7 Kasım 2009 Cumartesi

oysa hayallerim vardı

Günlerdir yağmurun bitmesini, havanın açmasını, Cumartesinin gelmesini bekliyor idim, çünkü babam annemi Balata Fenere götürüp gezdirecek, ben de peşlerine takılacaktım.Beraber gezecektik, herhalde 20 senedir ilk kez... O kadar heveslenmiştim ki, fotoğraf makinesinin pilini şarj ettim filan. Sonra dün gece geç saatte yorgun argın leş gibi eve geldim, duşa koştum ki anaaaa, kombi mi patlamış, boru mu çürümüş ne olmuşsa olmuş, evin arka kısmında Niagara Şelalesi oluşmuş, kombinin arkasından şarıl şarıl sular akıyor, havuza dönmüş her yer. Üleeen, hadi koştum babama haber verdim, annem geldi, cümbür cemaat gecenin pir puçuğuna kadar suları temizlemekle uğraştık, ama suyu kesemedik bir türlü. Leğenleri koyup yattık, gece babam kalkıp boşaltmış 2 kere... O kadar korktum ki anlatamam, yani annemle babamın yorulmalarından çok korktum, ikisi de maşallah yetmişlik insanlar, bana da hiçbir işe el sürdürmezler... kendilerini tüketip dururlar... tabii uykum kaçtı endişeden, sabahın da köründe kalktım ayağa, kahvaltı hazırladım... sonra su kesildi çok şükür. Tabii evdeki komple su ile beraber.

Neyse işte öğlene doğru kombici gelip kombide sorun olmadığını, su borusunun patladığını, tesisatçı çağırmamızı söyledi, 20 lira alıp gitti... tesisatçı da çatı yapıyormuş, akşam gelirim dedi... hala bekliyoruz . Neredesin tesisatçı?


6 yorum:

  1. canımmmm, çok üzüldüm. Geçmiş olsun hepinize :( bir şey lazım olursa bir telefon kadar yakınız fifucan, haberin olsun...

    YanıtlaSil
  2. kuşum sağolasın
    tesisatçı geldi
    kombiye bir parça alınması gerekiyormuş, onu da babam pazartesi günü alabilecek, tabii bulursa
    banyo yapmak için size mi gelsem acaba:)))

    YanıtlaSil
  3. hay allah, nazar değmiş sizin gezintiye :(
    neyse kısmet değilmiş ,bir daha ki hafta diyelim. bize gel diyecem ama yol uzun biliyün mü? ( nassı adana şivesi kapmış mıyım ? ) hahah :)))

    YanıtlaSil
  4. haftaya annem Akçaya gidiyor bebişim,artık o döndüğünde hava güzel olur mu bilemem.. babam daha yeni adaya gidip gelmişti cumhuriyet bayramında... zaptedemiyoruz, biri gidiyor biri geliyor maşşallah... bi oturan benim:)))))

    YanıtlaSil
  5. Balat ve şekerlerin fotolarını görürüz dedik ama ...:((

    YanıtlaSil
  6. ama babayı gördünüz hahahaahah

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.