21 Aralık 2010 Salı

Ezel 2. Sezon 14. Bölüm : TANIŞTIĞIMIZ GÜN

Tefo'ya ve harika Sarp Akkaya'ya adanmış bir bölüm izledik dün gece Ezel'de. Cahil, katil, kendi küçük kız kardeşini töre adına vurup öldürmüş bir adama bile sempati besleyebileceğimizi gördük. Ayrıca kim kimin adamı, kim hain, ne oluyor, kim oyun oynuyor kafamızın iyice çorbaya döndüğü bir bölümdü. Kısacası bize afiyetle beyin cıkcıklaması yaşatan evlere şenlik, şahane bir Ezel bölümü izledik, oley oley oleyyyyy:))))

Bir de söylemeden geçemeyeceğim, Ezel'in en adi şerefsizin önde gideni olduğunu gördük bu bölümde. 1000 liraya çalıştırdığı barmaid kıza sigorta yaptırmıyormuş zezevenk!!!



EZEL 47. BÖLÜM SPOILER



TANIŞTIĞIMIZ GÜN




Bölüm Tefo ile Şebo yataklarında uyurken açıldı. Tefo yeminler etmişti, "bu sefer başka bir adam olmayı deneyeceğim Şebnem" ve Hayyam'ın Rubailerini okuyor idi. Telefon geldi, barda toplantıya çağırdılar. Şebnem meraklandı, "seni çağırmadılar" dediği halde kalkıp gitti o da.

Agalar kurtlar konseyini kurmuş konuşuyorlar; Azad ile Şebo kenardan bunları izliyorlardı.


Toplantıdan sonra bardan çıkarlarken, Şebo Tefo'yu kıstırdı, ısrarla ne olduğunu öğrenmeye çalıştı. "Dayı büyükleri topluyor, gövde gösterisi yapacaklar, Yusuf Eğir'e isyan edecekler, Dayı Ezel'i öne çıkartacak" Şebo nerede toplanacaklarını sordu Tefo'ya.

Kenan, Yusuf , Eyşan, Cengiz; Cengoların evinde yemek masasına dizilmiş ders çalışıyorlardı. Yusuf gergindi. Kenan onu kenara çekti (burada arkadaki eşşek kadar tüplü televizyon bir tek bana mı battı? Villanın alt katında yüzme havuzu var, tüplü televizyon ne la cikcik???) "Dayı seni de gerdiyse işler fena" dedi Kenan Yusuf'a. Cengiz'e telefon geldi, Şebo bir güzel anlattı toplantıyı, şurada Balat'ta buluşacaklar. Sonra Şebo Tevfik'i aradı ağlaya ağlaya "sen gitme" dedi, Tefo aslında sokakta saklanmış onu izliyordu "kulüpte beni bekle" dedi Şebo'ya "Kötü adamları yenip geri gel" dedi Şebo.

Ezel, Dayı, Ali abi Dayı'nın A Takımı minibüsünde gidiyorlardı. Ali, Yusuf Eğir'in zayıf yönünü sordu Dayı'ya. "Karşı koyunca sinirlenir, acele eder. Yani zayıf noktası benim". Ezel'e telefon geldi Tefo'dan. "geri dönüyoruz" dedi Ezel.

Yusuf, Cengiz ve diğer çamyarmalarıyla, toplantı yerine gelmişti. Birden Yusuf kızdı, köpürdü, tabii binada kimse yok. "Dayı oynuyor bizimle!"  Cengiz'e açıkladı : "1973'te Ramiz Karaeski'yi Hayratlı cinayetinden bu hanın önünden içeri aldılar. Dayı bu şehrin başına o gün geçti!"

1973
Ramiz ayarlamaları yapmış, Kenan'ı Antep'e gönderiyordu saklansın diye. Selma geldi, "haber vermeden gidecektin" diye ağlandı zırlandı, neyse öpüşe koklaşa vedalaştılar. Kenan Selma'yı Ramiz'e (yani kuzuyu kurda) emanet edip gitti. O esnada polis geldi, Ramiz'i sorguya aldılar.

