4 Mart 2009 Çarşamba

İşte çaresizlik böyle birşey.

Bugün sanki çember kapandı, döngü tamamlandı. Ya da tarih tekerrürden ibaret. Sanki eski işyerinde, Lady Charlotte'un odasında höyküre höyküre ağladığım, onun da bana ardı ardına kağıt mendil verdiği gündeyim. Bana şöyle demişti : İşte çaresizlik böyle birşey.
Bu sefer gözyaşı falan yok tabii, kaşşarlaştığım için , sadece çok kızgınım!!!! CUMA GÜNÜ !!!! YAPMAK İSTEDİĞİM!!!! TEK ŞEY VAR. Yapamayacağım. İşte çaresizlik böyle birşey.




6 yorum:

  1. Hangi paçççozun başkanı seni böyle bu hale getirdiyse, anasını satarım beeea! Haddini bilsinler üzmesinler seni!!! Götlekoğlugötlekler!!!

    YanıtlaSil
  2. Çok kızdım bebeğim sorma, köppek gibi çalış sonra bu şerrefsiz adamlar en temel sosyal haklarını elinden alsın. Valla mahkemeye vermek istiyorum bu şerreffsizin başkanlarını. Ben de artık Lady Charlotte gibi bu pisliklere bir kurruş bile para kazandırmak istemiyorum. Neyse iyi oldu, götüme hem de yağsız kremsiz giren bu kazzık sayesinde kendime geldim, üzerimdeki rehavetten silkindim, yeni kariyer atılımım başlıyor bebeğimmm!!!

    YanıtlaSil
  3. oh beeea o zaman. bu sıkı gecmenin tek iyi yanı olusturduğu itme kuvveti diyelim. şerefsiz kızım bu patronların hepsi. tek şerrefli patron benim :))

    YanıtlaSil
  4. bi de şunu ekleyelim : çaresizseniz çare sizsiniz judy abbootuuummm.

    YanıtlaSil
  5. Judycik

    Amaaaan bas tekmeyi patronuna... Sikimden aşşağıya Kasımpaşı de :) Düşün düşün boktur işin diyerek atasözleriyle bezediğim yorumu sonlandırıyorum... Heee, bu arada, hiçbir şey kendin kadar değerli olamaz bu dünyada!

    VEEEEE

    Kız Ladycik,

    Bak bakiiim buraya sen :) Ben var ya seni o dolmaları lüpletirken bi çaresizseniz çare sizsiniz yapıcam ki :))) sorma...

    BU DA HEPİNİZE KAPAK OLSUN, OBURUN BAŞKANLARI :P

    Ayrıca, siz hepiniz ne obursunuz beeea??? Şişşşt, bi dinleyin beni beeea! Menapozda alınan kilolar geri verilmiyomuş yaaaa :PPP "Sosis"sizlikten var ya bayağı erken menapoza girceksiniz var ya post yazıyorum yazıyorum yazıyorum bi dinlemiyosunuz, size Buckley'leri bulma yöntemi vericem :))) Onları bir güzel seks objesi yapıcaksınız... Amaaaaan hadi öptüm sizi :))) Neyse, yaaa off hadi ben uzadım :P

    YanıtlaSil
  6. bu değilse bile bir başka CUMA GÜNÜ onlara girecek o kazzııkkk, üzülme senn

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.