21 Şubat 2011 Pazartesi

Neşşeli ol kiii geenç kalasın:)))

Birkaç haftadır benim ekip ya hasta ya da böyle kız isteme gibi çeşit çeşit atraksiyonlara katıldıkları için hafta içi dışarı çıkamıyorum farkettiyseniz. İçim geçmiş vaziyette evde portakal soyup dizi izliyorum:))) Cuma akşamı da eve gittim haliyle, önce annemden günün raporunu aldım. Bu sefer kedi babamı tırmalamasın diye eski bi geceliğini çıkartmış, heyvanı bununla bi güzel KUNDAKLAMIŞ ve zeytinyağını o şekilde içirmiş AHAHAHAHA . Sonra babam yatmaya gidince de gizli gizli itiraf etti " götünü de yağladım pamukla!!!!" Ahaahahahah ben artık dağıldım tahmin edersiniz ki:))))



Sonra gece Beyaz Show'u izledim çünkü Behzat Ç. ekibi katılmıştı programa. Ay izlemez olaydım. Sen ne yılışık, ne beyinsiz, ne dangalak bir programcısın Beyaz??? Git sen Okan Bayülgen'in ayak suyunu iç. Hoş seni Okan'la karşılaştırmak onun zekasına, görgüsüne, asilliğine hakaret etmek olur o ayrı. Aaaaa, zaten hiç sevmem Beyaz'ı, iyice tiksindim, Erdal Beşikçioğlu, Fatih Artman, Canan Ergüder, Ayça Varlıer, öylece oturdular program boyunca, ulan tek laf ettirmedi Beyaz bunlara. Funda Arar'ı çıkarttı, bütüüün program Funda'nın şarkıları, yok cd'si, yok cartı, yok curtu. Kapa çeneni de otur be kadın diye bağırdım ama ekrandan sesim duyulmadı. Ne terbiyesizlikti orada 4 tane şahane oyuncuyu oyuncak bebek gibi dizip boş boş oturtmak. Diziyi hiç izlememiş zaten belli, bir salak salak muhabbetler. Yılışık beceriksiz. Çok kızdım, neyse kendimi tuttum da kumandayı fırlatmadım televizyona.

Cumartesi sabahı da erkenden kalktım, kuaföre gittim, saçımı şöyle havalı bi şekilde kısa kestirecektim. Adam kesit kesti.... sonra yuvarlak fırçasıyla bi kabartıp taradı.... Anam 1986 yılbaşı gecesi TRT'de sahneye çıkan içi geçmiş assolistlerin gelinbaşı kafasına benzedi saçım. O kadar üzüldüm, yüzüm düştü, bu ne dedim, berbat dedim. Sen misin beğenmeyen, adam aldı eline aleti, makasla da kesmiyor, benim kedinin tüylerini tımar ettiğime benzer bir şeyle cırt cırtlıyor. Aldı eline o şeyi, sonra gözü dönmüş şekilde başladı kesmeye, dur yavaş filan demeye kalmadı, salak ve avanaktaki Jim Carrey benzeri bir saça sahip oldum. Bi de dedi ki, "ilk saçını kestim". Hüüü ilk saçım böyle miydi, sağa sola giden çılgın bir kesimdi, şimdi 40 yaşında teyzelere benzedim hüüü. Aman benim suratımı görecektiniz, bütün lafları adamın ağzına tıkayıp hışımla çıktım kuaförden, eve kadar nasıl geldim Bebek kaldırımlarında ağlamadan bilmiyorum. Bir daha yüzünü görmek istemiyorum kendisinin. Gelgelelim, başka da kuaför tanımıyorum, ilkokuldan beri saçımı bu amca kesiyor. Artık yaşlandı herhalde, hatta elinden tarağı düşürdü bi ara, belki o yüzden böyle oldu:))))


Mahkeme duvarı suratımla Lady Charlotte ve Meryem'le buluştum. Neyse Charlotte önlerin ve yanların iyi olduğunu arkanın fazla uzun kaldığını söyledi. Şimdi tekrar gidip arkaları da kestirirsem iyice perüka gibi görünür mü saçım ona karar veremedim. Yaaa o kadar uzattım ki saçımı havalı bi kesim olsun, onun yerine kuş gibi oldu; yetimlere, küçük beslemelere döndüm hüüüüü.

Neyse tabii kızlarla epey güldüm eğlendim, saçımı unuttum, zaten sanki yok gibi unutmak çok kolay:))))))) Bütün pasajlara, mağazalara girdik, ayaklarımıza karasular indi. Akşam olup hava kararınca da evlere dağıldık.

