21 Kasım 2009 Cumartesi

New Moon kritiklerimi bildiriyorum dostlar

Amanın, fimpir kardeşlere bir ruj sürmüşler, göreyim möreyim demeyin. Beyaz podraları bu sefer çok başarılı olmuş ama o dudaklar, hele edvırd'ın dudaklarına taşıra taşıra ruj sürmüşler. Bi de bu oğlan çirkin yahu, (ben her koşulda Bay Gary Oldman Dracula'nın concubine'ı olmayı tercih ederim, açık konuşayım) işte o çirkin haline o kiraz rengi  ruju sürünce bi de kenarları taşırınca olmamış

Film kitaba çok bağlı kalmış, aferin Chris Weitz. Yönetmen farkı daha ilk açılışta New Moon yazısı çıkarken kendini gösteriyor. Film aynen kitaptaki gibi Bella'nın yaşlanmakla ilgili kabusuyla başlıyor ve  aaaa dedirterek bitmeyi beceriyor. Sonuçta adamın elindeki materyal Twilight yani bence çok iyi iş çıkartmış.

Bella bu filmde histerik kafa sallamalarından göz kırpmalarından kurtulmuş en azından minimuma indirmiş, ancak kendisinin kabus gördüğünde neden anırdığını anlayamadım?

Edvırdın parlamasını geliştirmişler

Alice harika, kesinlikle %100 Alice :)))

kurtlar çıkınca ohhaaa dedik, hakikaten ayı mı kurt mu anlamadım öküz gibiler, çok başarılı olmuş.

filmin sonuna doğru bunlar volterra'da iken Alice Bella'nın fimpir olacağını söylüyor ya, o anda Alice'in geleceğe dair öngörü sahnesi girdi, aman bütün sinema yıkıldık gülmekten, edvırd ile bella ormanda cüneyt ve türkan tadında koşuyorlardı püaahahahahahah, ne gereksiz olmuş.

eğer kitabı okuduysanız ya da ilk filmi seyrettiyseniz mutlaka gidin bu filme. Ben hem sevdim hem de çok eğlendim. Kitabın içine girmiş gibi oldum yani o kadar bağlı kalmışlar kitaba.

13 yorum:

  1. Ağır konuşucam ama zaten ben bu filmin ilkinin de bu kadar fanı olmasını anlayamıyorum, uyduruk direk yaaa, bu filmin de reklamını gördüm, o kurt efekti ne öyle, disney'in çocuk filmlerinden çıkmış gibi. Kurt Adam efekti için bakınız "Wolfman" adlı yeni gelecek olan film.

    YanıtlaSil
  2. yahu hem uyduruk hem kıytırık, hatta sıçmık sıçmık , yani dayandığı materyal ne ki film ne olabilir? sadece hani ortaokuldayken new kids on the block klibini görünce çığlık atardık ya, şahsen beni o günlere geri götürüyor:)) çok eğlendim yani izlerken gerçekten, bir noktada sinema da herkes koptu zaten:))) yoksa ne efekti ne vampiri, zaten bunlardan olsa olsa fimpir olur hahahahaha

    YanıtlaSil
  3. Gene de ne olursa olsun çocuk filmi değil ya da günümüz çocukları garip:) 7-13 arası velet doluydu anaları falan bekliyodu kapıda.

    Kitap neden bu kadar tuttu anlamadım. Milletçe ara ara her konuda histeriye giriyoruz. Hayatında elinde kitap görmediğim insanların elinde vardı. "ay ay çok heyecanlı" nidalarıyla okuyolardı. Beklentin yüksek olmazsa aldığın zevk de ona göre oluyor. Kurtlar başarılıydı kesinlikle. bir de bellanın koltukta oturduğu ve zamanın aktığı sahneyi sevdim. Öyle aman gitmiyim berbat,ıyy diyeceğim bi film değildi.

    YanıtlaSil
  4. bu film hiç ilgimi çekmiyor ama yine de van helsing veya mumya serisi kadar berbat olamayacağını düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  5. Mehmet sen böyle söyleyince utandım ama Van Helsing e hastayımdır ben yaaa.. Hem oynayan kızlar dehşetti :)

    YanıtlaSil
  6. ablalar ayrı...ama güzel bi filmi saçma espirilerle sulandırdıklarında deli oluyorum. bu işi düzgün tek yapan indiana jones serisiydi. ondan sonra bi türlü beceremediler. eğer v.h. komedi-macera değil de korku-macera-aksiyon şeklinde yapılaydı ortaya bram stokers dracula gibi bi şey çıkarmaya yetecek malzeme vardı. güzel kadınlı korku filmi denince underworld'deki kate beckinsale'i tek geçerim:)

    YanıtlaSil
  7. ulan kate beckinsale van helsingte de oynamıyo muydu ki?hihoha kendi kendime gol attım. demek ki underworlddeki seksapelitesi her şeyi unutturmuş bana:D

    YanıtlaSil
  8. Evet evet oydu gene başrol :) Ama underworld de ana karakter olduğu için aklında o kalmış. Onun kurtadamları da nefisti di mi?

    YanıtlaSil
  9. kitabı akıcıydı,sanırım o yüzden tuttu, ecnebilerin page turner dediği cinsten (ilk kitap) hatta ben gece uyumamış sabaha kadar oturup okuyup bitirmiştim ilk kitabı. sonra gitgide iğrençleşmiş, 3. kitap berbat, son kitap Hadsizin deyişiyle über zottirik ve sıçmık sıçmık olmuş idi, zor bitirip attım elimden:)


    ben de Van Helsing'i izlemek istiyorum . Bak işte Dracula vampir, edvırd fimpir, onu demek istiyorum:))))

    imza : dracula's concubine
    :))))

    YanıtlaSil
  10. kesinlikle; delikanlı kurtadamlardı ordakiler.

    YanıtlaSil
  11. Zaten kurtadamın hası rakı sofrasında çıkar abisi.

    YanıtlaSil
  12. http://divxm.com/van-helsing-2004-dvdrip-t174868.html?t=174868&highlight=van+helsing

    Al kuzi. Film sipariş beklemem dersen buradan indirebilirsin. Benim baktıklarım tr dublajdı ama ararsan oralarda orjinal de vardır.

    YanıtlaSil
  13. LOL

    http://twitpic.com/qqkcw

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.