2 Mart 2011 Çarşamba

Ezel 2. Sezon 23. Bölüm : AYRILSAK DA



DİKKAT SPOILER


EZEL 56.BÖLÜM



Kadınları korkutup çocuk düşürttüren manyak katiller Cengiz'le Temmuz (kenafir gözlü) varıp Kenan'ın yanına geldiler, Cengiz rapor verdi amma Kenan rahatsızdı bu işten, "kendinden iğrenmen gerekiyor" diye azarladı Cengiz'i.


Hastanede doktor Azad'ın iyi olduğunu, bebeğin düşmediğini söyledi. Dayı Ali'nin yakasına yapışmıştı bu esnada, dede olacağını öğrenince bıyıkları titredi lan herifin ahahahaah. Ali delirmişti, Kenan'a saldıracaktı. Ezel ile Dayı durdurmak istediler ama Ali basıp gitti. Barda Tefo ile konuşup Kenan'ın bir bağış yemeği düzenleyeceğini, Kaya'nın da bu yemekte konuşma yapacağını öğrendi.


Malikanede Kenan bir bağış yemeği verdiğinden bahsetti. Eyşan organizasyonu üstüne aldı. Cengiz Eyşan'ın Kenan'la flörtleşmesine ifrit oluyordu. Eyşan ona başka türlü davranamayacağını söyleyince sinirlenip gitti.  Eyşan da Kenan'a göz süzüp gerdan kırıp aklını karıştırdı, sonra gidip o çaldığı mektubu sırlar odasına geri koydu ki Kenoş farketmesin.

Azad hastaneden çıkmıştı, Bade ile dertleştiler. Bade Ezel'in onu Eyşan'la aldattığını düşünüyordu. Azad klasik kız gazı verdi mücadele etmesi için. Burada Bade Eyşan için "koskoca kadın" tabirini kullandı ve tamamen bu karakterden soğudum. Sen kaç yaşındasın be kazma karı, ufal da cebime gir, Badecik dedik diye kendini gözü açılmadık ceylan yavrusu sandın kızım kızım Eyşan seni donunda sallar beeee!! Neyse Bade Ezel'i arayıp Eyşan'la beraber buluşma talep etti.

Tefo Şebo'yu takip etti, Şebo çok mutlu oldu, kollarına atladı Tefo'nun barıştılar, hemen eve gidip halvet oldular.

Ezel, Eyşan, Bade Mümtaz amcalarda buluştular. Bade "sizin çocuğunuz var, rahat rahat görüşün" dedi. Sonra Eyşan'la yüzleşti, tersledi onu, ama Ezel gelip "Eyşan bana yardım ediyor, düşmanımdan bilgi getiriyor" deyince morardı. Eyşan doğrusu hem Ezel'e hem Bade'ye güzel taktik uyguladı ve Cansu Dere bir harikaydı, çok beğendim. Eyşan Ezel'i bağış yemeğine davet etti bu arada.

Ali Tefo'ya gelince Şebo arkaya saklandı. Ali Tefo'ya Kaya'yı nasıl öldüreceğini anlatırken de birgüzel dinledi onları. Kaya  otel odasında konuşmasının üzerinden geçerken Ali kafasına sıkacaktı. Bunu öğrenen Şebo koşarak malikaneye gitti ve Cengiz'le Kaya'ya planı anlattı. Şebo'nun istediği Tefo ile beraber olmaktı ve aklınca Ali ortadan kalkarsa Tefo da karşı tarafa bağlılığından kurtulacak ve Şebo ile Tefo tekrar beraber olabileceklerdi.

Kaya çok korkmuştu, Kenan Birkan'a "ne yapalım" diye sordu, Kenan ""neyi ne yapalım?" dedi umarsızca. Kaya'nın beti benzi attı:))) "ne zaman durduralım?" diye titrek titrek sordu ahahahaah Kenan şahaneydi : "Durduracağımız kim söyledi?? adamları eski suçtan içeri atamadık bari yeni suçtan atalım, basının önünde vuracak seni, artık kesin yakalarlar" ahaahahah

Böylece bağış yemeği geldi çattı. Ezel yalnız gidecekti ama Azad'ın gazıyla süslenip püslenen Bade zorla kendini davet ettirdi. Ya çok tuhaf, Berrak çok güzel bi kız, güzel de oynuyor bence. Ama o kadar süslendi püslendi, Eyşan'ın yarısı kadar güzel anca oldu, Cansu Dere sen ne şahane bir güzelsin maşallah. Çok da nefis oynadın bu bölümde, bravo.


Ezel Bade'nin gelmesine güçlükle razı olup yemeğe gitti. Kenan'la tokalaştı, "masamız yok" diye Kenan'la Eyşan'ın yanına oturdular. Eyşan görgüsü ve karizması ile Bade'yi ezdi tabii:))) Gayet güzel sohbet ettiler.