Pazar günü Patasana'yı okudum. 2003'de almışım da okumadan bırakmışım. Öh dedim. Neyse bu sıralar yeni kitapların arasında eskiden kalma okunmamış kitaplarımı da okuyorum, memnunum performansımdan.

Dün akşam da Behzat Ç'yi izledim, çok zevkliydi yine. Savcı hanımla Behzat amirimin içip içip kafaları bulması ömre bedeldi doğrusu. Ama Behzat amirim üzecek savcı hanımı sanki, hala o uyuz Bahar'ı seviyor gibi. 

İşte havadisler böyle dostlar.

Bu hafta yeni maceralarda görüşmek dileğiyle, şen kalın esen kalın:))))))

xo xo

19 yorum:

  1. amaan judy kökü sende :)annem beni beslemeye çevirdiğinde böyle demişti..
    farklı bir hava oluşmuştur bence boşver..

    YanıtlaSil
  2. Yine beni güldürdün judy:)) Üzülme, saçının kısa halini de biliyoruz eski zamanlardan:) böyle de iyidir eminim:))

    Benim başıma da benzeri taksimde gelmişti. Sadece kırıkları al dediğim sağır ve bunak berber top sakala traş köpüğünü sıkınca gülme krizi yüzünden itiraz edememiştim. Sonra yıllarca uzattığım saçıma da makineyi vurunca şok olmuştum. Sonuçta berbere barış manço gibi girip serdar ortaç gibi,afedersin ç.. kafalı japon askeri gibi çıkmıştım:) Oof of gençlik:))

    YanıtlaSil
  3. Zoi-kuş : başka birşey deme şansımız var mı, geçmiş olsun kökü bende ahahahah

    rock lee : gül sen gül:))) şimdi ben de gülebiliyorum çok şükür ama cumartesi görecektin halimi mosmor olmuştum. fakat senin vaka daha acıklıymış bence, barış abi'den sertar ortaç'a nasıl düştüm:))))

    YanıtlaSil
  4. yazmayacaktım ama duramadım:) niçin 40 yaşındakilere teyze diyorsun ki?:) çok da uzak değiliz bence :P (kendimi de katayım ki sataşma yüzdem azalsın) sabah sabah dayak istiyorum galiba:))

    YanıtlaSil
  5. sen böyle kısa saçtan dem vurunca aklıma küçüklüğüm geldi, biliyorsun 80'li yıllarda nedense okula başlayan kız çocuklarının saçı erkek gibi kestirilirdi. bu olay psikolojimi öyle bozmuş ki artık saçımı kısa kestirmiyorum. hatta kızım olursa ilerde bebeklik saçını kestirmemeye yeminliyim :)
    hele bir annanesi babannesi kuaföre kestirmeye götürsün, mahvederim hepsini :) ayrıca senin yerinde olsam bir daha o kuaföre gitmezdim :) adam bi kere tarağı yere düşürmüş. bi cacık olmaz ondan :) çenem düştü yine...

    YanıtlaSil
  6. rock lee : valla aslında haklısın, biz de cumartesi günü 40'a da bişey kalmadı diye konuşuyorduk :)))

    kitapçı kız : ay evet ya, benim de saçım traşlıydı, ama ben tembel, erkek fatma bi kız olduğumdan bana hep rahat geliyordu kısa saç, sonra 2000lerde başlattım uzatmaya, yıllarca uzattım uzattım belime kadar, neye yaradı, hiç, çünkü fön çektirmezsem hep topluyordum saçlarımı. fönü de yılda 2 kere filan çektiriyordum. dedim ya merakım yok öyle şeylere:))) en sonunda eehh eytere beaa dedim ve ta daaa, son yıllarda hep kısa saçlıyım:)) bu seferki bi tuhaf geldi gözüme neyse görenler beğendiklerini söylüyor artık alıştım ben de:)))

    YanıtlaSil
  7. akşam korhan da izledi amirim, sanırım artık her hafta izleyecek :))))

    YanıtlaSil
  8. valla bu zamana kadar neden izlememiş şaştım, ne olsa bir angara polisiyesi:))

    YanıtlaSil
  9. ahahaha kundaklanmış kedi :))
    saçını düzelttirmek için başka bir kuaföre git judy! hem çok nefis kısa saçlar var, bunamamış bir kuaför çok güzel bir şeye dönüştürebilir bence saçını.