2010
Agalar barda buluştular. Ah Tefocuk!  Artık Şebo'nun hainliği kesinleşmiş, böyle bir suçun cezasını çok iyi bildiği halde yana yakıla kurtarmaya çalışıyordu Şebnem'i. "İkili oynatırız, casusumuz olur" diye debelendi ama Dayı susturdu onu, Şebnem buraya getirildiğinde ne yapacaklarına Ezel karar verecekti. Ezel Ali'yi yollamak istedi Şebo'nun peşine ama Tefo paralandı "o benim sorumluluğum, sen anlarsın beni abi, o benim sorumluluğum" Meğersem yüzük almış Tefocuk sarı çiyan Şebnem'e. Dayı meselenin gözüne parmak bastı "Şebnem ne zamandır öbür tarafta? Mert'ten önce mi? Bahar'dan önce mi? Böyle bir harekete karşılık benim kitabımda af yok"  Ali de aynı fikirdeydi. Ezel ne yapacağını bilmez haldeydi, ama Tefo'nun haline  dayanamayıp Şebo'nun peşinden onu gönderdi. "Sakın konuşma, sadece al, buraya getir"


Yusuf Eğir kızgındı, Cengiz'e dedi ki "dostuna , düşmanına 3 hak verirsin. Hakkı dolunca da oracıkta boğarsın. Sen 3 hakkını doldurdun, bana 3 kere yardım teklif ettin. Bir: İskender işi, iki : Vurkaç bara baskın, üç : toplantı. Üçünde de aldım elime." Cengiz çok korktu, oracıkta boğacaklar zannetti. "İçerdeki kadın yanılttı bizi" dedi. "Üç kere yanılttı" dedi Yusuf. O zaman jeton düştü Cengo'da. Şebo'yu öldürmesi gerekiyordu.

Tefo eve gitti, Şebo panik halinde bavul topluyordu. Gitti banyoya kilitledi kendini. Tefo da banyo kapısında yere çöktü. Yüzleştiler. "Biz toplantıya gitmedik. Gitseydik ölürdük. Biri haber vermiş, hem de ekipten biri, benim en sevdiğim" Şebo çözülmüştü artık. "Ama ben sana söyledim, gidelim dedim. Yalvardım. Ben birşey yapmasam sen hiçbir yere gitmeyecektin. " Tefo isyanlardaydı. "Sen de bunu mu yaptın?"

(Söylememe gerek yok herhalde, Sarp Akkaya öyle bir oynuyordu ki, çok sade ve samimi, bütün hissiyatını bize geçirdi. Bade İşçil de bence çok başarılıydı. Bravo dedim iki oyunucya da.)

Şebo banyodan çıktı  "onlardan değilim ben, anlamıyorsun, mecbur kaldım ". Şırraakkk Tefo tokatı çaktı, silahı çekti, Şebo'nun ödü patlarken silahı koridorun karşısındaki cam kapıya çevirip ateş etti Tefo, kapının arkasındaki adam vurularak yere düştü. Dışarı baktılar, converseli psikopat Temmuz ve adamları evi sarmış. Şebo "senin için değil benim için geldiler" dedi ve fırtt kaçtı. Tefo adamlarla vuruştu. Şebo sıvışırken Temmuz ve ekibi de uzaklaştılar.



Barda Dayı, Ali'yi alıp çıkacaktı. Ezel de gelmek istedi ama mani oldu Dayı ona. "Sen artık hedefsin. Burada kalıp Şebnem geldiğinde ne yapacağına karar vereceksin" "Yani hapis miyim ben burada?" Dayı güldü "lider olmak bir koltuğa hapsolmaktır yeğen." Ne ironik, Dayı da tekerlekli koltuğunda hapis değil miydi? Yoksa son anda final bölümünde ayağa kalkıp Kenan'ı vuracak mı acaba, bilmiyoruz ki?

1973
Komiser Ramiz'i sorguya çekiyordu. Ramiz "uyuşturucu kullanmam, kullandırtmam; fuhuş yaptırtmam" dedi, komiser "seninle de Hayratlı ile anlaştığımız gibi anlaşabiliriz" dedi. Sonra salıverdiler Ramiz'i. Karakolun önünde endişeyle bekleyen Selma'yı alıp gitti Ramiz.


2010
Azad Ali'nin yanına geldi "konuşmamız lazım" ahahaahah her adam bu laftan sonra bi bokluk olacağını bilir. Ali de kem küm etmeye başlayınca "Şebnem hakkında!" dedi Azad. Meğersem birkaç geçe Şebo'yla içmeye gitmiş Azad, sonra onu bi otele bırakmış. Bunlar kalkıp beaber otele gittiler.


