29 Mart 2011 Salı

Ezel 2. Sezon 27. Bölüm : KURTAR BENİ

Ezel'in 60. bölümünde taa 1,5 yıldır öğrenmeyi beklediğimiz Karagözlüm Gazinosu'nda çıkan olayın ne olduğu anlaşıldı sevgili izleyiciler.




EZEL 60. BÖLÜM SPOILER




Dayı ile Ezel Kenan'ı ele geçirmek için Eyşan'ı harcamaya karar verdiler. Dayı o meşhur tavlasından Selma'nın resmini çıkarttı, "Güçlü olmak lanet gibidir bize, zayıflık gösteremezsin, Selma ben sensiz ne yapacağım şimdi diyemezsin".

Dayı "30 yıl önce olanları kimseye anlatmadık" dedi "biz öldürdük Selma'yı" . Sonra Ezel'e "kimseyi kurtarmaya çalışma" buyurdu, "kurtarılmayı bekleyen sensin."

Cengiz Kaya bey ile buluştu. Meğersem Selma'yı öldürmek için Cengiz'e Kaya yardım etmiş.

Ezel ile Eyşan yemeğe çıktılar. Temmuz takipte idi. Kenan'a rapor veriyordu. Bunlar Temmuz'u atlatıp kaçtılar. Dağ evine geldiler. Ertesi sabahplan dahilinde  Eyşan ağlayarak Kenan'ı aradı "kurtar beni" . Ve Dayı da dağ evine doğru yola çıktı.

Kenan evde Eyşan'ı buldu. Niye oraya geldiğini sormadı çünkü : "sana aşık olduğum için sahip değilim, sana aşığım diye sen bana sahipsin" , "sen misin benim gerçek aşkım?" diye sordu Eyşan, "hayır ama sen benim gerçek aşkımsın" dedi Kenan. Bunun üzerine Eyşan kendini dışarı atıp kapıyı da kilitledi. Kenan içeride kaldı ve Ramiz Dayı ile yüzyüze geldi. 


19??
Ramiz gazinoya geldi, Selma "elbet bir gün buluşacağız" söylüyordu. Ramiz'i görünce sustu, ön masadaki adamlar kalkıp Dayı'ya yer verdiler, Ramiz her zamanki yerine oturdu, eliyle Selma'ya işaret etti, Selma şarkıya devam etti, evet bu sahne izlediğim en unutulmaz anlardan biriydi benim için.



Kenan ayağa kalkınca saz söz sustu. Ramiz'le yüzyüze geldiler. "Ramiz abi, bugün düğünüm benim" dedi Kenan. Ramiz silahını çekip havaya ateş açtı, herkes kaçıştı tabii. Ramiz öfkeden delirmek üzereydi "nasıl kıydın, nasıl dokundun Selma'ma?" Kenan "senin yüzünden" dedi. "Başka çare mi bıraktın? Ben sevdim, sen çaldın onu, istedin sadece, ama bu sefer ben aldım" Ramiz başladı bunu dövmeye, arada Kenan kafasını kaldırıyor "senden öğrendim" diyor filan, dayak devam ediyor... Kenan "aşk kötüyü seçer, sen kötüyü seçtin, ben de senin için kötü oldum" dedi Selma'ya. Sonra içeriye Kenan'ın adamları geldi. Ramiz "tuzak mı kurdun bana?" diye sordu inanmazlıkla. "Sen kendine kurdun bu tuzağı" dedi Kenan ona.

2011
"Eyşan?" "Eyşan değil sen kendin kurdun bu tuzağı kendine" dedi Dayı, Kenan Birkan'a. Kenan "Vakit geldi mi Ramiz Abi?" diye sordu. "neredeyse çocuk" Kenan Eyşan'a seslendi "çalışma odamda dolapta bir zarf var, o senin. Herşey bittiğinde yanımda olur musun?" Eyşan dışarıdan "olurum" diye seslendi.
Ramiz Dayı "Selmamızı öldürdün" dedi. "Öldürdüm" dedi Kenan. "Onun için yaşadım ben" dedi Ramiz. "Onun sayesinde yaşadın sen" dedi Kenan.