    YanıtlaSil
  10. ay Çavlancımmm çok güldüm :))) bunamamış bir kuaför bulsam da saçımı kesitirsem :)))))))))
    valla adamcağız bir gözüyle tevede çingene kızın dizisini izlerken öbür gözüyle bana bakayım derken elinden tarak düştü, benim kafamda böyle eski komedi filmlerindeki titrek tipler canlandı hemen:)))

    YanıtlaSil
  11. o kedilerden istiyorum ben, bi buldurun be! :D

    YanıtlaSil
  12. yaa bulamıyoruz o purritolardan bi türlü:))) ev yapımı olan da böyle şirin şirin durmuyor valla hepimizi paralıyor:)))

    YanıtlaSil
  13. Behçat iki kadın arasında kalmak üzere, bir adımı kaldı. Ben savcı hanımı yakıştırıyorum kendisine. Bi de güzel sarhoş oldular, yarasın dedim. Bahar bozuldu, şimdi komşunun tavuğu misali cazip gelecek peşinden koşacak. Bekliyorum..

    Beyaz'ı seyretmiyorum iyi ki.

    YanıtlaSil
  14. Margot ben de savcı hanımı yakıştırıyorum. Bahar adama patır patır lafları sokup bıraktı, şimdi niye bozuldu anlamak mümkün değil. gönül kaçanı kovalar ya, ondan herhalde. Behzat amirim de akıllı olsun,savcı hanımı üzmesin:)))
    Beyaz'ı gerçekten sevmezdim zaten, neden sevmediğimi bir kere daha hatırladım:))

    YanıtlaSil
  15. evet dizinin ankaralı olması taksimdeki büfede çok belli oldu. senaristleri acaip iyi yakalamış bazı detayları :)

    Dürümü neden tost makinasına basıp getirdin kısmı özellikle.

    YanıtlaSil
  16. ya bi de ortaköy çengelköy'ün yanında, etiler pendik'den ötede şeklinde yol tarifleri evlere şenlikti:))

    YanıtlaSil
  17. malzeme güzel judiii üzülmene gerenk yokki saçlar için =))
    bikaç güne gözün alışır, hemencik uzar gider pıt diye
    aynı şey benimde başımdan geçmişti ya bikaç ay önce, bi de o saçlar mülakata girmiştim
    pehhh

    hayallerimde top model olarak çıkıyorum kuaförden
    gerçekte kırpık olarak =)))

    kediler çok güzeller yerim onları
    senin kediyi de resimlesene, sevelim burdan

    not: artık kedi resimlerine bakabiliyorum rahatça
    not2: lokumun bile resimlerine bakabiliyorum

    YanıtlaSil
  18. Judycim fotodaki kedilere bittim ben ama onları istiyorum! Allam bu ne şirinlik, yer bitiririm ben onları bi elime geçirsem, şu an fotoya baka baka içim kabar kabar oldu. Zaten evde Zeytini mıncıklayıp duruyorum nereye kaçacağını şaşırıyor hayvancağız :)))

    Saçların anlattığın kadar kötü mü bilemeyeceğim. Ama kısa ve düzümsü saçlara her zaman rahat şekil verilebilir. Wax mı ne öyle enteresan malzemeler al onlarla çılgın bir şekiller yap bence.

    Sonracığıma dün ilk defa internet üzerinden Behzat Ç.'nin ilk bölümünü ve 2. bölümün yarısını seyrettik. Hakkaten sağlam bi diziymiş. Adamdaki oyunculuktan etkilendim.

    Hadi öperim.

    YanıtlaSil
  19. Euphoric, canım benim ,kendini daha iyi hissetmene çok sevindim.

    bugün ben de seninle aynı durumdayım, hatta ofiste kafama bere takıp oturdum şu an. beni sinir eden kısa saçların suratımın bir yanında yukarıdan aşağı giderken diğerinde soldan sağa gitmesi. fıttırdım sabah tuvalete girip sinirden zıpladım, böyle bir saç olamaz :(((

    Mimosacık , eh işte böyle şirin şirin pozlara girip bizi kandırıyorlar, ama normalde hiç durmaz ki bu yavrucaklar, resimdeki kundakları nasıl yapmışlar anlamadım:))))

    saçımı artık dediğin gibi çılgına vuracağım işte kış günü bere filan taktığım için jöle üzeri bere bi acayip oluyor ah ah, keşki yazı beklese idim kısa saç için:((

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.