12 Kasım 2009 Perşembe

Nicole Kidman 2009 Country Music Awards Red Carpet

Amanın , işte Nicole Kidman geçen gece kocacığı ile katıldığı Country müzik ödülleri gecesinde :

(Dün gece tv'de Nicole'un eski kocası Tom Cruise ile oynadığı Far and Away isimli film var idi dostlar. O gencecik halinin güzelliği inanılır gibi değildi, o halini görünce tipinin epey değiştiğini anlıyoruz, neyse...)






6 yorum:

  1. Ulan bu kadar olur. laptop odadaydı filmi gördüm sana bakmaya geldim msn e haber veriyim diye sen de görmüşsün :)) Bu arada kesinlikle şimdi daha güzel Nicole.

    YanıtlaSil
  2. görmez miyim, bilgisayarı kapadım , oturup filmi seyrettim. eskiden de izlemiştim ama şimdi daha hoşuma gitti, güzel filmmiş. özellikle o sondaki öncülerin toprak yarışı harika... bir de tom cruise ' un gençliği gelse şimdi edward cullen'in eline verir diye düşündüm, sadece biraz kısa:)))

    YanıtlaSil
  3. Olmadı! En güzel kadın Bülent Ersoy :) Neden derseniz, kadın yaşlanmıyor hatta yaşlanamıyor ayol hala ay parçası gibi :D Oysa bu Nicole, bütün glossy magazinlerde ninem gibi resimleriyle sayfaları süslüyor beeea :D Ayrıca bu Nicole'ün göğüs silikonları çok kötü yerleştirilmiş :) İmplantların kenarlarını görüyorum resimlerde.

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. İki kez mouse'un üzerine basınca iki kez aynı yazı çıktığı için birini sildim heee yanlış anlaşılmasın bebeklerim :)

    YanıtlaSil
  6. ya ben de üzülüyorum, parası da var, neden ucuz doktorlara gidiyor acaba ? halbuki bence kendisi kadınların ferrarisi idi, tabii seni tanıyana kadar hadsiz başkanım :)

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.