonları şişiriyordum fotoğrafçı asistanı olarak:))) Park çok güzeldi Fotoşlar da çok güzel oldular, ama tam biz havaya girmeye başlamışken damat beyin heyheyleri gelmesin mi? Aaa sıkıldım dedi, bu kadar yeter didi:))) Halbuki 1 saat çekim yapmayı planlıyorduk...


Biz de çılgın aşık çiftimize vedalaşıp daha çok çekim yapmak üzere kendimizi parkın bayırlarına vurduk. Model ben olmak zorunda kaldım tabii. Allahımmm ne kadar zevkli birşeymiş fotoğraf çektirmek, yani böyle pozlar verip , hem de güzel çekildiğini bilerek fotoğraf çektirmek çok zevkliymiş. Sibel'in ellerine sağlık, çok teşekkür ediyorum kendisine:




Resmen Miss Dior Cherie'nin reklamına benzemiş fotoşlar değil mi, harika olmuşlar. O gün baştan aşağı Cherie kokuyor olmamın etkisi var mı bilemedim:)))


Veeee Jedi güçlerimi kullanıp uçtuğum o anı da yakalamıştı Sibelcim:



İşte böyleyken böyle dostlar. Pazar günü de hepimizi pire bastı, heryanlarımız delik deşik oldu, defalarca yıkanıp evi baştan aşağı ilaçlamamıza rağmen kurtulamadık. Artık sonumuz ne olur bilmiyorum.

Doğum ve düğün fotoğraflarınız için Sibel ile buradan veya buradan iletişime geçebilirsiniz siz de . Ama ben her çekime gitmiyorum ona göre:))))


xo xo

23 yorum:

  1. Vay be! sevişgen ördek bilem evlendi yani. Bir yastıkta kocasınlar.

    Fotoğraflar çok hoş. Balonlarla sen tam bir uyum içinde olmuşsunuz. Lakin pire nasıl ve nereden zuhur etti anlayamadım :)

    YanıtlaSil
  2. annemmm senin oğluş ne zaman geliyor hayırlısıyla? hadi bugün kandil, hayırlısıyla inşallah:))

    valla pire benim kediden gelmiş olamaz , ilaç yapıyoruz yavrucağa :)) bahçede toz pireleri üretmiş olabiliriz, eğer öyle bişey varsa:))) ama minik Pelinsu'yu çok ısırdılar, çok üzüldüm, dişleri kırılsın.

    YanıtlaSil
  3. haha judyim benim harikasın..en motive edici asistansın kesinlikle..boş zamanların için sana yakında iş teklif edebilirim şekerim...hem asistanlık yaparsın hem foto çekimi facebook profilimde artık senin imzanı taşıyan fotom var ...bu arada bizim moda çekiminden sonraki günün bombasını anlatmamışsın..hani nihan falan..:))

    YanıtlaSil
  4. Nihan'ı anlatmayı sana bıraktım bebeğim hahaahah . Pireleriniz geçti mi? Benim sanki bu sabah bir anda bacaklarım kırmızı beneklerle kaplandı... İşyerindeydim, parfüm sıktım. Geçti şimdi benekler. Ama çok korktum işyerini pire bastıracağım diye:)))

    YanıtlaSil
  5. Ben de hasar 1 ısırık beybi...pelinsuyu tam 34 kez mıhlamışlar...pelinsunun,senin ve abinin kan grubu aynı ya çektiniz demek..tatlı kanlılar sizi..:))

    YanıtlaSil
  6. Seyfettin ve Begüme mutluluklar dileriz:)))) Babası öyle biri olmasa bavul dolusu tren alırmıydı
    30 sene evvel...
    Bak biri eşim bir kız kardeşim diye demiyorum, fotolar harika olmuş:))))
    Bir şu ayıcıklı peçetenin kerametini anlayabilmiş değilim???
    Yanlız taaaa Büyükçekmece den gelip Beşiktaşta nikap kıyıp bir de Yıldız parkına gitmek...
    Bence iyi bile dayanmışlar:))))

    YanıtlaSil
  7. pire için enseye damla damlatılıyor.

