26 Ocak 2009 Pazartesi

filmin devamı

şimdi Zeynep'in doğumgünü, Zeynep babaanne gibi giyinmiş, Handan zillisi vallahi taş! Bu arada Zeynep'in 2 kilometre popolu kızkardeşi Naciye annesinin kapısını dinlerken Zeynep ablasının evlatlık olduğunu öğrendi.

Doğumgünü devam ederken o sürprizli herif elinde güllerle çıkageldi. 20 tane kırmızı 1 tane beyaz. Zeynep'in gözlerini bağladılar, şarkı söyleye söyleye gülleri saçtı vee beyaz gül Haluk'un önüne düştü, ve de dansetmeye başladılar. Tam eğlence ayyuka çıkmışken, Naciye kaltağı partiyi basmasın mı, Zeynep benim ablam değil, öksüz bir evlatlık diye ele güne ilan etmesin mi, paççozun, banalin, basitin başkanııı. Anneleri bu üzüntüyle kalp sektesinden gidiverdi.

Bu arada zilli Handan, olay yerinden kaçıp, sürprizleri seven herifle çokk acayip bir partiye gelmiş dostlar. Amanın, kadınlar göbek atarken soyunuyor, herkes ortalık yerde sevişiyor, bohem partisi! Fakat hatunların donları evlere şenlik, fırfırikli, tüllü tüllü donlarrr. Karılarda göt göbek yerinnde. Canım, 40 sene önce sıfır beden mi vardı??? Neyse, Handan yeni sevgilisiyle eve dönünce Haluk bunları gördü ve boynuzlarını parlattı.

Amanın o da ne, Zeynep tren köprüsüne çıkmış, kendini atacak. Haluk Beyyy. Kurtardı onu. Ve de evlenme teklif etti. Çünküüü, kızcağızın kendini trene çiğnetmek istemesinin sebebi, artık bir soy ismi olmaması imiş. Haluk da dedi ki, evlenelim, benim soyadımı paylaşırız.

Kızıım bunlar evlendi, arap bacı dadı da düğün çorbası yaptııı aaayyy ahahahahaha.
Sonraa dadı bunları gerdek odasına soktu ama bunlar hiç sosis yememek , vejeteryan evlilik yapmak üzere anlaşmışlar. Aaaay çok sıkıldım hee. Haluk karıyı bırakıp çıktı, arkasında da bir mektup. Meğer Haluk arabayı uçuruma sürüp intihar edecekmiş. Zeynep ağlaya ağlaya uyudu, peşinden gitsene hımbıl karı. Fakat zaten beceriksiz Haluk intihar edememiş, kafayı gözü dağıtmış halde geri döndü. Kolu kırılmış, gözü şişmiş... Dadı da Zeynepi azarlamasın mı sen bu adama ne ettin diye ahahahah.

Ay bu film içimi sıktı beee, bitmek bilmedi. Bu arada Handan o sürprizsever herifle evlenmiş. Çat kapı Zeyneplerde, ailecek görüşüyorlar. Fakat şöyle, Haluk Handanlara gitti, karı bunu banyoya çağırıp sonra üzerinde köpüklerle Haluka hamle etti. Hey gidi, kocası Turan da aynı anda Halukların evinde Zeynepe saldırıya geçti dostlar. Yaa bunun kitabı hoştu hee, filmi çok banal olmuş. Tipler de şişmanlıktan yıkılıyor, Şorayın kalçalar ekranı kapladı canım bee.

Aha, Türkan yani Zeynep kocasını baştan çıkartmayı aklına koydu ve odasının kilidini açtı, canı sosisli sandöviç çekti besbelli. Fakat tam sosisliye gömülecekken zır telefon , uyuz Naciye kaza geçirmiş. Tabii Zeynep Naciye ile barıştı . Sonra Naciye buna bir mektup gösterdi, güya gerçek annesi Zeynep'in adresini bulmuş. Karı bir de çıkagelsin ki, paççozz, alkoliikk, çirkiin, paragööööz. Kumpaslar dönüyor tabii, Handanla kocası da Zeynepin eski arkadaşı İzzet ile fotolarını çekip Haluk'a yolladılar, üzerine de boynuzlu yazdılar hahaha, Haluk fotoları tam da beklendiği üzere yanlış anlayıp Zeynepi terketti, İzzet gidip fotoğrafçıyı dövdü, Haluka olayları anlattı. Bu arada güya Zeynepin annesi olan karının kumpasıyla Zeynep tıpış tıpış Turan'ın ayağına gitti. Eh sen sosisliyi yeme, şimdi görürsün pastırmayı! Bi de soruyor , benden ne istiyorsun? Ulan ne istiyecek dombili .Ve saldırı başladı. Fakat en eğlenceli yerinde Haluk odaya dalış yaparak Turanı dövdü.

aaaaaaaaaayyy çok şükür bitti ulaaannn. Mutlu son. Başka filmlerde görüşmek üzere.




3 yorum:

  1. İnanmıyorum kızııııııııııım, sosisli bulamayanlar pastırma mı yiyormuş :)))

    YanıtlaSil
  2. çemenlisinden hem de bebeğim :))

    Başkancım, ben senin sayfaya giremiyorum, hata veriyor, neden ki acaba?

    YanıtlaSil
  3. Şimdi düzelmiş olması gerek bebeğim...

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.