Cengiz'le Eyşan masa başında çalışırken Cengiz "Kenan'dan hoşlanıyor musun" diye sordu. Çünkü Eyşan sürekli Cengo'nun sırdaş olmak hakkındaki konuşmasını anımsatıyor, yaptıklarını anlatmasını istiyordu. O böyle sorunca Eyşan  kızdı. Sadece Kenan'a iyi davrandığını söyledi, taktik olarak. O zaman Cengiz içini döktü "Yusuf'u da Kenan'ı da alt edeceğim. Yakında imparatorluk benim olacak." ahahahaha Cengiz Anakin Skywalker'a döndü dostlar. Fakat hatırlarsanız Ezel, Kenan'ı yenebilecek tek adamın Cengiz olduğunu söylemişti önceden. Bu yüzden ben hala Cengiz'in hain olmadığını, aslında Ezel için çalıştığını düşünüyorum.

Eyşan koptu tabii bu lafa. Cengiz çok ciddiydi "yakında ortalık kızışacak. O zaman benim yanımda mı olacaksın?" "onları altedeceğini ispat edersen olurum" dedi Eyşan. "Bunun için sana bir ipucu vereyim. Kenan'a karşı çıkma, onun yanında olduğunu düşünmesini sağla, o benim gördüğüm en yalnız adam." "Senin gibi yılışayım yani?" hahahah aferim Cengo.

Eyşan gitti, Cengo'nun telefonu çaldı, kenafir gözlü, kısa paçalı katil. "Kaçırdım" dedi "Deşifre oldu" dedi. Cengiz çok kızdı "Temmuz musun, haziran mısın nesin, ne yap et onu bul" diye emretti.

Ali otelde Şebo'nun odasını araştırırken Tefo geldi, namlu namluya geldiler. Ali bulduklarını suratına çarptı Tefo'nun. Dosyalar hazırlamış Şebnem. Ezel'in Ömer olduğunu Kenan Birkan'a o söylemiş. Bahar, Can, Mert, herşeyi anlatmış. Bir de eroinmanmış, yeniden kullanmaya başlamış. Zavallı Tefoş sinir krizi geçirdi, ateş etmeli mi, etmemeli mi, en sonunda şarjörü havaya boşaltıp yere yığıldı. Ali abi de yanına çöküp teselli etti zavallı parçalanmış Tefo'yu.

Cengiz biriyle konuşuyordu. "Kenan'a ulaşmak için Yusuf'u geçmem lazım, ama o kadar iğreniyorum ki adamdan. Nasıl geçeceğim usta, bir yol göster" Anaaaa, Serdar babacıkmış ustası. Serdar Kenan'a çok kızıyordu. Kenan onun aklını çelmiş, beynine girmiş, Mert'i öldürtmüştü. "Öyle birşey yap ki, Kenan senin suçuna ortak olsun. Kenan'a karşı Eyşan'ı kullanabileceğin bir kozun olsun elinde" diye akıl verdi Cengiz'e. O esnada Yusuf aradı Cengiz'i. "Şebnem'i bu akşam hallet" dedi. Sonra Ezel'in ortalarda olmadığını söyledi, "Vurkaç'a bak" dedi Cengiz. Yusuf sinir oldu yine Ezel'in burnunun dibinde saklanma cüretine.

Ezel bardan çıkarken biri girdi içeri, yakalayıp duvara dayadı bunu bizimki, aaa genç ve şahane güzellikteki barmen kız Bade (Berrak Tüzünataç) imiş bu gelen.  Bunlar biraz cilveleştiler. "Pazartesi kapalıyız" dedi Ezel. "iyi, benim favori dizim Pazartesi akşamları, izleyebilirim" dedi kız da. Ezel dışarıda bekleyen yarmaları görünce Bade'yi alıp içeri geri girdi.



