19 Aralık 2011 Pazartesi

Kate Alert

Canımız, bir tanecik prensesimiz Catherine, Cambridge Düşesi; bu gece, yaşlandıkça babasına benzeyen keltoroş kocacığı ve havuç kafa şirin kaynıyla resmi bir davete katıldı dostlar.

Siyah kadife straples tuvaaaalet Alexander McQueen, elmaslar ise düğün hediyesi imiş, herhalde kraliyet ailesinden gelmiştir. Kate sanki vücut çalışmış gibi, kolları kaslanmış gibi görünüyor, maşallah. Bense kendinden geçmiş ezine peyniri gibi löp löp oturuyorum.

Ay içim daraldı vallahi gözlerim şaşı oldu ya, o nasıl bir elbise, nasıl elmaslar oy oy oy





Az önce bibuçuk Mevlana pidesi yemedim herhalde
Yok yok valla kıskanmadım... Kate zaten çok aşırı zayıf... Hem kocası yakında kel kalır... Elmaslar da çok parlamıyor zati... işte... neyse... eeee meh meh ....  miv? ....  HÜÜÜÜÜÜÜÜÜ !!!!

beğendik mi Kate'i?

xo xo

21 yorum:

  1. çok zaaarif olmuş annem ya, ben bayıldım şahsen.

    YanıtlaSil
  2. Kedicim sensin de mi, Korhan arada sırada senin hesabından girip hiç senin söylemeyeceğin şeyler söylüyor daa:))))
    ben de çok beğendim, Nicole yaşlandı, yeni moda ikonumuz Kate olsun madem dedim:)))

    YanıtlaSil
  3. benim benim, nasıl ya hesabıma giriyor, şifre değiştirme zamanım gelmiş benim :))) blog dünyasına geri döndüm ben, tüm yorumlar tarafımdan itina ile yapılacak :)))

    YanıtlaSil
  4. Elmaslar çok zevksiz beğenmedim, istiyorsan sana verebilirim ama elbise benim olsun (hangi vücüde giyeceksem:))

    YanıtlaSil
  5. Ahaahah şablonunu şaapıştırıyormuş senin, o esnada senin hesabından şaaptı işte:))) ulan mulan deyince aha dedim, kedim öle konuşmaz didim.

    HEYYOOO ÇOK SEVİNDİM DÖNMENEEE:))

    YanıtlaSil
  6. Leylak Dalı : ver ver, o bilezik yeter zaten. Belki de küçük görüp hazine kasasındaki en değersiz elmazları vermişlerdir ne bileyim anlamadım gözüm kamaştı, çok kıskandım:)))

    YanıtlaSil
  7. kadın prenses olmak için doğanlardan. kayın çok şabalak yannız onun zevcesi kim olacak acep, senden öğreniriz gari

    YanıtlaSil
  8. kel koca değil de o elmaslar ve elbise sende daha güzel durur kuzum:)

    YanıtlaSil
  9. beğenmesine beğendim amma bu kadar zayıf olursa gebe kalamaz belli bir yağ oranının altında olmak kısırlık nedeni benim gibi yağlı olacaksın ki nurtopu bir veliaht doğuracaksın :P

    Elmaslardan ben de rica edeyim :))

    YanıtlaSil
  10. Beğendik değil bayıldık! :) Çok zarif bir kadın kesinlikle..

    YanıtlaSil
  11. baktım baktım, kusur aradım ama yok, hatun pörfekto üühühüh

    YanıtlaSil
  12. Handaniko :kayın kime kayacak belli değil henüz. bu iğrenç espri için çok özür dilerim, yapmasam çatlardım. Ama Harry şabalak değildi, çok şirindi, korkarım yaşlandıkça elma yalamış suratlı babacığına benziyor:)

    YanıtlaSil
  13. zoitsa : kızım kızım arkadaşlık da bir yere kadar hahahah. yok annem yok, ne boy ne po ne fücüt var o elbiseyi taşıyacak burada. ama kolye olabilir, gerdanım güzeldir bak ahahaha:)))

    YanıtlaSil
  14. thalassapolis : ayy biz yine başladık kaynanalar gibi:)) ben de karar veremedim, zayıflığı çok hoşuma gidiyor, sonra bakıyorum çocuk gibi ipincecik görünüyor, çok mu ince gerçekten yoksa sağlıklı mı anlayamadım:)) nurtopu gibi bir veliaht ve de yedek doğurması lazım valla bekliyoruz bakalım:))

    YanıtlaSil
  15. Imge : Hakikaten zarif. Öyle moda anlamında yaratıcılığı yok, ne bileyim bir Kate Moss gibi trend yaratmıyor. Fakat daima çok hoş, zarif, feminen giyiniyor. O yüzden pek hoşuma gidiyor, tam prenses gibi:)

    YanıtlaSil
  16. Lebethron : valla ben kulp takmaya bayılırım amma Kate'e ben de takacak kulp bulamadım:)))

    YanıtlaSil
  17. Ben hemen bir kulp bulayım:) kadın zarif, güzel ama çekici değil işte. Bir prenses için çekiciolmak şart olmasa da nerde Diana'nın seksapeli, nerede Kate'in donukluğu. O kadar mükemmel görünüyor ki, insan sevemiyor (ben yani). Hani bir açığını arıyorsun, mesela ben bazen acaba tuvalete gidiyor mudur, evde pijamalarla dolaşıp saçlarını taramadan duruyor mudur filan diye merak etmekteyim. Kardeşi Pippa'da daha fazla macera ve heyecan olur sanki::)

    YanıtlaSil
  18. ennecik : Diana başkaydı, bizim ışıltılı prensesimizdi o. Ne bileyim, sinema aleminde Marilyn Monroe nasıl bambaşka ve benzersiz ise, Diana da kraliyet aleminde benzeri görülmemiş, o içten gelen ışığı ile unutulmaz bir kişilikti.

    Amaaaa ben artık Kate'i seviyorum ahaha:))) market arabasını doldurup boşaltırken filan paspal haliyle çektiler, öyle fötöleri de var:)) torbaları koruma memuruna taşıtmadığı için ayrıca sevdim kendisini:)))

    YanıtlaSil
  19. Amaaaaan yok canım,neden beğenecekmişiz biz bu hanfendüyü! (Yalandan kim ölmüş!)

    YanıtlaSil
  20. Kitap Kurdum : hiç beğenmiyor hatta anoreksik günlere geri mi döndük diye kınıyoruz :)))

    YanıtlaSil
  21. Velev Ki Huysuzum : bu yazıdan bir süre önce Konya'ya gidip Mevlana pidesine gömülmüştüm:)) Sonra da Kate nasıl zayıf, nasıl ince.. :)))

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.