24 Temmuz 2011 Pazar

Alışveriş Raporu

Çarşamba akşamı işten çıkıp doğruca Cevahir'e gittim. Allahımmm nasıl kalabalık, maşallah Arap turist musluğu da açılmış, avm'deki anonslar Arapça yapılıyordu, ben size öyle söyleyeyim.  Neyse fazla dolanmaya halim yoktu, Lady Charlotte'ın "mutlaka bakmalısın" dediği yerlere baktım: Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear. Bershka'nın kalıpları bir tuhaf geliyor bana, diğer ikisi de fena yağmalanmıştı, bir şey bulamadım. Ama Zara'da tişörtler 10'a düşmüştü nihayet, fiyonklu dümdüz terlik de buldum. İndirimli ganimetleri kaparak Metrocity'e geçtim metroyla. Bir de buradaki Bershka'ya baktım çünkü aklınızda bulunsun, bu Metrocity'deki mağazalar hep düzgün ve düzenli oluyor, hiç yağmalanmamış olmuyorlar. Buradan da bir şort aldım, alırken iyiydi de, ertesi günü hemen bollaşıverdi, ne oldu anlamadım. Şortu aldıktan sonra bir de buradaki Zara'ya bakayım dedim ve Pembe Panterli bir tişört buldum, aman ne güzel, böylece ertesi aldığım herşeyi giyerek işe gittim ve şu şekilde görünüyor idim:



Perşembe akşamı normalde bir yazı yazarak bu alışveriş macerasını anlatmam gerekiyordu ama kızçelerle buluştuk, Yami'de etli salata yedik.üzerine kahvelerimizi içtik... Arzu'yla ben çok güldük anıra anıra. Ama Arzu alem, mesela Deniz yanmış güneşten, "daha fazla yanma, Arap daşşağı gibi olmuşsun" diyor Arzu, ulan yan masada oturuyor herif, Arap dolu her taraf, tam rezalet AHAHAHAH. Sonra mesela diyorum ki, "bizim şirkette işler resmen dualarla gidiyor, nasıl oluyor anlamıyorum", Arzu hemen başlıyor el çırpmaya "huuu huuu huuu Allahhh"  AAHAHAH, tabii böyle yazınca saçmasapan görünüyor da, biz patlatıyoruz kahkahayı.

Perşembe'yi gülücüklerle kapattıktan sonra Cuma akşamı da Akmerkez'de dolandım biraz. Çok şükür kapri buldum, kapriler daha uygun sanırım işe giderken, şortla kendimi her an balığa çıkacakmış gibi hissediyorum da:)) Efendime söyliyeyim, kapriye uygun çok rahat, spor bir sandalet aldım Hotiç'den. Artık tek rengin son numarası kalmış, fiyatı da uygundu ve benim için en önemli olan nokta, tabanı çok rahattı. Onu da torbama attım. Sonracığıma, Accesorize'de daha önce pahalı bulduğum için almadığım bir çanta, tek bir tane kalmış ve de %50 indirimde idi, amann ne sevindim, kolyeler de nihayet yarı fiyatına inmiş, yeni kolyelerim oldu yaşasın. Tek sevdiğim takıdır kolye; küpe hiç kullanmam, kulaklarım delik bile değil. Bileklerim her zaman çok ince idi, hiç uygun bilezik bulamam. Yüzük desen, 2 saat sonra sıkıntı basıyor. Ama kolye öyle mi, tak takıştır hiç sıkılmam.

Geldik Cumartesi'ye, tabii haftasonu gezintimi ayrı bir postta yazacağım. Ama alışveriş bazında, Terkos pasajından süpersonik bir tişört bulduğumu belirtmeliyim. Gri ve üzerinde kocaman Batman-Joker baskısı var, hem de 10 TL. 

Müthiş değil mi?

İşte böyle dostlar, indirimlerden ben de bir kaç parça kapabildiğim için çok mutluyum doğrusu. Ama aylar önce şu yazımda bahsettiğim, Pull and Bear'dan aldığımız elbiseyi Terkos'da 15 teleye gördüğüme de pek üzgünüm. Lady Charlotte'ın dediği gibi, "bir daha hiç birşey almayacağım, nasılsa herşey Terkos'a düşüyor!!!" Aradan tam 7 ay geçtikten sonra düşmüş ama olsun:))))

Siz de indirimlerden kaptınız mı birşeyler?

xo xo

3 yorum:

  1. allahım kolara bak, incliğe bak! şu terliğin tatlılığına baaaak!!!

    YanıtlaSil
  2. batman'li tişört süper :)

    YanıtlaSil
  3. Mia'cım ona ben de şaşırdım. Bu sefer doğru birşeyler yaptım sanırım, kollarım bile inceldi, çok şükür. Terliklerin başka renkleri de vardı, kap bir tane:)

    Çavlan'cım, benim de aklım çıktı görünce, nasıl düşmüş bu buraya dedim, DC Comics tişörtleri bi dolu vardı, Superman ile Flash Gordon'da aklım kaldı:)

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.