1 Ocak 2011 Cumartesi

Yeni yıl, yeni yıl, yeni yılll

Yeni yılın ilk yazısını onunla süsleyelim bakalım. Çok uslu davrandı, şapkasını takmama izin verdi, tırmalamadı ve fotoğrafını çekerken de birkaç saniye hareketsiz durdu akıllı bıdık kuşum:)))


Yılbaşı günü izinli olmak gerçekten mükemmel bir hediye oldu benim için, hiç bu kadar keyifli girdiğim bir sene olmamıştı. Öğlen vakti Bebek Pelit'e yürüyüp önceki gün sipariş ettiğim framboazlı milföy pastayı ve tabii anneme çiçekler aldım. Sonra annemin hediyesini de erken verdim, çiçekleri içine koyduk. Pek güzel oldu.


Öğlen kahve likörü ve bademle başladığım ziyafete akşam soslu cipslerle devam ettim. Sonra fırında patatesli tavuk ve paçanga böreklerinden yedim. Bu noktada patlayacak hale gelmiş idim. Zaten yemek  zevkim kaçmış sanırım, çünkü hep "kilo alırsam yeni aldığım güpgüzel çizmelerin içine girememmm" gibi bir düşünce aklımda dolanıyor idi. Ama yemekle beraber 2 şişe Turasan Öküzgözü-Boğazkere kırmızı şarabı bayılarak içtim, o konuda bi eksilme yok. Sanırım bir anda çok yediğim için rahatsız olmuştum. Yanarım yanarım bu kadar tıknınca kuru yemişlerden tadamadım ona yanarım:(((


Gecenin ilerleyen saatlerde meşhur milföy pasta ile kendimizden geçtik, kesinlikle dün gece yediğim en güzel şey o idi.



Herşeyi yiyip içtikten sonra şampanya için geceyarısı beklemeye koyulduk, ama televizyon çok sıkıcıydı. Sadece akşam NTV'de yayınlanan Berlin Filarmoni Orkestrası'nın 2010'a veda konseri harikaydı, yemek yerken onu izledik ama sonra  ne bir dansöz vardı, ne de Zeki Müren. Ben de film koydum, laylaylom filmi izlerken babam "oniki olduuu" diye bağırmasa yılbaşını kaçıracak idik:)))). Bu sefer şampanyayı ben patlattım, biraz taşıp masa örtüsüne döküldü, bu harika ve 2 haftadır dolapta soğumakta olan içki ile kendimizden geçtik. Sonra NTV Spor kanalında latin dansları şampiyonası vardı, biraz onu seyrettik. Baktım dansöz çıkmıyor, ben de pes edip yattım.

Sabah beşte karnımda uğursuz bir ağrıyla uyandım, midem şişmiş ıııhhhh, başıma geleceği anlayıp tuvalete koştum ve yediğim içtiğim ne varsa kustum dostlar. İlk kez içkiden değil yemekten hastalanmıştım, şansıma tüküreyim, diyetisyen büyü mü yaptı nedir HAHAHAAHH. Tuvaleti temizleyip yattım, oh rahatladığım için 10'a kadar uyumuşum.

Yeni yılın ilk günü, sıcacık odamda İstanbul Hatırası'nı okuyarak geçti. Biraz uyukladım, biraz da kediyle bahçede top oynadım, soğuk hava iyi geldi. Kitaba bayıldığımı söylemeliyim, bu gece bitirip yarın yazısını yazmak istiyorum.

Sizin 1 Ocak'ınız nasıl geçiyor dostlar?

xo xo

13 yorum:

  1. kedi çok asil bi poz vermiş:)
    gece ve yeni yeılın ilk günüsü güzel geçmiş,adınıza sevindim..
    benim 1ocakım vasat geçiyor, daha iyi geçebilirdi..
    ben de sabah kaldığımız arkadaşlarda kahlvatı ve onun işyerinde bir kahve ile pırıltılı sahil mazarasını içime çektim..eve geldim duşumu aldım,bloguma yeni post girdim, ton balıklı makarna yaptım ve de yedim, tatsız bi kahve içtim,bu gece eşim yok yalnızım.okuyarak ve dinlenerek geçireceğim sessiz bir gece..eh daha yazasaydım bari, günlük tuttum zaten iki dakkada buraya:))
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Nilmoon ne güzel yazmışsın, ellerine sağlık:) sabahın çok güzel geçmiş, arkadaşlarla kahvaltı, deniz keyfi oh püfür püfür en sevdiğim şeylerden:) gece yine kahve yaparsın belki, ben öyle yapıyorum. haftasonu gecesi daha uzun sürsün diye aklımca bi demlik kahve içip geç saatlere kadar oturuyorum:)) bakalım kitap bitecek inşallah bu gece:)