19??
Dayaktan yamulmuş Kenan ayağa kalktı. Adamları birazdan Ramiz'i öldüreceklerdi.  Ramiz ona Selma'yı götürmesini söyledi. Kenan Selma'yı zorla kulise itelerken de diğer silahını da çekip adamların üzerine saldırdı. Kuliste duramayan Selma salona geri koştu, Kenan yıkıldı bu noktada. Az sonra Selma geri geldi "Senle ben  kaldık" dedi, "Canavar olan bizdik, sadece biz kaldık"

2011
Ramiz Dayı Kenan'a "çocuğun kaç yaşında" diye sordu. Kenan'ın rengi attı "Çocuğum öldü benim, o gün düştü dedi Selma". Ramiz Dayı "Belki ölmemiştir" dedi, "intikamım seni öldürmek değil, seni kızını göremeden öldürmek". İşte bu esnada bizim mahalleden bir "orrosspuuuu" nidası yükseldi dostlar, çünkü Eyşan malı içeri dalıp Ramiz'in elindeki bıçağı aldı, Kenan da fırt diye kaçtı uyanık spor.



19??
Kenan içeri girdi, Ramiz'in yaşadığını gördü, Selma kandırmıştı Kenan'ı. Ramiz'in adamları Kenan'ın abisi Selim'i getirdiler. Diz çöktürdüler. Ramiz bıçağı çekti. Kenan'dan Selma'yı bırakmasını istedi, böylece abisiyle beraber buradan çıkıp gidecekti. Eğer Kenan Selma'yı seçerse Ramiz öldürecekti Selim'i. Ve Kenan abisine sırtını döndü, Ramiz bıçağıyla Selim'in boğazını kurbanlık koyunlar gibi kesti, o esnada da Selma kırık bir cam parçası ile Kenan'ı deşti dostlar peh peh peh. Anlatmakla olmuyor, mutlaka izlemeniz lazım idi bu sahneyi.

2011
Ezel "hainnn" diye Eyşan'ın boğazına sarıldı ama Dayı engel oldu ona. Eyşan da "Ömer'i kurtaramamıştım ama Kenan'ı kurtardım" dedi. 

Kenan malikaneye döndü, Temmuz'dan bütün adamları toplamasını istedi. Ezel Ali'yi arayıp herkesi Bağ Evine toplamasını söyledi. Cengiz de Vurkaç bara gidip Bade'ye kart verdi, "yarın buluşalım, Ezel'e söylersen onu kaybedersin"

Bağ evinde Ezel, Dayı'ya "koza ihtiyacımız var" dedi, "çocuk yaşıyor mu?" Ali abi "yuh ulan nerelere gittiniz, ne zaman çocuk yaptı, Eyşan'dan mı yaptı?" diye sormasın mı, bu trajedinin ortasında yarılarak güldürdü bizi sağolsun:)))

19??
Gazinoda Kenan yerde, abisinin cesedi başında yatıyordu. Bacaklarından kanlar akan Selma "sen sadece abini  öldürmedin, bebeğini de öldürdün" dedi ona. Çünkü Kenan kolundan çekerken Selma karnını masaya çarpmıştı. Sonra Selma gidip Ramiz'in kollarının arasına girdi. Kenan ise dizlerinin üstünde "öldür beni Ramiz abi" diye inledi "şimdi öldür beni". Selma Ramiz'in kulağına bir şey fısıldadı, sonra ikisi çıkıp gittiler. İşte Karagözlüm Gazinosu olayı böyle gerçekleşmişti.

Ama Kenan'ın can çekişerek "öldür beni dayı" demesi gerekmiyor muydu. Tam beklediğim gibi olmadı bu sahne, yazık. İki yıldır bekliyordum.

Evet yavaş yavaş finale yaklaşıyoruz. Ve bu sahnelere baktıkça, ne kadar sıkıldım desem de, Ezel dizisini çok özleyeceğimi anlıyorum dostlar. Türkiye'de böyle bir dizi yapılmamıştı. Ezel'den sonra yapılır mı bilmem.

xo xo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yaz ki muhabbet olsun.