17 Kasım 2009 Salı

Raslantılar

Hani 3 Renk serisinin Kırmızı olan filmi vardı ya, raslantıları anlatıyordu.. işte dün akşam böyle birşeyler oldu.

İnternetten New Moon için pilet almaya çalışıyorduk, Astoria'da yerler dolmuş ya çok ne fena değil mi, mis gibi Meksika mutfağı yiyecektik, erimiş peyniri tortilla bandıracakdık... Ama kısmetimiz Profilo'daymış. Baktık online biletlerden bize 7 lira hizmet bedeli geçiriyor, Sino ile gidip eski usül gişeden biletleri almaya karar verdik. Ama Sino'nun spor salonuna uğrayıp ayakkabılarını alması gerekiyordu...Eğer böyle yapsa idi ben gitmeyecektim, ama Sino vazgeçti ayakkabılardan ... Kalktık gittik Mecidiyeköy'e. Duraktan Profilo'ya rahat yürüyelim diye arka mahalleden gidecektik normalde ama öylesine ana yoldan yürümeye başladık... Sonra Sino bir Turkcell tükkanı gördü, "hadi şuraya soralım telefonunu" dedi, ben ırın kırın edip kırıtana kadar hooooppp daldı mağazaya, ve tabii işte orada, oracıkta Nokia N86 beni bekliyordu, öyle hiç aklımda yokken bir anda kavuştum telefonuma.


Aman da aman, görmemişin telefonu olmuşşşş, 8 mp kamerasıyla kedimin fotolarını çektim hemen , sonra içine Queen cdlerimi yükledim, bugün bütün gün oyun oynadım, maillerime baktım, müzik dinledim... yan masada oturan arkadaşla görüntülü görüşme bile yaptım püahahahahaha yuuuhh ne görgüsüzlük:))) Millet yarıldı gülmekten, yanyana durup birbirimize bakıp bir yandan telefondan görüşüp bi de bağırıp çağırdık oldu olmadı diye:)))

Artık Star Wars The Force Unleashed oynarım bayılana kadar dostlar. Ama bu kadar uzun zaman hayal edip, sonunda parasını bulup buluşturup hayal ettiğin şeyi almak ne güzel yaaaa, heeyyyyyy:)))

Çok bekledim o yüzden anlayışla karşılamak lazım:)))

4 yorum:

  1. güzel günlerde kullan canımcım, yastığın altına atıp uyuyayım deme sakın :)))) geç bulup çabuk kaybetme durumları olmasın sakın :)))

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. gule gule kullan seker ;) updatelerde bir hizlanma gorup killanmistim zaten ben ;)

    YanıtlaSil
  4. kaptanım yemek istiyorum bu telefonu, o kadar güzel ki hahaahah

    Denizcim, artık twitter , facebook, microblogging sanal alemde ne varsa deli gibi sardırdım, bilgisayar varken küçücük telefon ekranında cebelleşmek de nasıl bir mantık tabii onu bilemedim:)) İşte yeni bir oyuncak oldu benim için:))

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.