1974
Selma 4 aydır Antep'te saklanan Kenan'a mektup yazıyor idi. Ramiz'e tam kadınların yaptığı gibi tavır yaptı, işte Kenoş yoktu da, sen de benimle ilgilenmiyorsun da, Ramiz de aldı bunu, gazinoya geçtiler, "İstanbul'a ilk geldiğimde o masa benim olacak demiştim" diye masayı gösterdi Selma'ya. "Oldu da" diye güldü Selma. Oturdular, Ramiz garsona "Selma Hanım bu gece sahneye çıkmayacak, duyurun" dedi. Selma'ya da "bu gece burası sana hizmet edecek" dedi. Ooooh, mezeler geldi, peynirler gitti, şişe şişe şaraplar açıldı, bunlar konuştu da konuştu. "Sen gerçek beni hiç görmüş müydün çocuk" diye sitem etti Ramiz Selo'ya. İçin için hep onu seviyordu biliyoruz. Sanki Selma da Ramiz'i seviyordu ama evli, olmaz diye Kenan'a yeşil ışık yakmış gibiydi. Selma baktı çok yakınlaştılar, "geceyarısı oldu, Kenan arar" diye kalkıp arkaya geçti.

2010
Ali Ezel'e rapor veriyordu "uyuşturucuya başlamış, dosyalar hazırlamış, Bahar'dan önce öbür tarafa geçmiş." "onun için ne yazmış?" diye sordu Ezel, kardeşinin adını söylemeye içi elvermedi. "Mert için kolay lokma yazmış" dedi Ali abi. Tefo perişan dinliyordu bu konuşmayı. Telefonu çaldı, Şebnem "bana çok kötü şeyler yaptılar Tevfik, ben size ihanet etmedim, şimdi gitmem lazım kötü adam geldi" dedi. Ama telefonu kapatmadı. Kenafir gözlü psikopat katil geldi tak eroini çaktı Şebo'ya, yığıldı yere Şebo. Açık telefondan çan sesini duyan Ali ile Tefo hemen oradaki kilisenin etrafından dolaşıp converseli maviş katili sıkıştırdılar. Kenafir kaçarken Tefo da Şebo'yu aldı. Temmuz Cengiz'i aradı "Şebnem'i aldılar." O da Yusuf'u aradı "Şebnem'i karşı taraf yakaladı". Yusuf çok kızdı.

Cengiz'i görmeye Kenan gelmişti, "Yusuf aradı, bana verdiğin adama ne iş verdiysem yapamadı dedi" diye Cengiz'in damarına bastı. Cengiz'in korkusu gözlerinden okunuyordu valla ne şahane oynuyor Yiğit Özşener. Şu dizide en iyi aktör o sanırsam.

Kenan Cengiz'e Serdar'ın nerede olduğunu sordu, "bilmem" dedi  Cengiz. Peki,  neden soruyordu Kenan bunu? "küçük sinek olayı, sıkıştırıyor, Eyşan'a söylermiş de Mert hikayesini". Cengiz, Serdar'ın ona verdiği öğüdü anımsadı; Kenan'ı elde etmek için Serdar'ın öğüdünü tutacak, Serdar'ı ele verecekti, vay anam vay. "Kesmek mi istiyorsun biletini?". Kenan sırıttı "Bu soruya sen cevap vermek ister misin?".

Ezel barda bunalıma girmişti, "zor bir karar vermem gerek". Badecik yardım etti ona "önce gündelik küçük şeylere karar ver, maaşım ne kadar?" "bin lira" "sigorta var mı?" "yok" (ADİ SÖMÜRÜCÜ PİSLİK EMPERYALİST KÖPEK EZEL!!!!) "6 ay sonra zam?" "yok" "zor kararı ver çabuk" "yapmam lazım"
gerçek dan diye vurdu sigortasız işçi çalıştıran adi Ezel'in, Şebnem'i öldürmesi gerekiyordu.

Yusuf Eğir ve yarmaları Vurkaç'a girdiler. Ezel Bade'ye "çık git" dedi. Yusuf ve Ezel ağır bi muhabbete başladılar. Yusuf çanta dolusu para verdi ve herşeyi bırakıp gitmesini istedi. Kabul etmedi tabii Ezel. Yusuf "geride bıraktıklarında kalır insanın aklı değil mi?" diye güldü. Bir peçete çıkarttı. "Buraya yazacağın her isim benim güvencem altında olacak". Tek bir isim yazdı Ezel : "DAYI" "O güvence kapsamında değil" dedi Yusuf. Cengiz'i vermeyi önerdi Ezel'e.  "Beni ikna etmek için, bana zaten alamayacağım birşey vermelisin. "Nedir o?" "Hiçbirşey!"

