21 Ocak 2011 Cuma

Baharı bekleyen kumrular gibi

biz de para zarflarımızı bekliyoruz, verseler de kaçıp gitsek diye sabırsızlanıyoruz ama vermiyorlar. Zaten eve gidene kadar hepsi gerçek sahiplerine dağıtılacak, biraz erken verselerdi cebimiz ısınırdı ne güzel:))

Bu hafta pek stresli, üzüntülü geçti, o yüzden hiç yazamadım. Birazdan çıkıp Profilo'ya gideceğim,  kızlarla buluşup Sinem'e gideceğiz heyyooo, herkes şarabını ve de ilaçlı gazozunu alacak; yiyip içip bol bol muhabbet edeceğiz, yatıp yuvarlanacağız. Sino menüyü hazırlamış ama ben sadece salata yiyip çorba içebilirim. Meyve de yemedim bugün, böylece şarap içebileceğim. Şarabın yanında da leblebi hakkım vardı. Böylece idare etmeye çalışacağım.

Haftaya da bana fabrika yolları göründü, müşteri imalatı kontrol etmeye geliyor. Üveyik kuşunun İngilizcesini öğrenmeliyim dostlar. Yoksa bizim patron av maceralarını anlatırken tercüme edemem:))

Yarın Lady Charlotte ile diyetisyen kontrolümüz var, offf fazla hareket etmiyorum, kilolar gitmiyor gitmiyor. Son listemi de sevmedim, kaç aydır diyet yapıyorum, çok yoruldum artık. Ama güzel kıyafetler ve çizmeler uğruna devam ediyorum.

Pazar günü de Shantaram'ı okumayı ümit ediyorum. Kitaba başladım, inanılmaz renkli bir dili var, kitabın kapağını açar açmaz kendimi Bombay sokaklarında buldum.

Hadi bakalım Cuma gecesi eğlencesine,

herkese iyi tatiller:)

4 yorum:

  1. kapağı kapattığında ise Bombay'dan döndüğüne üzüleceksin:(..ben hala niye bir 863 sayfa daha yazmamış diye üzülüyorum..yorumunu da büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Prabuya benden selam =)

    @gizemcim 2. kitabı da çıkacak sanırım The mountain shadow diye

    ben de geçenlerde acı çikolatayı okudum judy çok süperdi
    tavsiye için teşekkürler ;)

    YanıtlaSil
  3. hangi acı çikoata?..lesley lokko?

    YanıtlaSil
  4. Gizoş sabırsızlanıyorum okumak için, inanılmaz bir macera olduğu çok belli, okumak okumak, Bombay'da kaybolmak istiyorum.

    euphoric'ciğim, ne kadar sevindinm beğendiğinee Tita'cığımın hikayesini, ah ah, onu ailecek çok sevmiştik, o zamanki kedimizin adını Tita koymuştuk, duygusal insanız esselam:)))

    Gizo , Acı Çikolata, Can Yayınları - Laura Esquavel

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.