6 Mart 2011 Pazar

Ohh neyse kilo vermeye devam ediyorum

Cumartesi günü Lady Charlotte ile buluşup mutat diyetisyen kontrolüne gittik dostlar. Kendimde bu aralar incelme farketmediğimden doğrusu tedirgindim. Acaba zayıflayamamış mıydım? Perihan'dan bi araba laf işitip azarlanacak mıydım? Yoksa gitmese miydik bu hafta Perihan'a? Ay dişçiden korkar gibi korkuyoruz resmen kadından ahahahah:))

Neyse kontrol sonucu yarım kilo zayıflamış olduğum ortaya çıktı. Perihan henüz kan emmiş halinden memnun bir vampir gibi gülümsedi, yeni listeleri verdi, sonra da bizi kışkışladı.

Taksiye atlayıp Odakule'ye geldik, hemen Midpoint'e attık kendimiz. Bu sefer değişiklik olsun diye makarna yiyelim dedik tavuk yerine. Charlotte noodle istedi, ben de ravyoli aldım. Ama hayal kırıklığına uğradık doğrusu, noodle bir tuhaftı, ravyoli de kuş kadardı, kursağıma gitmedi, içim ezildi. Yemek yerken benim Çito arkadaşım da kardeşiyle Taksim'e çıkmış, yanımıza uğradı, oyhh ne çok konuşuyormuş Çito unutmuşum, bir başladı, 2 saat bizi uyuşturdu, hiç durmadan anlattı sağolsun. Nihayet Lady Charlotte ile toparlanıp kaçtık.

Midpoint'ten çıkışımızda hava epey soğumuştu, önce Bershka'yı gezdik. Sonra Terkos pasajı ile Beyoğlu pasajını dolaştık. Stabucks'da kahve içtik. Film seanslarına baktık Zoraki Kral'a gidelim diye ama onu da kaçırmışız. Biz de dönüp Topshop'a girdik, Benetton'a baktık, Charlotte siyah şık bir bluz aldı. Ben de uzun, kocaman sedef düğmeli gri hırka aldım. Ahahahah bu kışın üçüncü gri hırkası oldu bu, son indirim ganimeti:)) Ondan sonra Mango'yu da gezdik ama artık ayaklarımıza kara sular inmişti, hava çok soğuktu, adeta soğuktan her yanlarımıza ağrılar girmişti. Yine de son bir gayretle Swatch'a da baktık. Lady Charlotte istediği küpeleri aldı, ben de bir kolye beğendim, annemle babam bana doğumgünü hediyesi olarak onu alacaklar:))) Bakın işte şu, çok güzel değil mi, üstelik kedi patisine benzemiyor mu? :))


Bu işi de hallettikten sonra artık otobüslerimize binip evlere dağılma saatimiz gelmişti. Oh çok yorulmuştum gerçekten, eve gelince kahve suyu filan koymadım, yeşil çay içip hemen yattım, zaten karnım da açtı. Öyle olunca bu sabah da erken kalktım haliyle. Ben kalktığımda kedicik pencere sefası yapıyordu, sizin için fotoğrafını çektim, buyrun :


Bugün de Ted Dekker'den Kutsal Meclis isimli kitabı okuyacağım. Uçan Şato'yu da okumak istiyorum aslında bakalım, biraz ondan birax bundan yaparım. Dün sabah ise Dracula'yı bitirmiştim. Akşam tabii Behzat Ç.'yi izleyecek, izlerken de mor ojelerimi süreceğim.

Bir haftasonu da böylece bitiyordu, haftaya işyerinde yoğun ve stresli günler beni bekler. Pof.

xo xo


Sansüre karşı bildirimiz :  Bloguma Dokunma!

Blogları özgürce okuyabilmek için lütfen destekleyin : http://www.facebook.com/blogumadokunma

17 yorum:

  1. hahah yarım kilo heee..güzelmiş

    kolye de çok şık gerçekten..sana çok yakışıcak ;))) sizi çok kıskanıyorum doğrusu,şu yeni eve taşınayım ay sonu bende bi kedi alıcam valla :D:D:D isim annesi de özgeyle-sen olursunuz ;))

    YanıtlaSil
  2. al valla mehmet, insanın hayatına neşe katıyor. uyanık olduğu zamanlarda tabii ahahahah, hayvanın ömrünün %90'ı uykuda geçti:))

    YanıtlaSil
  3. Fazla zamanım yok şuan hemen bir göz atayım dedim yazıya hızlıca başlığı duyunca kaçmadı tabi benden hehe (: Yalnııııız bizimkinin bakışlara ölürüm! :) Şimdi çıkmam gerek geliyim okuyacağım yazıyı başlık merake ttirdi hehe :D

