17 Ocak 2011 Pazartesi

Nicole Kidman 2011 Golden Globes Red Carpet

İki gece önce koyu renkler içinde süzülen Nicole Kidman, Altın Küre ödüllerine krem rengi Prada kıyafeti ile bir kuğu edasıyla katıldı. Ancak ödülü hakiki "kuğu", Natalie Portman kazandı beklediğimiz gibi.

Nicole'ün saçları olmamış, bozulmuş gibi. Kıyafeti de beğenmedim, keşke canlı renkler seçse, mesela yıllar önce Oscar törenine giydiği arkası kocaman fiyonklu kırmızı kıyafeti unutmuş değiliz.






Beğendiniz mi Nicole'ü?

xo xo




10 yorum:

  1. bu nicole kidman diilki, öldü o! bu başka bir kadın. nefret ediyorum böyle gidip 40 yaş üstü estetiği yaptıran kadınlara. özelliklede aktristler.. başka bir kadın olmuş çıkmış. bizim sevdiğimiz bu değil. bütün yüz ifadesi değişmiş ve donuklaşmış. en iyi doktora gitse noolucak. tıpkı diğer milyonlarcası gibi olmuş buda. aynı ifade aynı pause'lanmış yüz. ölümsüz değilsinki arkadaş,elbet yaşlanıcan. nedir bu maymunluk böyle anlamıyorum.) ha yamuk yumuk biri olursun burnun kazma gibidir falan,gider yaptırırsın onu anlarım,işinide görsellik üzerine seçiceksen olabilir. ama doğallık sadelik her zaman en güzeli en makbulüdür bence. zaten bi dünya kozmetik,bakım kürleri,bakım malzemeleri vs. kullanılıyor.yeterli olmalı bunlar diye düşünürüm ben;))

    YanıtlaSil
  2. kadının tipi tuhaflaştı hakikaten, bi de soluk renkler giyince mumyaya dönüyor iyice. oscar töreninde renki canlı giyinir umarım. suratı için yapılacak bişey yok , the damage is done.

    peki nicole olmazsa kim real fiesta'nın stil ikonu olacak? ühühüh

    YanıtlaSil
  3. aynen ya fotoğraflar "botox'la nasıl çarpıldım'ı" anlatıyor

    YanıtlaSil
  4. aa şimdi farkettim kocası da topuklu giymiş ama bir işe yaramamış:D

    YanıtlaSil
  5. yine kısa yine kısa ahahahaah:)))

    YanıtlaSil
  6. o ne ayol saç baş yataktan kalkıp gelmiş gibi :))

    YanıtlaSil
  7. biz olsak mis gibi yalı saçımızı yaptırıp giderdik di mi ama??

    YanıtlaSil
  8. nicole kidman'ı da nina ricci'ye severim ama bu sefer olmamış. kumaş bir tuhaf. bana göre o kumaştan elbise değil çok güzel perde olur :P nicole kidman'ın zamanında bir oscar töreninde giydiği su yeşili bir chanel elbise vardı,enfesti. benim de o aklıma geldi bu mumyavari görüntü karşısında. hey gidi günler hey :)

    YanıtlaSil
  9. bu elbisesi pradaymış alttaki posta gözüm kaymış. zaten ha prada ha nina ricci :P ikisini de severiz.

    YanıtlaSil
  10. 2. resimde kırmızı gözlerle black swana dönüşen natalie ye benzemiş aynı..

    az önce balck swanı izledim
    ne kadar güzel kadın yahu
    gıcık
    hıhh

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.