    YanıtlaSil
  8. Mehmetcim, bize mi enseye damla? :))) kedinin pire ilacını mı paylaşalım? ama kedide pire yok valla, belki bizde de işe yarar :)))

    YanıtlaSil
  9. evet çünkü dilimiz ensemize yetişemiyor o nedenle ensemize damlatmalıyız.

    bu arada öküz olup daha önce tebrik edemediğim yeni evli çifte bir ömür mutluluklar dilerim:)

    YanıtlaSil
  10. Çok sevimli olmuş çekimler, sevdim :)

    YanıtlaSil
  11. Mehmet, peki. Hava çok sıcak di mi? :)))

    YanıtlaSil
  12. Heyy sevgili Cinim, çok teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  13. Sevgili çiftimize bir ömür mutluluklar dileriz...

    Sevgili Mehmet'e de klima altında serin günler:)))))))

    En sevgili kuzenlerime ve de kuzen-in-love' a da tüm güzel şeyler. Sizleri çok seviyorum. Mümkünse bitsiz ve piresiz halinizle...

    YanıtlaSil
  14. Ulan ben bunun olacağını bilerek nikahtan bir saat önce nikah memuruna Seyfo'yu söyleme dedim. ne var be yaşlanınca süper prim yapacak o isim!! :)

    Hakikaten yıllar sonra bu güne kısmetmiş tanışmak. Bayıldık ikinize de.Begüm bilahare yazar sanırsam. Gerçekten inanılmaz mutlu olduk sizi görünce.Sibel de sağolsun çok uğraştı ama diğer yanda ben sıcağa çok dayanıksızımdır ve ayıcıklı peçetelerimle ter silmekten helak oldum.Ayrıca çok sevimliydiler.Hıh! Senin içine fotomodel kaçtığını ben daha bizim resimler çekilirken anlamıştım kıpır kıpır duramadın ahahaha.. Tebrik edenlere çok teşekkür ederim. Aslı böyle kalmasın mangal olayını hayata geçirelim yemişim diyeti. Zaten benim tanıdığım cudi açık büfe yemek olan yerde su içmez. Çok bozulmuşsun sen çoook:)))

    YanıtlaSil
  15. Oooooo damat bey :))))
    Seyfocum yaşlanınca dua et de babana benze , o ne karizma, o ne sevimliliktir maşşallah.
    Ayrıca diyetimi bozduramazsın ama mangala gelirim :))))

    ikinizi de öpüyorum çılgın aşıklar:)

    YanıtlaSil
  16. ne be veteriner öyle dediydi:
    Damlanın kedinin ensesine damlatılma sebebi başka yere damlatıldığında yalayarak temizlemesi; ensesine ise ulaşamaması için imiş.

    Bilgilenelim arkadaşlar:) bilmemek ayıp değil ama öğretenlere deli diyojen muamelesi yapmak ayıp bu zihniyettir yaktı galileyi, içirdi zehiri sokrat'a :))

    YanıtlaSil
  17. yahu kuşum tamam söz valla yalamayacağız pire ilacını:)))

    Kedi ve yalama muhabbetimizden aklıma Batman Returns filmindeki muhteşem kedi kadın Michelle Pfeiffer geldi , nasıl yalanıyordu oy oy, dehşet seksiydi ama o:)

    YanıtlaSil
  18. uma thurman da fena olmamıştı zehirli sarmaşık olarak amma tabi ki miyavlayan bir michelle'in yerini tutamaz;)

    YanıtlaSil
  19. Ben de bir an kendi ensemize damlatacağız sanmıştım :))))))))))))) şaka yaa:))) takılması güzel olmasa yapmayız şakamızı :))) Bu arada bizim Kore dönüşümüzde yapabiliriz şu mangal olayını, ve hatta ve hatta yanına sitede görüp de bir tarflarınızı şişiren yemeklerden de sipariş edebilirsiniz. Süper zevkli olur, şimdiden heyecanlandım :))) Ne dersin Judycan?

    YanıtlaSil
  20. ne diyim ALLAH derim:)))
    inşallah olur, bütün Realfiesta ailesi olarak buluşabilirsek harika olurdu:)

    YanıtlaSil
  21. ay maşallah canım benim wallpaper gibisin :) harika resimler bayıldım balon konseptine;)

    YanıtlaSil
  22. çok teşekkürler şekercim. Miss Dior Chérie reklamı gibi olmuş di mi? :))

    YanıtlaSil
  23. canım canım canım :) ne iyi oldu da tanıştık. Sibel'e de sana da sonsuz teşekkürler borçluyum, beni o kadar mutlu ettiniz ki kelimelere dökemem. en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle :)

    tebrikler için herkese teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.