    YanıtlaSil
  4. bayılıyorum senin maceralara ya!

    kedişin de sen de her eve lazımsınız :)

    şu blogları kapattıklarından beri moralim çok bozuk valla, içimden kitap okumak bile gelmiyor! sen de hem onu hem bunu okurum diyince kıskandım heee gidip bari biraz birşeyler okuyayım :)

    YanıtlaSil
  5. of kedi resmi gordukce moralim bozuluyor bende istiyorum yaaaa :(
    guzel gecsin haftasonunun geri kalani Judy, yarin is olmasi moral bozucu bisiy hakikaten :(

    YanıtlaSil
  6. Judy, ben de çok yavaş gidiyorum bu aralar. Bir kilonun üstünde neredeyse iki hafta eğleniyor terazi. Oysa arasıra minicik kaçamaklar dışında diyeti hiç bozmadım. allah kahretsin vermek niye bu kadar zor, şimdi o verdiğim 13 kiloyu çok sıksam 1 ayda memnuniyetle geri alır vücut. Metabolizması motor gibi çalışanları çok kıskanıyorum. Neyse ağrıyan dişimle akşam Behzat Ç. izlersem moralim düzelir belki. Haftasonu sonu tiyatroya gideceğim: Bir Delinin Hatıra Defteri. Başrolde Behzat Ç. var:))

    YanıtlaSil
  7. Modafobik : bakışlar biraz şehla , ama bize Bihter gözlü geliyor valla:))

    Kitapçı Kız : ne okumaya karar verdin merak ettim:) ben kutsal meclis'in yarısına geldim, amerikan macera filmleri gibi çok hareketli bir roman.

    A-H : valla moralim bozuluyor düşündükçe, bu hafta bizim yükleme ve ödeme haftamız, artık büyük patron habire arar durur, bi de kar buz olacakmış İstanbul'da. Çileli günler bizi bekler. Aman şu haftayı da atlatalım da bahara kavuşalım diye gün saymaktayım:)

    Leylak Dalı : heyyyy oyunu izleyip yazarsın hemen, ne kadar güzeldir kimbilir . Zaten Erdal Beşikçioğlu'nun o sesi yeter:))

    Of ben aylardır diyetteyim, hep yavaş gitti benim, kabullendim artık ama çok da sıkıldım . fakat güzel kıyafetleri giydikçe motivasyonum artıyor açıkçası:)

    Dişinin ağrısı geçer inşallah çabucacık:(

    YanıtlaSil
  8. jujudijicim , filmi seyrettim mega videoya koymuslar , super yuksek kalite de ve oldukca yavas , very emotional. tamam colin artik o eski colin dgil ama ben begendim kendisini ne de olsa he will always be my Mr darcy :) tarkanin dedigi gibi bi gel dese kapinin onundeyim :)))

    YanıtlaSil
  9. haftasonu yazılarını çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
  10. enee kutsal meclise ben de başladım ama (spoiler gibi olmasın) amca head shot yedikten sonra sıkılıp bıraktım. devamını okursan tavsiyene göre ben de devam ederim:P

    YanıtlaSil
  11. Oy Charlotte'cuğum iyi madem ben de seyredeyim:)) ah Mr Darcy ve ıslak gömleği , hiç unutmayacağız, her zaman kalbimizde ahahahaah

    Çavlan : haftasonu yazıları daha dolu dolu oluyor değil mi şekercim:)))

    Rock Lee : anacım işte o head shot kısmından sonra kitap mantara bağladı, oflaya puflaya bitirdim, saçmasapan sebeplere bağlandı herşey, öf dedim.

    YanıtlaSil
  12. oje sürmeyi unuttum behzat izlerken
    e ben de kocaman kolye taktım sabah ojeyi unuttum yine

    YanıtlaSil
  13. ben bu sabah kolyenin uzununu büyüğüne tercih ettim...
    :))))))))))

    YanıtlaSil
  14. bizim yerimize dizileri izleyip özet yazıyorsun, kitapların yorumlarını yazıyorsun, oh ne güzel, amme hizmeti gibi:) iyi ki varsın judy can:))

    YanıtlaSil
  15. herşey canımdan çok sevdiğim siz sevgili seyircilerim içindi:))

    YanıtlaSil
  16. judy,
    İstiklal caddesi maceralarını okumak hem hoşuma gidiyor,hem de seni kıskanıyorum...
    güzel geçsin haftan:)

    YanıtlaSil
  17. hihihi kedicik çok şeker :) ev arkadaşım kedilerden korkmasa ilk işim bir pisicik edinmek ama... zorunluluklar işte :)

    bu arada, bloguma da beklerim :)

    http://lacivertojelikiz.blogspot.com

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.