    YanıtlaSil
  3. şapkasını sevsinler onun, çok yakışmış:)
    yerim yerim yerrimmm
    bizim kediye 4 tane oyuncak geldi hediye, benden şanslıydı kerata :))
    hayal ettiğin kadar yiyemeyeceğinden korkuyodum ben de az yemeye alışınca insan ilk lokmada tıkanıyor
    gerçi ben kendimden geçmiş bi şekilde yedim yedim yedim.. pişman değilim..
    2011'in ilk gününü ise uyuyarak geçirdim bi de birazcık Herkül okudum
    Daha yeni uyandım sayılır
    Günün kalan saatlerinde güzel bi film izlicez gibi gözüküyor
    öpüyorum mjks

    YanıtlaSil
  4. aslında bu yılbaşı gecesini çok abartmamak lazım, film izlemekle en doğru kararı vermişsiniz judy, bizde de tv açıktı ama kimse ilgilenmedi muhabbetin yanında fonda çalıp durdu. zaten işe yarar hiçbir şey yoktu gerçekten. geç kalktığım için sanırım bugün hemen akşam oldu. sonuçta bu iki günden de pek bir şey anlamadım. ne olursa olsun bu yıl iyi geçsin lütfen, mutlu yıllar judy!

    YanıtlaSil
  5. Ooo pasta süpermiş gerçekten,börekler de öyle!Afiyet olsun!Yarasın diycem ama yaramamış belli ki,hepsi geri çıkmış:))
    Ama güzel bir yılbaşı gecesi ve ertesi günü geçirmişsin.Ben de bugün hep yatarak ve miskinlik yaparak geçirdim,kociş bana hizmet etti:))

    YanıtlaSil
  6. Mutlu yılar Judy'cim kedini bakışlarına bittim ya. Çok çapkın duruyor :) Uzun zaman dengeli ve sağlıklı beslenince midene birden yüklenmek rahatsız etmiş seni geçmişler olsun. Yılın kalanı da bugünki kadar güzel geçsin. :D

    YanıtlaSil
  7. Euphoric neee 4 tane mi? ahahahahahah yılbaşı Lokum'a yaramış:)) hayal ettiğim kadar yiyememiştim işte hayalkırıklığı oldu napalım kısmet. herkül'ü ne zaman okuyacaktık ? ben de başlayayım bakalım. hangi filmi izlediniz acaba? muckks:))

    Clea, çok fenaydı tv programları, şaşırdım. şöyle eğlenceli dansözlü birşey yoktu. (taktım dansöze:)) mutlu yıllar:)

    Kitap Kurdu, ohh miskinlik gibisi var mı, ben de uyukladım , döne döne yattım kitabımı okudum:)

    Joey, sorma Kedicik gıcık oldu kafasına külah takmama ama yine de müsade ettiği için biz de onu epey şmarttık:) zavallı midemin şirazesi kaydı, kendine gelemedi yavrucak. ama yine de herşey çok güzeldi. inşallah yılın kalanı daha da güzel geçer:)

    YanıtlaSil
  8. kedi zaten süper bizim ananasta masada koptum :)))

    YanıtlaSil
  9. ohh ananas çok tatlıydı şekerim, cumartesi günü sibolar geldi, ailecek yedik :))

    YanıtlaSil
  10. selam aslı:)
    iyi bir yıl dilerim, dilerim gelen gideni aratmaz:)
    Sanırım ihtiyarladığımdan artık dışarda yılbaşı fikri hiç enterese etmiyor. Ama bu yılbaşı şunu anladım ki yılbaşında tv izlemek de geçmişte kalmalı artık. adamlara baksana yahu bedavaya getirecez diye beyaz showdan komedi dükkanına rutin ne kadar programları varsa onu koymuşlar gözleri doymazlar. Bi geri sayım bile yapmadılar reklam koymaktan. Bir zamanlar dansöz beklemek gibi basit bişey bile çok keyifliydi. Karar verdim bundan sonra yılbaşında kendim göbek atıcam. Oynatmama az kalmışken hazır.

    YanıtlaSil
  11. Hello Mehmetcim:)
    ben de dışarı çıkmak istemezdim ama evde biraz daha eğlence olsun isterdim doğrusu, içim geçti, zaten izlemediğim bi dizinin yılbaşı bölümünü nasıl seyredeyim? keşke Ezel'in yılbaşı özel bölümü olaydı, Kenan Birkan'ın kirli zevkler şatosunda yeni yıla gireydik ahahahaah. valla dansöz istedim olsun ama yoktu, epey hayal kırıklığına uğradım, kendi kendimize göbek atmak da bi alernatif tabii püahaahah

    YanıtlaSil
  12. bu kadar içemediğime yandım şimdi bende:))
    mutlu yıllar......

    YanıtlaSil
  13. Cepaynası, yılbaşı dediğin dibine kadar içip yerlerde yuvarlanmak, hasta olmak, valla bi daha içmeyeceğim töbe bu son diye yeminler edip yeni yılda yeminleri unutmak değil midir:)))

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.