1 Nisan 2011 Cuma

Bibuçuk gecesi

Dün akşam dostlarla Taksim'de buluştuk, hava epey serinlemişti  ama açıktı. Arzu'yu Koton'da yakaladım, Lady Charlotte da bizi orada buldu, tıngır mıngır Bibuçuk'a gittik. Biraz sonra Seval geldi, minik Sinem ise azıcık geç kaldı. Deniz hiç gelemedi, Çekmece'de bir yerlerde taşınıyor idi kendisi.

Seval, Arzu, Sinem :)

Aslında bonfile yemek istedim ama porsiyonu büyüktü, tam 250 gram! O yüzden ızgara köfte aldım. Köfte çok güzeldi sulu sulu. Patatesleri Seval, pilavı da Arzu yedi. Ben de köfteleri yuttum, kocaman bir tabak mevsim salatası da yedim. Bibuçuk'un salatasını başarılı buluyorum.

Lady Charlotte, Judy Abbott :)))

Arzu ızgara tavuklu salata almıştı, benim oturduğum yerden büyük ve güzel görünüyordu salata:)) Lady Charlotte ise tulum peynirli roka salatası yedi ama tulumların az olduğunu söyledi. Önden bir adet combo tabak lüplettiklerini söylemeye gerek yok herhalde:))) Sinem de acılı kanat yemişti, kemiklerine kadar iyice sıyırdığı için güzel olduğunu varsayıyoruz:))

Yüzüm güldü nihayet:)
Sonra da bir sürü dedikodu birikmiş tabii, onları paylaştık. Aman ne güldük ne güldük, ama ne konuştunuz da güldünüz diye sorsanız hepsini unuttum gitti. Bir ara laf o kadar dolandı ki,  teharet musluğu-Bidet ikilisine kadar gidip Arzu'nun pişik olmasından geri döndük ahahahah. Sonra işte işyeri dedikoduları, para sorunları, günlük dertleşmeler derken gece filtre kahvelerimizi içerek sona erdi. Kızçeler sufle yediler, ben de izleyip yutkundum, fakat sizlere Bibuçuk'ta sufle yemenizi hararetle tavsiye ederim, sunumu dahi mükemmel idi.

Gece eve döndüğümde ise Ezel'in 61. bölüm fragmanını izleyip dumurlardan dumurlara sürüklendim dostlar.

Bakalım haftasonu sağanaklı havada ne yapacağız?

xo xo.


Sansüre karşı bildirimiz :  Bloguma Dokunma!


Blogları özgürce okuyabilmek için lütfen destekleyin : http://www.facebook.com/blogumadokunma

7 yorum:

  1. oyle bir anlatmissin ki karnim acikti vallahi :)

    YanıtlaSil
  2. ayy benim de aklım o suflede kaldı ama hiç birşey zayıflık kadar lezzetli değildir diyor, rejime devam ediyoruz:))

    YanıtlaSil
  3. Gelmiş geçmiş en büyük gurme Aslı milletin yediğini anlatıyor.Peh! Kızım yeter cidden fıstık gibisin bak 30 gün sonra vitaminsiz kerim askerden dönüyo gelip istiycez seni başlatma diyetine bilmemnene:)

    YanıtlaSil
  4. İşte böyle yazıların insanı mutlu ediyor Aslı. Hep neşeli ol, hep gül olur mu?:)

    YanıtlaSil
  5. Korhan : gurme değilim ben, oburluk ve pisboğazlık idi benimki, kurtuldum.

    rock lee: beni en çok mutlu eden şey dostlarımla olmak:))

    YanıtlaSil
  6. AYAKTA ALKIŞLADIM VE BUNU YETERLİ BULMAYIP 1 DAKİKALIK SAYGI DURUŞUNDA BULUNDUM O DERECE ULU MAHİTUSUN ARTIK GÖZÜMDE JUDYCAN..BEN ASLA BÖLE Bİ İRADE SERGİLEYEMEDİĞİM GİBİ EĞER SUFLE ÇOK GÜZELSE İKİ TAĞĞNE BİLE YERDİM DOĞRUSU..PES... BRAVO..

    YanıtlaSil
  7. evet suflesi harika görünüyordu , sıvı ve toz kremalar ayrı ayrı servis edilmişti.

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.