11 Temmuz 2011 Pazartesi

Nicole Kidman Bafta Gala Red Carpet

Prens William ve karıcığı Düşes Catherine, geçen hafta Kanada seyahatlerini bitirip Los Angeles'a pırıltılı Hollywood günleri yaşama geldiler. İşte Bafta Brits galasına Prens ve Düşes ile beraber katılan meşhurlardan biri de biricik Nicole'ümüz idi:)

Genç düşes Catherine, Alexander McQueen kıyafeti ve kraliçeden ödünç şaaşalı küpeleri ile tam bir prenses gibi görünüyor. Belki daha ufak bir çanta seçebilirmiş. 






Nicole Kidman ise muhteşem Elie Saab kıyafeti ile, ne zamandır özlediğimiz şıklığı ve güzelliği sergiliyor:







İşte kendi halinde bir Kate iken, prensle evlenip Hollywood'da Nicole Kidman ile dedikodu yaparken bulmuştu kendini. İnanılır gibi değil doğrusu:



Beğendiniz mi kıyafetleri?

13 yorum:

  1. elbiseler süper de benim derdim başka

    bloguma yorumla mail adresini bırakır mısın lütfen

    YanıtlaSil
  2. Blogunun iki ikonu aynı halıda bundan daha güzel ne olabilir :) ?
    Kate vs Nicole olmuş ne güzel haha :D İkisi de güzel ama ben Nicole daha güzel olmuş diyorum :P Kate her yerde aynı gibi Nicole kaç yaşında daha iddialı giyiniyor. Ama sırt dekoltesi yapmışsın niye o saçlarla kapatıyorsun ki ablacığımm ???

    YanıtlaSil
  3. saçma olabilir ama siz akçayı biliyor gibisiniz okuduklarımdan hatırladıklarım beni yanıltmıyorsa ve zevkinize de güvendim bir yerde soruyorum o halde ; gidelim mi ben kocam ve 2 yaş oğluş , onu yüzdürelim biz de dinlenelim eğlenceden ziyade :) varsa öneriniz otel v.b. gibi sevinirim belki siz yazlığa gitmişsinizdir bilemiyorum

    YanıtlaSil
  4. Nicole ablam botokslarını taze yaptırmış galiba üst dudağını arı sokmuş gibi durduğuna göre. Kadın doğal halinle daha güzelsin, oynatma oranla buranla:))

    YanıtlaSil
  5. Handan : tamamdır.

    Kadir Bey : valla iyi oldu, ikisi bir arada çıktı. Yani Kate'i sevip beğeniyorum ama, blogu prenses fotolarıyla doldurup Barbie bloga çevirmek istemiyordum hiç. Kate bu organizasyon sayesinde Nicole kontenjanından yer buldu kendine sayfalarımızda ahah:)) Ah ah, Nicole eski Nicole değil, o şaşaalı günlere geri döner mi bilinmez. Kate böyle devam eder, kraliyet protokolüne uymak zorunda sanırsam, hep çorap giyiyor filan:)

    YanıtlaSil
  6. Sessiz Balık : Akçay'a çok gittim, ama evde kaldım hep, oteller hakkında bir fikrim yok. Plajı kumluk ve sığdır, çocuklar için ideal, ama öyle çok pırıl ve temiz bir su beklememek lazım, özellikle sezonda kalabalık oluyor, deniz bulanıyor. Dinlence içinse Akçay'ın nemsiz, diri havası, dağlardan gelen tertemiz buz gibi suyu ve muhteşem Kaz Dağları sizi mutlaka dinlendirir:)

    YanıtlaSil
  7. Leylak Dalı : ayy o dudak senelerden beri öyle, nasıl bozduysa düzeltemedi. Yalnız Kate topuklu ayakkabılarla Prens'ten kısa ya, Nicole neredeyse Prens William'a tepeden bakacak bazı fotolarda , süper ya:)))

    YanıtlaSil
  8. nicole'un sol göz kapağı botokstan kapanmış, tam açılamıyor gibi, artık biraz abartmış mı ne :)

    YanıtlaSil
  9. Çavlancım, o benim de dikkatimi çrkti, ondan mı acaba? :)))
    İngilizler de "Kate'imizin beli ne kadar ince, Nicole yanında şişman görünüyordu" diye haber yapmışlar ahahaha ülen kadın 44 yaşında, incecik, hala laf atıyorlar, ne güldüm ama:)

    YanıtlaSil
  10. Çok pardon araya giriyorum ama neeeeeeee ? Kadın bu kadar zayıf, güzel yaranamıyor hala ondan boyna botoks yaptırıyor sanırım hahah

    YanıtlaSil
  11. aman naaapsın, başrol alayım, büyükanne , cadı kaynana rollerini vermesinler diye abanmış botoksaa püahaahah:)))))

    YanıtlaSil
  12. ayy nicole'un alt dudağı berbat olmuuşş

    YanıtlaSil
  13. üst dudağı da bir tuhaf, ortadan inceliyor:))

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.