17 Ocak 2012 Salı

Altın Küre Güzelleri

Tabii ilk önce Nicole'cüğümüze özel post yaptıktan sonra; Altın Küre ödül töreninde kim neler giymiş bir bakalım. Törenin tekrarını az  önce izledim, karılar o sımsıkı korsajların içinde rahat yürüyorlar mı, şöyle başlarını geriye atıp, giysileri kendinden emin taşıyorlar mı iyice inceledim. Kırmızı halı fotoğrafları başka, elbisenin üstte duruşu başka tabii, içinde rahat hareket edemediğin elbiseyi çıkarıp kenara koyacaksın.

Bu sene kıyafetler çoğunlukla hoştu ama yine de birbirine benziyorlardı; kabarık etekler,  kuyruklar, şu diz altına kadar dapdar gelip dizin altında volanlı volanlı açılanlar... Bu anlamda bence en farklı ve en hoş görünen isim Charlize Theron idi. Muhteşem Dior kıyafeti içindeki Charlize'e hayran kaldım :



Yine de en sevdiğim ve beğendiğim Natalie Portman oldu. O gerçek bir kraliçe, hem kuğular kraliçesi, hem İngiltere'nin hırs küpü kraliçesi Anne Boleyn, hem de çok uzaklardaki bir galaksinin cesur ve aşık kraliçesi Padme Amidala... Ayrıca en son yılların en güzel yüzlü kadını olduğunu düşünüyorum. Ben birine benzeyecek olsam onun gibi olmak isterdim. (Japon gözlü olduğum için iri iri çeki gözlere çok özeniyorum da dostlar) Natalie'nin çingiş pembe kıyafeti Lanvin'miş, bayıldım. Törende elbisenin içinde oldukça rahat görünüyordu ayrıca.




Diğer bir çarpıcı güzel de Angelina Jolie idi. Tabii biz Bugün Ne Giysem izleyerek saten giymenin ne denli zor olduğunu, satenin bütün hataları gösterdiğini vs vs öğrendik. Angelina belli ki bu programı izlemediğinden olacak, sımsıkı taş gibi üzerine oturan bir saten Versace giymiş. Kırmızı ruju da çakmış, bembeyaz mermer bir heykel gibi törene gelmiş. O kadar zayık ki, leğen kemiklerini görebiliyoruz elbisenin üzerinden. Ama ben pek sevmedim kıyafeti, törende ödül verirken de o boynu bir tuhaf göründü, bilemedim. Siz beğendiniz mi?




Habire elalemin giydiklerine laf atan Kelly Osborne, benim yorganıma benzer birşeye sarınıp gelmiş törene aahahah. O saçlar ne öyle kızım?


Mesela latin güzellerden Sophia Vergera da aynı tarz bir elbise giymiş, dize kadar dar, gerisi volanlı, ama o ne kadar güzel giyinmiş, çok beğendim:


Kate Beckinsale daha önce çok gördüğümüz tarzda bir elbise seçmiş ama esmerliğine ve teninin rengine uydurmuş elbiseyi, zaten  çok güzel bir kadın, harika görünüyor.


Dünyanın en muhteşem vücutlu kadını The Body Elle McPherson ise herhalde dolapta sakladığı gelinliğini giyip gelmiş törene, o eteğin altından fırça gibi çıkan tüllerin başka bir açıklaması olamaz:



Tanımadığım bu çirkin kız çok sevimli bir elbise giymiş. hem de beline kemeri çakıp demode görünmekten kaçınmış. Elbisesi pek rahat, oh nereye gidersen giy çık, modeli de küçükken giymek istediğimiz kabarık etekli ama modern bir kesim.


Bak bu kız da küçükken hep hayallerimizi süsleyen kabarık etekli kıyafetlerden birini giymiş ama bu transparan, götünü gösteriyor. Olmamış.


Jessica Alba'nın elbisesinin rengini çok beğendim, tenine çok yaraşmış. Kıyafeti Gucci marka imiş.


Debra Messing'i severim, ama bu tarz kıyafetleri çok gördük, artık sıkıldım :


Emma Stone'un Lanvin'i de yumuşak, dökümlü, içinde rahat edebileceğimiz tarzda bir elbise. Belinde kemer detayı var da ben ondan pek emin olamadım.


Geçen hafta Cnbc-e kanalında çocukluk filmini izlediğim Evan Rachel Wood ise törene tavuskuşu kıyafeti ile katılmayı uygun bulmuş. Bu koyu yeşil tonunu törenin eğlenceli havasına mı yakıştıramıyorum nedir, içime sinmiyor bu renk kıyafetler. Hele o tüyler müyler, tam tavus!


