25 Mart 2011 Cuma

Kutumu Açıyorum!

Amazon.co.uk sitesinden 17 mart'ta sipariş ettiğim DVD seti aynı gün bana gönderildi, 24 Mart günü de paketim bana ulaştı. Yani 1 haftada gönderi İngiltere'den Türkiye'ye adresime gelmiş oldu, 1 ayda sipariş gönderen Markafoni, Limango, Trendyol vs. vs. takımına kapak olsun.

O zaman hep beraber kutumu açmaya ne dersiniz?

İşte klasik Amazon kutusu, görünce gülümsemem geliyor:)


Bantları itina ile söküyoruz. Kolinin bir köşesine DVD kutusunu yerleştirip boşlukları kağıtla doldurmuşlar ki, hasar meydana gelmesin. DVD kutusu hasarsız idi netekim.


Ve işte hazinemiz :


Kutusu o kadar güzel ki, kocaman, böyle çeyiz sandığını açar gibi kapağı kaldırıncaaa


hazineler ortaya dökülüyor :


Büyük kutunun içinden 4 ayrı DVD kabı çıkıyor:


Setin içine bir de kitapçık eklemişler; 61 bölümün her birinin kısa bir özeti mevcut, ne izlediğini bilerek izliyorsun yani, başarılı bir çalışma :


Veee işte dvd'lerin şahsen bizzat kendileri :


Tabii gecenin köründe dayanamayıp ilk bölümü izledim. Ah o David Suchet yok mu? Adam Hercule Poirot olmak için gelmiş bu dünyaya, yumurta kafası, cin bakışlı gözleri, şirin bir gülümsemeden tilkiliğe geçiş yapıveren ifadeleri ile gelmiş geçmiş en iyi Poirot ünvanını göğsünü gere gere hakediyor! Diğer oyuncular, misal Hastings; misal Poirot'yu tutan Mrs Todd tiplemeleri de çok başarılıydı. Hele Mrs Todd tam Agatha teyzenin satırlarından fırlamış gibiydi, hani o yazar ya "bol makyajlı, ucuz şapkalı gürültücü bir kadın" filan diye, tam o tiplemeyi yakalamışlar.

DVD setinde sadece İngilizce altyazı var, iyi ki de var, çünkü Poirot aksanlı konuştuğu için onu anlayabiliyorum ama İngilizler hızlı hızlı konuşunca altyazılar çok yardımcı oluyor doğrusu.

Çok sevdim, haftasonu planım Hercule Poirot ile maceradan maceraya koşmaktır dostlar:))

xo xo

Sansüre karşı bildirimiz :  Bloguma Dokunma!


Blogları özgürce okuyabilmek için lütfen destekleyin : http://www.facebook.com/blogumadokunma

13 yorum:

  1. canım çekti buradan böyle bakınca, bol poirot'lu günler judycim :)

    YanıtlaSil
  2. Poirot ve özenle pomadlanmış bıyıklarıyla dolu bir haftasonu beni bekler:)))

    YanıtlaSil
  3. inanmıyorummmmmmmmmm!
    kalp atışlarım hızlandı resmen offf süper bir şey buu! ben internetten alışveriş yapmakta özürlü olan mia, ben.. su an deli gibi bir şeyler sipariş etmek istiyoruum!

    YanıtlaSil
  4. Miacımmm, güvenli sitelerden alışveriş yapınca sorun yaşanmıyor. (tahtaya vurrr tık tık) amazon'da 1 kere problem yaşadım, onda da ben adresi yanlış yazmışım, paket kayboldu. tabii ben öyle demedim, sadece paket kaybolmuş dedim ehe:) valla aynı dvd'yi tekrar gönderdiler, hem de tekrar para almadan.

    YanıtlaSil
  5. Ne kadar cok DVD! Iyi seyirler :))

    YanıtlaSil
  6. tam 61 bölüm dizi varmış bu dvd'lerde. izlerken baygınlık geçirebilirim ahahahaha

    YanıtlaSil
  7. Canım sana Poirot ile mutluluklar dilerim kıskanmadım desem yalan olur :) bu arada David Suchet konusunda sana sonuna kadar katılıyorum Poirot nun bedenlenmiş hali bu nasıl benzerliktir A.C. ona bakıp yazmış sanki. İyi seyirler izlerken kulaklarımızı çınlat :)
    Amazon'a da bir bravaaa benden

    YanıtlaSil
  8. vallahi %70 indirim yaparak bu seti almamı mümkün kılan amazon ingiltereye teşekkürü bir borç bilirim:)) yoksa hayatta alamazdım:)

    YanıtlaSil
  9. hiiii içim gittiiii! süpermiş! güle güle izle canımm :) on küçük zenciyi izlerken beni hatırla :( sniff!

    YanıtlaSil
  10. çok güzeel güle güle izle:)

    YanıtlaSil
  11. Unicorn : ayy ama 10 küçük zenci'de dostumuz Poirot yok ki, 5 küçük domuz macerasında var. ahahahah şaka bir yana bütün hafta sonu hercule poirot ile geçti, bayılmak üzereyim:)))

    Gürültü : izliyorummm çok güzeldi gerçekten:))

    YanıtlaSil
  12. evladiyelik bir yatırım yaptın judycan..
    ölümsüz bi klasiği edinmiş oldun,her dem izlenesi..

    YanıtlaSil
  13. ohh çok güzel, güle güle izle
    keyif çat poirotla

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.