11 Ocak 2010 Pazartesi

ıslak hamburger

Cumartesi günü Sibelinsu ile Taksim'e çıktık sevgili seyirciler. Biliyorsunuz, eski Vakko mağazasının yerine eşşek kadar Mango açıldı, içinde ne var ne yok merak ediyor idim, Sibel'i kandırdım, otobüse atlayıp gittik:))

İşte mağazanın giriş ve gelişme katları bomboş idi, çünkü bütün kadınlar alt kattaki outleti yağmalamakla meşgüldüler. Nasıl kalabalık karınca yuvası gibi anlatamam. Kasa kuyruğunda beklerken bile kıyafet deneyen tipler var , o derece. Giriş katına da sıra sıra koltuklar dizmişler, adamlar oflaya puflaya burada oturuyor, karılar bırakmış adamları, "sen otur, ben geliyorum " demişler , yağmaya gömülmüşler. Bence bir adamı Mango'ya sokmak ona verilen korkunç bir ceza ayıp günah yani. Alışverişe yalnız gidilir!


İşte biz de kalabalıkta ezilmeden şöyle bir dolandık , Sibo bir çift çizme kaptı, hakikaten çok iyi idi tipi mipi fiyatı, ben de kapri buldum bi tane (Sibo aldı benim için kapriyi :))) , denemedim bile deli miyim o kalabalıkta bir de kabin sırası mı bekleyeceğim (neyse eve gidince denedim, oldu)

Bu korkunç yağmadan, kaçıp kendimizi kurtarınca, İstiklal'de şöyle bir yürüdük taa Tünel'e kadar. Bershka'ya da girip baktıp (orası sakindi ama) Sonra yorgun argın meydana geri yürüdük . Ben bi de Benetton'da hırka baktım ama düdük gibi oldu, sevmedim.

Bu kadar yorgunluğun üzerine ne yapalım, meydandaki büfelerden birine daldık, muhteşem ıslak hamburgere gömüldük dostlar


O kadar güzeldi ki, o kokusu, o bol sarımsaklı yağlı sosu ile lüp diye kaydı valla , ağzımda eridi burgerler, muhteşemdi.

Sonra ben akşam nerede yattığımı bilemedim tabii , o kadar yorulmuşum. Pazar günü ise ANGELS & DEMONS filmini izledim. Da Vinci Şifresi ile bunun takım dvd setini almıştım da. Bence Da Vinci'den daha iyi bir film olmuş, kırpıp kuşa çevirmişler kitabı ama iyi becermişler, hem de hareketli idi. Beğendim, izleyebilirsiniz. Sadece Illuminati Elması damgasını atıp onun yerine neden ters anahtarlar damgasını koymuşlar onu anlamadım. Camerlengo'yu da herhalde Ewan McGregor oynuyor diye İtalyandan İngilize çevirmişler, italyan aksanı yapamadın mı Ewan kuşum? Olsun çok tatlısın, gözlere ziyafetsin, Scotsman aksanın da şurrupppp gibi oy oy oyyy ölürümmm :))))))




4 yorum:

  1. o zaman lady charlotte likes your post kardes :)))) caktirmadan takipteyim , zaman kotu kolla gutuyu :)))

    YanıtlaSil
  2. Bu ıslak hamburger yüzyılın buluşlarından bence. Düşün ben ankara'da mahrumdum bundan ve sadece istanbula geldiğimde, o da taksime götürürlerse yerdim. Hey gidi.Şimdi bazen buradan funikilere atlayıp koşa koşa ona gidiyorum.

    YanıtlaSil
  3. herşey başladığı yere döner yeğenim, hepimiz birgün kızılkayalara döneceğiz

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.