18 Nisan 2011 Pazartesi

Bugün yeni işe başladım, yarın gidip istifa edeceğim!

Arkadaşlar, bugün Bomonti'deki firmada işe başladım. Showroom'dan iç ofislere geçtiğim anda hata yaptığımı anladım, etraf dökülüyordu. Unisex bir tuvalet vardı, kadın erkek yanyana sıçıyorduk, o bana saati sorarken ben "bi dakka ossuruyorum" diyordum adeta. En kötüsü ise her yerde sigara içiliyordu!!! Bütün gün dumanaltında dakikaları saydım, akşamı nasıl ettim bilmiyorum. Akşam 6'da çantamı kapıp koşarak kaçtım oradan. Bir daha asla gitmek istemiyorum, yemin ederim o yıllardır çile çektiğim, aylarca maaş almadığım, beni beş parasız ortada bırakan eski şirketi MUMLA aradım, mumla. Ama ne yazık ki bir kere daha gidip patronla yüzyüze konuşarak orada çalışamayacağımı söylemem gerekiyor. Tekstil dünyası küçük, sonra kime ne zaman işimiz düşer bilemeyiz tabii.

Cevizlibağ'daki büyük firma ile de görüştüm, patronu üniversiteden sınıf arkadaşım çıktı, onun ailesinin şirketiymiş meğersem yıllardır adını duyduğum bu firma. Fakat net ve kesin bir teklif yapmadı, şu gün gel başla demedi, ben de o yüzden gel başla diyeni kabul etmiştim, hata etmişim. Burada yapamam kesinlikle. Neyse en azından gittim gördüm, içimde kalmadı.

Bir de biliyorsunuz Osmanbey'deki küçük ofis var, bir source office, mümessil firma. Onlar da gel başla dediler. Ben bir de buraya başlayacağım dostlar. Sonra ne olur b,ilmem, Cevizlibağ'dan haber bekliyoruz.

Oooffff of.

12 yorum:

  1. Cok uzuldum ama alternatifler varmis. Umarim senin icin en iyisi olur su andan itibaren

    YanıtlaSil
  2. ayy bebeğimm çok üzüldüm :(

    YanıtlaSil
  3. Canım inşallah allah gönlüne göre verir. Ne zor şey işsizlik :(

    YanıtlaSil
  4. Canim cok uzuldum :( umarim en kisa surede daha iyi birsey cikar karsina da bunlari unutursun.

    YanıtlaSil
  5. Aslıcığım : sağol canım inşallah.

    Mia : ayy sabah gidip adamla konuştum , dost kalalım diyerek ayrıldım bebeğim.

    Joey : zor valla zor, moralim bozuk.

    A-H : inşallah canım benim, çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  6. Icinde kalmamasi bakimindan bence de iyi olmus, bosver... Insallah bu Osmanbey'deki istedigin turden bir is cikar.

    YanıtlaSil
  7. çok doğru bir karar almışsın, herkesin sigara içtiği yerde 1 saat bile durulmaz bir kere. umarım bu küçük ofis iyi bir yer çıkar!

    YanıtlaSil
  8. Tuppence : inşallah canım. bakalım göreceğiz.

    Çavlan : ya sorma, dün beni görsen tanıyamazdın, sesim soluğum çıkmıyor, mıy mıy anca iki kelime ediyorum, yüzüm gülmüyor. oradaki ben, ben değildim, kaçtım 1 günde o yüzden:)

    YanıtlaSil
  9. iyi şanslar juddyciğim,iyi şanslar.......

    YanıtlaSil
  10. valla böyle zamanlarda ben diyorum ki bu yaşadığım olumsuzluklar gelecek iyi şeyin habercisi..ben biliyorum ki bundan sonraki işinde çok myutlu olacaksın :)

    YanıtlaSil
  11. inşallah Zoicim, hepimize mutlu, tıkır tıkır maaş ödeyen birer iş diliyorum:)

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.