4 Mart 2011 Cuma

Dünyanın en çirkin saçlı insanı

Offf! Saçlarım o kadar çirkin ki anlatamam. Moralim bozuluyor her sabah bu çirkin saçı görünce. Çünkü her sabah kafamda ayrı bir şekil ile uyanıyorum. İnanılmaz bir durum. Yıllardır kısa saç kestiriyorum ve severek kullanıyorum, bu sefer nefret ettim, hay ben sana ne diyeyim bunak kuaförüm! Adam resmen hınçla giriştiği saçlarımı acımasızca doğradı ve bütün gürlüğünü yoketti. Bi de ben söylenip ağlamaklı bi halde dükkanından kaçarken "bana teşekkür edeceksin" demez mi? Ulan her gün sana küfür ediyorum haberin yok. Saçları bi gün düz kurutuyorum, tas koyup da kesilmiş Salak ile Avanak saçına dönüyor. Ertesi gün arkadan üfleterek kabarık tariyorum, Seksenlerin aslanbaşı modeline benziyor. Geriye doğru kurutunca ise evlere şenlik, kafamın tepesi Frankenştayn canavarı gibi kare şekil alıyor hüüüüüüüüüüüüüü :(((

İşte böyle dostlar, çok canım sıkkın saçlarımdan dolayı. Artık kaç yılda uzayıp düzelir bilemiyorum, üstelik uzarken de iki kat çirkin görünecek üüff:(((




Bundan başka ne var ne yok derseniz, evveli akşam kahve içmek için kızçelerle buluştuk. Önce Yami'de salata yedik, fiks menü oldu zaten artık. Yami'de kasiyer kız bizi görünce gülmeye başlıyor, gezici güldürü ekibiyiz sanki :))) . Salatalardan sonra da Kahve Dünyası'nda kahve içtik. Starbucks kahveleri Arzu'ya gaz yapıyormuş, ne acayip arkadaşlarım var yaleppim:))) Neyse Kahve Dünyası'nın beleş bontelerinden filan yedik (höyt, rejimi bozmadım, meyve hakkımı kullandım:) Sohbet muhabbet derken Seval'in erkenden eve gidesi geldi. Meğersem müstakbel kaynanasının günü varmış, Seval de yılın gelini olmak istediği için kadına pasta yapıp gönderecekmiş. Bi de sözlüsüne Metro çikolatalı pasta yapacakmış ohhh:)))) Aa bi araba laf ettik de yollamadık Seval'i, sonra zaten eve gittiğinde elektrikler kesilmiş, hiç bişey yapamamış. Yılın gelini ödülünü de kaçırdı yavrucak:)

O metrolu pasta da ne menem bişeydir pek merak ettim. Hani metro çikolatası böyle fıstıklı, karamelli, onu bi de pasta yapınca Allahhhhh, iyice azdırıcı bişey olur ahahaahah

Heyecanı sever dostlara duyurulur:))


Sansüre karşı bildirimiz :  Bloguma Dokunma!

Blogları özgürce okuyabilmek için lütfen destekleyin : http://www.facebook.com/blogumadokunma

10 yorum:

  1. Metrolu pastayi merak ettim simdi, ogren de yaziver tarifini, oyle bahsedip kacmak yok :)

    YanıtlaSil
  2. saç için üzüldüm biliyor musun?
    bilirim o bir türlü yola girmeyen kısa saçı!
    her sabah kalktığımda bir tarafı dikilmiş,öte yanı inek yalamış gibi yapışmış saçla karşılaşmışlığım var da:)
    ama...bu sevimsiz konunun ardından kızçelerle yaşadığın:)))

    sizi bir yerlerden izlemek istiyorummmmmm....

    YanıtlaSil
  3. ya bu kuaförler adamı deli eder yemin ediyorum. ısrarla öyle yapma dediğin şeyi inadına o şekil yaparlar. küfredersin. dur bu kuaförlerle alakalı bir iç dökme yazısı yazayım ben en iyisi, ilham kaynağım oldun sağol :)

    YanıtlaSil
  4. acai_berry : ben nasılsa yiyemem diye hiç tarif marif sormamıştım, dur öğreneyim de anlatırım ben sana:)))

    Cepaynası : hah aynen öyle, yarısı yukarıdan aşağı, yarısı soldan sağa oluyo saçın ya:)))
    kızçelerle makaraları koyveriyoruz buyur gel bayılırsın:))

    Tubaaa : yaz yaz vallahi döktürürsün sen, bekliyorum merakla canım:)))

    YanıtlaSil
  5. aaa biz de biraz önce kahve dünyası'nın beleş bonte'lerinden yedik, hatta önümüze pat diye tepeleme çikolata dolu bir tabak getirip koymalarıyla bir an kendimizden geçtik, sonra bize özel sanıp kıza binbir teşekkür ettik falan :)

    saçlı maymunun resmine dağıldığımı da belirtivereyim. judy'cim saçın cidden kötüyse genç ve parlak zihinli bir kuaföre gidip biçime soktursana :)

    YanıtlaSil
  6. oy oy Çavlan, şu an öyle bir ruh halindeyim ki, saçımı 1 milim daha kestirmeye korkuyorum. ama bi tane genç ve adeleli kuafor varmış arnavutköy tarafında, belki bir süre sonra kendisini ziyaret edebilirim. düzgün uzaması için illa düzelttirmek gerekecek ne olsa:))

    YanıtlaSil
  7. sacimi tam 15 cm kestirdim , pisman miyim diil miyim henuz karar vermedim :(

    bu arada beni evdeki emektar bilgisayar takir takir her yere giriyor , ne blogger mi kapanmis haberi bile yok yavrunun :))

    YanıtlaSil
  8. değilsindir, daha hacimli olmuştur saçın:)))

    yaaa ne ayar yaptıysan zamanında emektara, yürü be:)))

    YanıtlaSil
  9. "bana teşekkür edeceksin" çok güldürdü beni. cümle bir sapıktan çıkmış gibi:))

    YanıtlaSil
  10. ah her sabah hiç unutmuyorum, behzatamirimin küfürlerinden birini sallıyorum kuaföre:))

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.