6 Şubat 2011 Pazar

Bahar mı geliyor yoksaaa?

Cumartesi hava pırıl pırıl güneşliydi. Serindi, hatta ayazdı ama gökyüzünde tek bir bulut yoktu ve diyetisyene gitmek üzere yola çktığımda Boğaz'ın suları üstünde güneş parlıyordu şıkır şıkır. Bayılırım bu manzaraya!

Lady Charlotte ile klinikte buluştuk, sonra Perihan teker teker tartıp ölçüp biçti bizi. Evet o şarap içtiğim haftanın şişkinliği gitmiş, 66 kilo olmuşum (hatta 65,90 püahahaha) . Charlotte da epey zayıflamıştı, böylece mutluluk içinde yeni listelerimizi alıp Taksim'e geldik. Bu haftaki listem çok güzel, şarap yazmış kadıncağız bana, ödüllendiriyor mu nedir? Tatlı da vermiş. Ama 2. hafta yine şok diyet var, 6 fındık 1 ceviz, çünkü şoklamazsa kilo vermemin yine yavaşlamasından çekiniyormuş.

Taksim'de arabayı Tüyap'ın otoparkına bırakıp Odakule'de küçük Aslı ile buluştuk, Charlotte'ın Londra yıllarından pek tatlı bir arkadaşı adaşım. Kendimizi Midpoint'e attık. Bir haftadır şok rejim yapmanın açlığını bastırmaya kararlıydık. Charlotte  ızgara köfte yedi, küçük Aslı burger seçti, ben de Akdeniz salata ile barbekü soslu tavuk yedim ohhh, aç karnımız doydu böylelikle.

Yemek ve sohbetten sonra İstiklal'de biraz gezelim dedik, ama her zamankinden daha fazla kalabalıktı sanki dün buralar, ya da bana öyle geldi bilmiyorum. Terkos pasajındaki sevdiğimiz mağazalarda bir tur attık. Ben buraya her gelişimde şu triko taytlara bakıyorum, işte size internetten resmini de buldum :




Alsam mı, almasam mı bi türlü karar veremiyorum. Hani böyle evde sıcacık giyip yuvarlanırım diye içimden geçiriyorum, bakalım, nasılsa taytlar her daim Terkos'da bizi bekliyor.

Pasaj turumuzdan sonra Bershka'ya girdik, artık indirimden o kadar talan edilmiş ki mallar, mağaza tam hengame içindeydi. Eski mallarla sezon malları karışmış, kıyafetler yerlerde sürünüyor, standlar, askılar karmakarışık... Allah Türk kadınının zulmünden korusun diyerek buradan da çıktık ve Tünel'deki Gloria Jeans'e gittik. Sade bir filtre kahve içip tatlı hakkım olarak da framboazlı cheesecake yedim.

Kahvelerimizi içip akşamı ettikten sonra küçük Aslı'dan ayrıldık ve Lady Charlotte ile Cevahir'e geldik dostlar. Harbiye'den Şişli'ye kadar çok trafik vardı, epey bunaldık ama radyo dinleyip geyik yaparak kendimizi eğlendirdik. Bu aralar geyiğimiz Fatmagül'ün abisi gibi çift dikiş konuşmak ve cümlenin sonunuFatmagül diye bitirmek. "Al o taytı al al Fatmagül" veya "biliyorum ben o şarkıyı biliyorum ben Fatmagül" gibi ahahahah. Cevahir'de mağaza gezip Charlotte'a güzel çizmeler aldıktan sonra Sofia'da Edacık ve arkadaşları ile buluşup çaylarımızı içtik, oh artık o kadar yorulmuştuk ki, o çay çok tatlı geldi bize. Aa, ben de Pull & Bear'den gri bir tişört aldm, kalpli fırfırıklı, şirin birşey, hem de M beden ahahahah:)))

Eve gelip soyunup dökünüp kahve suyumu koydum, kahve içip televizyona baktım filan ama ne izledim, ne yaptım hiç hatırlamıyorum sonra, epey yorulmuşum.

Bugün de neredeyse öğlene kadar uyudum, halbuki erkenden kalkıp Shantaram'ı okumak ve bitirmek istiyordum, bakalım bugün bitebilecek mi bu kitap?

Hava bugün de nefis İstanbul'da. Yakında cüce Şubat ayı geçip gidecek, bahar gelecek ve Boğaziçi'nde mor erguvanlar açacak. O zaman herşey çok daha güzel olacak.


xo xo

9 yorum:

  1. 65.90 iyiymiş valla :D:D yavv sen çok geziosun kıskandırıosun ama bizi bak..bende yakınlarda gelip doyasıya gezmek istiyorum istanbuda..hatta şu akvaryum alışveriş olayı varya,orayı görmek istiyorum.rehberim olurmusun aslı yaww,kaybolurum yoksa :D:D

    YanıtlaSil
  2. TEBRİKLER JUDYCAN..BRAVO SNAA KOCAMAN ALKIŞLAR.KISMETSE YAKINDA BEN DE BU ZAYIFLAYANLAR KERVANINA KATILACAĞIM VE BOL "M BEDNELI " ALIŞVERİŞ YAZILARI YAZACAĞIM,seda sayan gibi okunacak: inşalllllahhhhh..
    fatmagulu hiç izlemedim ama sağdan soldan duyduğum ve benim de dilime pelesenk olan çümle şudur : "DEME ÖYLE,DEME DEME.." hehehehe..
    güpgüzel bir ctesi daha geçirmişsin judycan,ne hoş..
    yazının son paragrafına son cümlelerine bayıldım..

    "Yakında cüce Şubat ayı geçip gidecek, bahar gelecek ve Boğaziçi'nde mor erguvanlar açacak. O zaman herşey çok daha güzel olacak."

    BUDUR!!!!! ÇOK GÜZEL PAZARLAR SENİN OLSUN..

    YanıtlaSil
  3. burger yemek istiyorum ama yazıların beni motive ediyor judican =)))

    YanıtlaSil
  4. Öyle olacak değil mi? O erguvanlarla içimiz de açılacak hem, evet kedinlikle öyle.

    YanıtlaSil
  5. Mehmet oraya ben de hiç gitmedim, artık beraber kayboluruz:))

    Nilay , hava sıcak ve güneşliyken hayat daha katlanılır oluyor sanki

    Euphoric, yemeeeeee ahahahah:)))

    Aslısın evet kesinlikle sıcak ve güneş bize iyi gelecek:))

    YanıtlaSil
  6. yedim gitti
    dinimiz amin =)

    YanıtlaSil
  7. afiyet olsun canım kuşummm:))

    YanıtlaSil
  8. tebrikler Judy'cim, toplamda kaç kilo oldu bilmiyorum ama geçen sene ben de 8 kilo verip çok mutlu bir insan olmuştum gerçi bazıları geri geldi tahminimce tartıya çıkmaya korkuyorum şu sıralar.
    tayt pek şeker fakat triko dar şeyler bi de desenliyse insanı olduğundan daha tombik gösterebiliyor. evde giyeceksen o ayrı tabi :)
    biz de taksimdeydik c.tesi aynı civarlarda gerçi saat biraz daha geçti. yanımda yeliz ve ayşe vardı, karşılaşsak güzel olurmuş. hadi öperim iyi bak kendine.

    YanıtlaSil
  9. Mimozacım, evde giyeceğim , giyip kediyle beraber yuvarlanacağım:)) ayy ipincecik de olsam hayatta sokağa çıkarken böylesi birşey giyemem :)))

    ya keşke karşılaşsaydık, çok özendim şimdi! eski maceralarımızı anardık pek güzel olurdu:))))

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.