Kenan "ne güzel medeni medeni konuşuyoruz" dedi ve Ezel'e "hiç yanlış tarafta olduğunu düşündün mü?" diye sordu.

Kaya'nın ödü bokuna karışmıştı, salona girmezden evvel annesini aradı, üzüldüm bir an adama. Sonra prova yapacağı odaya girdi, arkada bisürü fedai saklamış, onları kontrol etti. Cengiz de yan odada bekliyordu zaten. Sonra Kaya konuşmasını çalışmaya başladı ama elleri titriyor, her an saldırı bekliyor idi. Ali geldi, odaya girmeye yeltendi, Azad çıktı arkadan, "ölüdrecekler seni, ben çocuğumu babasız büyütmem, ben kahraman istemiyorum, çocuğuma baba istiyorum" dedi. Ali ona sarıldı, otelden çıktılar. Ali'nin jeton geç düştü, peki Azad nereden biliyordu Ali'nin orada olacağını? Azad güldü, yemek salonundaki garsonlardan bir Tefo'ydu!!!!!!

Kaya rahatlamıştı, konuşma yapmak üzere kürsüye çıktı. Ezel şaşırmış gibi yaptı, Kenan keyiften 4 köşe oldu. O esnada biri mikrofonu düzeltmeye geldi, Kaya'nın kağıtları yere düştü, alıp kürsüye koydular, ama bu sefer orada bir mektup vardı!!


Kaya korkuyla mektubu okumaya başladı, "kaldır kafanı bak, tanıdık bir yüz göreceksin, o adam önce seni sonra kendisini öldürecek. " Mektubun burasında Kaya başını kaldırıp Kaya ile Ezel'e baktı. Ezel de biz artık gidelim diye kalkmıştı tam bu sırada.  Kaya mektuba baktı. "Öldürülmene Kenan engel olmayacak. Çünkü plan onundu. Kaya gidecek, Cengiz gelecek. Eğir gitti sıra sende. Hepsini bil öyle öl istedim. Ezel." Kaya kafasını kaldırınca Ezel'i ve Kenan'ı tokalaşırken gördü ve bu noktada çıldırdı. Yakındaki korumanın silahını kaptı, "Kenaaan nanköörr, senin bütün yolsuzluklarını, cinayetlerini, rüşvetlerini ben kapattım, sen nasıl beni öldürtürsüüünnnn" diye ortaya atladı, AAAA şok oldum resmen , korumalar üstüne atladılar tabii, gazeteci ordusu da peşinden, Kenan şoke olmuştu. Ezel pis pis gülümsedi, "sen bizden birini aldın kan dökmeden, biz de sendne birini aldık. Ben tarafımı seçtim, hamlemi yaptım. Sıra sende, saat işliyor"

Meğersem Tefo Şebo'ya oyun oynamış, onu kandırmıştı. Cengiz otelden Şebo ile ayrıldı, yolda "kaaltakkk" diye tokadı bastı, Şebo yere düştü ama tokat umrunda değildi, "Tevfik'e inandım, bana oyun oynadı, beni sevmiyor" diye başladı ağlamaya. Yaaa nasılmış Şebnem hanım ihanetin tadı??

Ali ile Azad Dayı'ya geldiler, Ali Allahın emri Peygamberin kavliyle kızını Dayı'dan istedi.

Ve bu bölüm de böylece bitmişti dostlar.

xo xo

7 yorum:

  1. fatmagülün abisi gibi " dokunma bloguma ,dokunma dokunma" diyorumm allahın cezaları..
    ezele alışamasam da, eşimle behzat ç. fanatiği olduk olacaz sayende judycan:))
    ben de bugün koca totomu kaldırıp yeni post girdim..
    siğğyuğğ..

    YanıtlaSil
  2. bu badeyi bilerek mi çirkinleştirdiler acep o saç ne ola ki ..

    YanıtlaSil
  3. Nilmoon : Oleyy Behzat amirim candır:)) geldim sana çok zevkliydi yazın:)

    Zoi-kuş : annem di mi, ben Berrak'ı güzel bulurdum, Ezel'de böyle bi parıltısı kaçmış kızcağızın

    YanıtlaSil
  4. Evet devlet dokunma official Ezel bloğuma!! :)))

    YanıtlaSil
  5. Of Korhan artık bitse de kurtulsam durumundayım:))) bölüm güzel olduğunda yazması zevkli oluyor da bu sezon sıkıcı bölümler çoktu, sıkıldım ondan sebep:))
    bi daha dizi yazmak mı tövbee:)

    YanıtlaSil
  6. off bu bölüm çok bayıktı. sadece en sondaki kayanın faka bastığı sahne süperrdi:)

    YanıtlaSil
  7. Alkım sonunda Kaya bey coşunca ben de coştum, rezil oldu Kenan be:)) şimdi vuruş sırası Kenan'da bakalım ne yapacak?

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.