Yusuf Eğir dışarı çağırdı Ezel'i, Ezel masanın altına bantlanmış silahını almak için eğildi, o sırada Badecik girdi içeri, bir tepsi taşıyor "misafirlerinizi görünce size ikram hazırladım, çabuk alın, birazdan burada bir kutlama olacak, size kalmaz" dedi. Böylece Eğir Ezel'i alamadı dışarı. Bade arkadaşlarını çağırmış, bar doldu. "hayat kurtardın" dedi Ezel Bade'ye. (Böyle de isim olur mu yaaa, badem ezmesi geliyor aklıma meh!). Neyse;  Yusuf'la Ezel dart oynadılar. Yusuf meh meh güldü, "şu Kenan'la Cengiz'den kurtulalım, biz işimize bakalım, bak sen de ipten döndün bugün, kaynaştık" deyip gitti.

Ezel Dayı'yı aradı hemen. "Yusuf Eğir buradaydı. Medeni bir şekilde savaş ilan etti. Savaş. Oturduğum yerden soğukkanlı bir şekilde birilerinin ölüm emrini vermem lazım. Sen nasıl yapıyorsun Dayı?"
 "O tetiği önce kafamda çekiyorum. Bu kişi haketti mi ölmeyi" diye soruyorum kendime. 
Ezel Ali'yi aradı ve "YAP" dedi.

Ali ile Tefo, Şebo'yu boş bi depoya götürmüşlerdi. Ali Tefo'yu dışarı yolladı, Şebo'yu sorguladı, tokatladı. Bulduğu raporları okudu suratına. Tefo için yazdığı raporu "onu okumaaaa" diye hüngür hüngür ağlarken Şebo, okuyuverdi Ali abi  "Anadolu'dan gelme, cahil, zayıf halka o, en kolay onu kandırırm, bir haftada aşık olur bana" "bir hafta mı?" Meğer Tefocuk orada dinliyormuş "ilk gördüğüm gün aşık oldum ben sana". Ali çok kızgındı "bizi siktiret, bu çocuğa nasıl yaptın bunu???".

Tefo Şebnem'i öldürmeye karar vermişti, Ali'yi yolladı, Şebnem "göründüğü gibi değil, zorla yaptırdılarrr" diye ağlıyordu habire. "Kamil ölünce hepinize çok kızmıştım, o gece çok içtim, barda bir adam geldi yanıma". Anaaaa Temmuz'muş meğer. Temmuz Şebo'ya eroin vermiş, Şebo onun sözünü dinledikçe "aferin, sen iyi bi kızsın, işte ödülün" diyerek yeniden eroinman yapmış Şebo'yu. (Bunca zaman kollarından filan kimse farketmedi mi, anlamadı mı?). Tecavüz de etmiş mi orasını anlamadım. Şebo "kağıtlara bakınca inanıyorsun, gzlerime bakınca inanmıyor musun? Sevdiğim adamla sonsuza kadar mutlu olmak için yaptım aşkıııım" dedi.  (Peki Temmuz hapihaneye düşmüştü bi ara hatırlarsanız, o zaman ne oldu??)

Bu esnada Temmuz mekanı basmıştı, Tefo dışarı Ali'nin yanına çıktı, Ali baktı ortada Şebo yok: "ben adam olmam di mi Ali abi?"



1974
Selma yarım saat Kenan'la telefonda konuşunca Ramiz kızdı, gitti dansözle oynaşmaya başladı. Selma kıskandı, Ramiz'in uzattığı bardağı bi vuruşta devirip içeri kaçtı. Ramiz geldi peşinden. Bunlar pek ateşli ve de hararetli bir tartışmaya girdiler. Sen kabasın da, her istediğini alamazsın da, alırım alamazsın derken, Selma paravanın arkasında soyunup çıkardığı kıyafetleri Ramiz'e atıyordu, ehhh Ramiz tek eliyle paravanı devirip Selma'ya saldırıya geçti, ama Selma da ona karşılık verince bunlar aman sabahlar olmasın diller içinde kaldılar dostlar.

Şimdi yani Kenan Birkan haklı mıymış gerçekten? Dayı godoş muymuş? Arkadaşının aşkını mı çalmış? Selma da ikisine de mavi boncuk mu vermiş? Nedir yani??

