23 Ocak 2011 Pazar

Bademcikler 2 oda 1 salon ıhh ıhhhh

Amannn ölüyorumm ıııhhhhh

Cumartesi sabah bademciklerim şişmiş, sesim bir tuhaftı. Zaten akşamdan kalmayım, o berbat halimle diyetisyene gittim. Gece içtiğim 1 şişe şarap 1 kilo fazla olarak tartıda çıktı yemin ederim. Perihan çok kızdı, meğersem alkol çok şişirirmiş, bi de antibiyotikler. "Ben sizinle ne yapacağımmmm, benim sözümü dinlemeyecekseniz neden bana geliyorsunuzzzzz" diye inlerken ben de salağa yattım, "işte Sinem'in tirbuşonu yokmuştu, mantarı içine ittik, sonra napalım, yazık olmasın diye içivermiştim" diye anlatıyorum, kadın iyi yine "götünüze soksaydınız" demedi, "şaraba acıyor, kendine acımıyorrrr" diye sinirlenmekle yetindi. Bana da şok diyet verdi çünkü 67-68 iloda kalmıştım haftalardır. Ben de Taksim'e gelip Lady Charlotte ile buluştum.


İstiklal caddesinde tanık olduğum en coşkulu, en kalabalık yürüyüş vardı sevgili seyirciler. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş taraftarları biraraya gelmişler, "Akepe'yi istemiyoruz, Tayyip şaşırma sabrımızı taşırma, re re re, ra ra ra Tayyip Erdoğan İstifa" sloganları ile yürüyüş yapıyorlardı, muhteşemdi tek kelimeyle.

Ben de slogan ata ata Midpoint'e gelip Lady Charlotte ile buluştum:)) Pencere kenarındaki masada yemek yerken Hürrem Sultanı gördük, kıpkızıl saçlarıyla İstiklal'de yürüyordu hızlı hızlı, valla çok güzel, oldukça gözalıcı, pek tatlı bir kadın,

Yemekten sonra Terkos pasajını, Bershka'yı gezip şöööyle bir Galata'ya uzandık. Kulenin yanından dar yollara girip oralara saklanmış otantik mağazaları gezdik, herşey o denli otantikti ki, biraz içim kalktı ama minik Japon teyzelerin keyifle alışveriş yaptıklarını görünce sesimi kestim:)))


Gülerek indiğimiz yolları inleyerek çıkıp kendimizi her zaman tercih ettiğimiz Tünel'deki Gloria Jeans'e attık, kahvelerimizi içip dinlendik. Dışarı çıktığımızda ise maalesef yine yağmura yakalanmış idik, biraz daha gezmekten vazgeçip evlere dağıldık.

Ayy aman eve gelince ben bi fena oldum, heryerim  ağrıdı, sedergine içip ter boşalttım, gece 2'de uyuyabildim. Pazar sabahı korkunç bir karın ağrısıyla uyanıp tuvalete zor yetitim resmen. Bu ne ya, diyetisyen ayarımı bozdu benim, ya kabız ya cırcır oluyorum hıh:((

Neyse sonra bi tane antibiyotik buldum evde, onu içtim de boğazımın şişi indi, akşama kadar limonlu yeşil çaylar içip terleyince, şimdi epey açıldım sanırım. 

Bugün Shantaram okuyacaktım ama canım oyun oynamak istedi. Biblio'nun tavsiyelerinden Return to Ravenhearst isimli gizli obje macerasını oynadım, çok zevkli idi.

Artık Behzat'ı izleyip haftasonunu zevkli bir şekilde bitirme zamanı geldi.

xo xo

16 yorum:

  1. Return to Ravenhearst'ı beğenmene sevindim, geçmiş olsun Aslı'cım :)

    YanıtlaSil
  2. geçmiş olsun judy'cik :)

    YanıtlaSil
  3. Biblio : çok zevkliydi, grafikleri, müziği de çok güzeldi. ben öyle gizli obje ile adventure tarzını birleştiren oyunları çok seviyorum. şimdi de Death on the Nile oynuyorum senin listeden:))) o da çok zevkli:))

    Çavlan : çok teşekkürler canım:) şu sedergine çok mübarek birşey, hafif atlatıyorum sanırım:)

    YanıtlaSil
  4. Ben diyecektim alt postta zorun neydi içtin 1 şişe şarabı ama neyse dedim keyfini bozmayalım :)


    Pazar akşamı zaten adamı hasta eder birde gerçekten hasta olunca pek kötü olmuş.

    Geçmiş olsun öptüm.

    YanıtlaSil
  5. sağolasın canım benim, iyiyim şimdi, çok şükür artık Behzat amirimle Pazar gecesi sendromundan da kurtuldum:)))

    YanıtlaSil
  6. Aman dikkat et kendineee! Tüm hafta hasta yattım bak, aman diyim :/ Ah, televizyonda gördüm o protestoyuuu, keşke orda olabilseydim, müthiş bir birliktelik ve atmosfer olmalı! :)

    YanıtlaSil
  7. ipek: çok teşekkürler:))

    tuna : ya harikaydı harika!! atmosfer inanılmazdı, her hafta illa bi yürüyüş olur istiklalde, böylesini hiç görmedim hiç! bütün takımların birlik olması harikuladeydi.

    YanıtlaSil
  8. çok geçmiş olsun judy!biraz daha iyi olmana çok sevindim. malum, bu hafta kar-kış geliyormuş :)

    YanıtlaSil
  9. ah ah judycik karda kışta keşam yollarına düşecekti , bizim fransızların fabrikayı görecekleri gelmiş:(

    YanıtlaSil
  10. gecmis olsun da oyle evde her buldugun antibiyotik kafana gore icilirmi yahu ;)

    YanıtlaSil
  11. haklısın canım içmemek lazım ama dayanamadım boğazımın acısına. allahtan sadece 1 tane kalmıştı, yoksa başka da içerdim.

    YanıtlaSil
  12. allaaaah,süper bikaç post birden girilmiş haftasonu,holley,zevkle okuciim:)
    bademciklerimiz aynı durumda,benim bademler senenin 6 ayı şiştir..
    bademciklerinden öper,acil şifalar dilerim..
    soğuk soğuk turasanları içersiiin,amcamın çeşmesinden geçersin,hobaa,bayıra karşı yatır beni,tırmala beni,kaşı beni,hobaa..

    YanıtlaSil
  13. benim hemen indi yavrucaklar çok şükür. her gün sedergine içiyorum , çok iyi geliyor, direncimi oldukça arttırdı.

    YanıtlaSil
  14. geçmiş olsun yavrum bebeğim :)

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.