23 Şubat 2011 Çarşamba

Süslü yazı

Dün akşam benim ekiple bikaç saatliğine buluşmayı başardık dostlar. Hava sağanak yağışlı olduğundan Cevahir'e gittik. En erken ben gittim, çok şaşırtıcı değil mi? Eskiden heryere en geç ben giderdim, şimdi hepsi benden daha geç çıkıyor ya da yolları daha uzun. Erkenden gitmişken kendime indirimlerden bir çift deri eldiven aldım, sonradan elime giydiğimde sanki biraz annemin bulaşık eldivenlerine benzettim ama olsun. İçi polarlı sıcacık şeyler.


Kızlar gelince tabii önce Yami'den sağlıklı salatalarımız yedik. Yanında diet cola da içtim ki karnım şişsin, iyice doymuş hissedeyim:))) Bu esnada da dedikoduların değiş tokuşunu yaptık, aman ne güldük ne güldük İşte Yavuz Özkan'a söylemiş, Özkan İlker'e söylemiş, İlker de bana dedi ki... Yok işte bilmemkim Seval'e anlatmış, sakın kimseye söyleme demiş filan ahahahaha, eh kadınlar herşeyi birbirlerine anlatırlar, herhalde hepimiz bunun farkındayız:))) (Lady Charlotte sakın kimseye söyleme derse bi onu dinlerim)

Sonracığıma Starbucks'da kremasız kahvelerimizi içtik. Ben dedim ki "aman sırtım ağrıyor evladım şu koltuğa ben oturayım". Seval de "aman hep aynı hikaye" diye dalga geçti ama sandalyeye tünedi sağolsun, ben de ağrıyan kuluncumla koltuğa yerleştim. Kahvelerden sonra Sinem koyu renk oje istiyordu, o yüzden kalkıp Watsons'a uğradık ama yüzyıllık beyaz, pembe, kırmızı ojelerden başka birşey kalmamış. Aklıma Cevahir'in girişindeki FlorMar standı geldi, oraya indik...

Amaaann FlorMar'da ne renkler, ne acayip şeyler çıkmış dostlar. Arpa ambarına düşmüş tavuklar gibi daldık ojelerin içine, eşelendik bi güzel. Ahahahaha ben gri aldım, satıcı adam da demesin mi Chanel grisi ... püahaahahah. Ya bu Flormar geçen kış mı ne, bi tane kahverengi Chanel ojesi yapmıştı hani Chanel 505 kopyası, yerler gökler inledi o oje için. Ben de aldım tabii çok meraklıyım ya, (Flormar'dan aldım beeee) . Sonra eve gelip sürdüm.. a aaa... (Gülben Ergen tipi şaşırma efekti)  Sankim çamur sürmüş gibi olmuş idim, ben de torbasıyla beraber kıvırp hemen çöpe atmış idim kahverengi ojeyi:))) Bakalım grinin akıbeti ne olacak?? Bu daha açık, dümdüz bildiğin gri renk işte. Bir de antin kuntin kırmızı mor parlak ojeler aldım:


Ojeleri alıp dışarı çıktık ki, gözgözü görmüyor yağmurdan hööffff, Sevalcik sağolsun taksi sırasını da bize verdi yavrucak:))) Böylece evlere dağıldık dostlar.

Bu da kokoş bir post olmuştu:)))

xo xo

12 yorum:

  1. aa çok merak ettim gri ojeyi..sürünce nasıl duruyor acaba? beğenirsen söyle ben de nasipleneyim:)

    YanıtlaSil
  2. oldukça mat ve kıvamlı bir oje, tek katla aynen şişedeki rengi veriyor:)))

    YanıtlaSil
  3. :D Çamur renginden ötürü beğenmedin canım :D Hareketli ve güzel bir gunmuş ,
    Eldiven hoş bence deme öyle :D

    YanıtlaSil
  4. Sezgi, sanırım eldivenler biraz uzun ya ondan öyle geldi ama çok sevdim aslında, sıcacıklar:))

    YanıtlaSil
  5. judy'm ezeli izlemedim bu hafta sen izlersin kesin diye:)
    ayrıca saçları merak ediyorum bilgine..

    YanıtlaSil
  6. Asli'cim gule gule kullan her birini =) Ben de pek sevdim gri rengi bakicam en kisa zamanda =)

    YanıtlaSil
  7. Zoi-kuş, izledim canım evladım, hatta yazı draft olarak yarısı bitik vaziyette bekliyor:)) bu hafta da yoğunluk derken gecikti:))

    Zuzuuuuu, sayende öğrendim ve de sevdim bu renkli ojeleri , artık grileri morları yeşilleri sürüp çıkıyorum valla kraliçemmm

    YanıtlaSil
  8. heheeheh çok hoşsun yaa.çok yaşa e mi? güldürdün gene judycan..
    eldivenlerin çok ciks bence, güle güle kullan..saçını başını da çekiver bi ara görelim yahu meraktayız..

    YanıtlaSil
  9. eldivenleri çok beğendimmm

    YanıtlaSil
  10. Nilmoon: daha dur daha dur:)) saçımı jöleleyim filan kabartayım, hoşafanj bi şekle sokayım da öyle çekeriz fotoşu:))

    gürültü : aslında istediğim dirseklerime kadar çıkan siyah rugan firdevs hanım eldiveniydi ama bulamadım ondan:))

    YanıtlaSil
  11. Epeydir giremiyordum bloglara, özlemişim burayı yahu! :)

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.