27 Ocak 2009 Salı

Pilavpatates


Eveeet, dün gece o paçoz Türk filmini izledikten sonra üşenmedim ve Ebru Şallı ile pilates dvd'mi kullanıma açtım dostlar.

İlk söylemem gereken, etrafta ne var ne yok kaldırın, yoksa kollarınızı kaldırıp indirirken bilimum eşyayı da indirebilirsiniz haa.

Ebru Şallı valla güzel güzel anlatıyor. İşin püf noktası sürekli nefes alıp PPFFÜÜÜFFF diye o nefesi geri boşaltmak. Bir de natürel duruş var. Oturma kemikleri var. PFFÜÜFFF nefes veriyorum. Karnımın yandığını hissediyorum. Bu duyguya bayılıyorum. Çok rahatım şu anda... bu minvalde gidiyor. Fakar karı bir kuru dal. Taş ötesi. Pıt diye bükülüyor, ulan benim kucağımda göbek var nasıl büküleyim hahahaah. PPFÜÜÜFFF nefes ver! Hele bir harekette yan yatıp İKİ BACAĞINI BİRDEN pıt diye kaldırdı, valla respect dedim.

Neyse ben çok tembel bir karıyım ve de spordan feci şekilde içim sıkıldığından bari her akşam bunu yapayım. Sonuçları size anlatırım. Fakat sanki yine de kardiyo ve ağırlık da çalışmak lazım.

neyse, xoxo, nefes vermeyi unutmayın ulan:)

5 yorum:

  1. Daha iyi "sosis"ler ve onlarla yapılacak "aletli jimnastik" için haydi kızlar hep birlikte pilates, diet, bakım, "sipor" 'felan' yapalım :) Go for it, girl!!! :)

    YanıtlaSil
  2. Pilatesin kilo verdirmemesi cok buyuk bir sansizlik aslinda. ben spordan nefret eden biri olarak pilatesi cok seviyorum ama kilo vermeden yapinca sonuclari bayagi kotu oluyor maalesef...

    YanıtlaSil
  3. Yaaaaa, Judy'im bu mal blogsayfamdaki hatayı şimdi galiba düzelttim şimdi girebiliyor musun bebeğim??? Bir bakar mısın beea? :)))

    YanıtlaSil
  4. Başkancım, evet artık girebiliyorum bebeğim
    Yahu dün bakamadım yorgan döşek yatıyor idim hastalıktan.

    YanıtlaSil
  5. Yaaaa, bebeğim kıyamam sana, hemen iyileş lütfen :) daha "sosis"li yiycez niahahahahahaha :P

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.