2010
Şebnem bi restoranda oturan Cengo'nun yanına geldi. Tefo, Ali ile Ezel'in ofisindeydi. Çok bozuktu Ali ile Ezel. Bi karı için hepimizi sattın, bizi de kaybettin diyorlardı. Tefocuk "belki birgün beni affedersiniz, hatta anlarsınız bile" dedi  Ah ah. Sigortasız adam çalıştıran şerrefsiz Ezel, sen Eyşan'ı kaç kere affedip Ali'yi verem ettin. Tefo'ya gelince "vur emri". Meh!

Tefo çıkarken koşarak Şebo gelip boynuna atladı. Meğersem bunlara hediye olarak Serdar'ın adresini getirmiş.

Restoranda Cengiz'in karşısında Kenan Birkan oturuyordu. Şebo'dan mesaj geldi Cengiz'e "İNANDILAR" Ama acaba gerçekten inanmışlar mıydı?

Kenan hayran kalmıştı Cengiz'e. Serdar'ı Ezel'e öldürtecekti. "Peki Eyşan kızmayacak mı bu işe?" diye sordu. Cengiz "Kızacak. Hatta belki aman Ezel'e birşey olmasın kuralını unutacak" dedi. Kenan Birkan karnı doymuş hayatından memnun şişman bir kedi gibi gülümsedi Cengiz'e : "Aştın, Ortak!"

Vuuayyy vuaayyy vuayyy diyorum dostlar. Ne düşünüyorsunuz bu bölüm olanlar hakkında?


xo xo


12 yorum:

  1. usturuplu küfür demek bu demekmiş meğer. cıkcıklama ve zezevenk :)))

    YanıtlaSil
  2. bu bölüm biraz daha eskisi gibiydi performansları .şebnem olayına takıldım sonunun şaibeli bitmesi iyi oldu..
    dayının da ne ayak olduğunu gördük:)

    YanıtlaSil
  3. Şebo kızım her ihtimale karşı seni bir dövmek lazım. Ne olur ne olmaz. Kenan-Ramiz-Selma muhabbeti de ne olaki? Bence İkisinin arasını açan başka bir mevzu Selma değil. Ezelin, Tafoya tavır yapması ilginç hakikaten. Angutyocum sen değilmiydin ciğerci kedisi gibi her koşulda Eyşan'ın peşine düşen, ayrılamayan, köpek gibi aşık olan? Biz başka bir Ezel mi izledik bugüne kadar? Sen yapınca hak Tefo yapınca yasak değil mi? Bu arada ben de Zepevenk derdim ha ha benziyormuş nezaketimiz (!) senile :)

    YanıtlaSil
  4. ASlıcığım bende bir kere şu konuya takmış durumdayım, yani bu Bade bu kadar mı meraklı küflü Vurkaç'ta çalışmaya da bu kadar ısrarla 'beni işe aldın mı, beni işe aldın mı' diye ötüyor biiiirrr..
    İkincisi bu kadar her hinliği tasarlayan bu zeki abiler, bu genç ve güzel hatun bize niye bu kadar meraklı diye hiç sormuyorlar mı?

    Bir üçüncüsü, bu Tefo bu Şebo hanımın kollarına hiç bakmamış mı? DEdiğin gibi Temmuz mu Tomus mu ne haltsa şu kenafir hapisteykene Şeboya o iğneleri kim çakmışş?

    Ayriyetten şu Selma'ya da ayar oldum yani bir kalk gidelim diyor, bir .ok yeme otur diyor.. Bu ne perhiiizz bu ne lahana turşusu...

    Hasılı kelam, daha çoookkkk döner bu senaryo, nasılsa rating düşünce zııırrrtttt hemen birilerini zeki birilerini saf yapıveriyollar...
    Yine de hakkını yememek lazım amcaların bu bölümü heyecanla seyrediverdim gaaariii:))))