Madonna bacımız ise iki beden küçük The Tudors özentili dekoltesi ve burgulu Osmanbey usulü eteğiyle yine her zamanki rüküş çizgisinden sapmamayı başarmış. Bravo Maddy!


Daha çok var amma yerim bitti:)) Siz kimleri beğendiniz, kimlere güldünüz dostlar?

xo xo

18 yorum:

  1. Natalie Portman'a bayıldım! Hem kendisi fıstık,hem de elbisesi!

    YanıtlaSil
  2. madonna'ya laf yok! sunucuya haddini nasıl bildirdi ama hahayttt ne giyerse giysin isterse donla gitsin madonna süper

    Charlize Theron benim de elbisesine ve bittabi kendisine de bayıldığım bir kadın.

    YanıtlaSil
  3. Bende Reese Witherspoon'u seviyorum. Elbisesi çok yakışmıştı ve saçları makyajı filan çok güzeldi.

    Dün akşam izledim bende. Meltem Cumbul nasıldı asıl? Elbisesini hiç beğenmedim. Gerçi Meltem Cumbul'u hiç sevmem ne giyse benim için değişmezdi!

    YanıtlaSil
  4. en cok sana guldum yahu g.tu gorunmus demissin ya hatuna koptum orda :D

    YanıtlaSil
  5. angelina taş gibi. madonna da yaşına göre iyi bence

    YanıtlaSil
  6. Charlize Theron ve Natalie Portman harikalar ! Benim de adını bilmediğim kız da çok güzel olmuş.Kelly Osbourne millete laf atıyor ama gerçekten berbat giyinmiş. Hele o saçlar ne ya. Yeni bir akım başlatmaya çalışıyor sanırım.Bu gidişle babası insan içine çıkamayacak.Madonna çok rüküş ama sunucuya laf sokması ve Britney öpüşmesini hatırlatmasıyla Madonnalığını gösterdi !

    YanıtlaSil
  7. Sophia Vergera'nın elbisesine bayıldım .Kelly tam bir felaket!

    YanıtlaSil
  8. natalie portman'ınki diyorum ben de (elbisesi de kendisi de).

    charlize theron da çok güzel görünüyor ama elbise biraz fazla "kıvrımlı" ve asimetrik benim zevkime göre.

    angelina jolie itici geliyor bana artık, iskelet gibi.

    glee'nin rachel'ı lea michele'i gecenin rüküşlerinden seçiyorum, fotosu şurda.

    YanıtlaSil
  9. Kitap Kurduyum Ben: Natalie her daim güzel görünmeyi başarıyor. İnşallah yine güzel güzel yaşlanır.

    YanıtlaSil
  10. Handan: Madonna'yı çok seviyorum, hayranım ona. Maddy olmasa o gaga maga britney filan olmazdı, diye düşünüyorum. Hepsine o ilham verdi. Ricky'e de çok güzel yapıştırdı helal dedim:))

    YanıtlaSil
  11. ruhdağı: reese'i ben de beğendim, kırmızı yerine şarap rengi seçmesi çok isabetli olmuş. Ama törende sahnede elini kolunu nereye koyacağını bilemedi, oradan notunu kırdım:)) meltem'in elbisesini beğenmedim, ne için konuştuğunu da anlamadım ama altın küre sahnesinde türkçe iyi akşamlar demesi bence harikaydı.

    YanıtlaSil
  12. A-H : lady gaga'dan sonra açmak moda oldu:)))

    YanıtlaSil
  13. rock lee: madonna yaşlanmaz anacım:) bizi de gömer valla

    YanıtlaSil
  14. KadirBey: ay o kızcağız galiba kenar mahalle itoşları filminde oynayan kızmış, slumdog millioner'de:)

    YanıtlaSil
  15. zoikuş: bu sene o sophia'nın giydiği model çok popüler idi, bütün hatunlar denizkızı gibi salındılar halıda.

    YanıtlaSil
  16. Çavlan : Lea Michele'i görünce aklıma 90'lı yılların Deniz Akkaya'lı Yıldırım Mayruk defileleri geldi. Böyle üst kısmı dantel olurdu, illa modelin göğsü filan görünürdü aman aman:)

    YanıtlaSil
  17. güzel hatunların hepsi de güzel giyinmiş ve hoş olmuş valla. ama natalie'yi tek geçerim ya. kendisini de seviyorum o yüzden belki. Sevgili Padmem :) Charlize'e karşı da özel bir ilgim var doğru, o da hoş.

    YanıtlaSil
  18. Çınar : valla ben bazen "ülen Anakin, bi kız uğruna yaktın kainatı" derdim ama Natalie'min bu halini görünce "yakılır ülen" dedim:))

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.