    YanıtlaSil
  5. önce şunu söyleyeyim, şebo baharın ölümünden önce kenanlara çalışmaya başlamış. kenevir ise yok neydi kenafir miydi,, o ise bahar öldükten sonra, ali ler barnağını kestikten sonra hapise girdi. ama şebo düzenli olarak vurduyosa kendine, kolunun delik deşik olması lazım, orasına bende bir mantık getiremedim.. şebo kenanın tarafında iken cengiz daha yoktu ortalarda daha doğrusu ya ezelin yanında yada boşboş dolanıyodu ortalarda. cengiz saf değiştirdikten sonra şeboyu öğrenince bence onu kafalıyıp seni kurtarıcam bu kenan ve taifesinden deyip kendi safına çekti. yani şebo ikili değil üçlü oynuyodu belkide. yuhh kadındaki kapasiteye bak:)

    ezel ve tayfası ise yemiycek bence şeboyu ama yemiş gibi görünücek, belki bu seferde tefo kafalıycak şeboyu. valla son ana kadar bekliycem eğer öyle çıkmassa,senarist beni çook hayal kırıklığına uğratır yani..

    aslının dediği ise; cengiz bencede hain değil.çünkü adam safını seçmiş zaten. niyeti gayet açık. hain değil ama ezelin tarafında da değil. ezelle bi alıp veremediği yok eyşan şan şan şan,, dışında. bazen çıkarları çatışıyo ezelle bazende onu kendi çıkarları için kullanıyo. cengiz bi numara valla. kimse başedemez onla bu dizide:)

    neydi bi laf vardı,hatırlamıyorum tam,, bişeyi oyarlar içinede bade koyarlar:) bence bade, önceden de dediğim gibi kesinlikle boş hatun değil.ama bu bölümde şunu da anladım.bu kızın kesin bir davası var ama bir şekilde ezelden taraf çıkacak,ekibe dahil olacak..ve dizi sonunda ezelin boy boy çocuklarını doğurucak:))) eyşanda b.k yesin. 60 lık kenanla idare edicek artık..

    YanıtlaSil
  6. Kedicik: valla kendimi tuttum ama sigortasız işçi çalıştıran Ezel için hazırladığım çok şahane küfürler var:))

    Zoi-kuş : hani söylemeye dilim varmıyor ama dayı ayağı göt ayağı mı derler ne derler? :)))

    Joeyyy : Yani Kenan'ı Dayı'ya düşman eden sadece Selma olabilir mi diye düşününce sana hak veriyorum. Belki Kenan'ın abisinin ölümü de aralarındaki problemin bir sebebidir. Yani kız meselesi mi sadece? çok daha kötü birşey olmalı. Mesela Kenan kendi abisini mi öldürdü? sonuçta Kenan'ın "asla anlatamam" dediği çok kötü bir suçu var, nedir?

    Özgür insan : Vurkaç küflü değil, gayet kalabalık bir mekan. insanlara iş lazım, yoksa barmen olmak için kuyruğa girmezlerdi. Ezel'e yeni bir love interest gerektiği için Bade geldi. Eyşan kıskanacak falan filan.
    Selma tam kadınca davranıyor işte, o tripler mripler, aslında Ramiz'i isteyip onu seven Kenan'ı yedekte tutmalar, tipik kadın işte. bana normal geliyor açıkçası.kenan iyiydi, hoştu, ama biraz kibarcıktı. Ramiz ise pislik maço adamdı, tutkuluydu. Selma da tutkusuna yenildi. sonunda aman sabahlar olmasın, arzular şelale oldu yani:)))

    YanıtlaSil
  7. Alkım : valla Şebo şaşırttı, saf salak sarışın görünüyordu ama kaç kişiyi birden kandırdı, delik deşik kollarının görülememesi ise saçmalık oldu. işte aylardır Şebo'ya uzun kollu tişört filan giydirmiş olsalar tapınılası bir dizi olabilirdi bu. böyle küçük detaylardan kaybediyor hep, yk tarih, yol koldaki iğne izi vs vs.

    Cengiz'in bir numara oluşuna katılıyorum, yiğit özşener inanılmaz oynuyor valla, en iyi o.

    fincanı taştan oyup içine de bade koyarlarken bade kızı ezel aşık olsun eyşan kıskansın filan diye soktular sanıyorum diziye amma kesin onun da bir sırrı var, zaten senaristler bunu belirtmişler bir röportajda. yoksa bu kız öldürülen güvenlik görevlisinin kızı olmasın ha, eren'in ablası??

    YanıtlaSil
  8. erenin ablası varmıydıki,gerçi yoksa da 2 dakkada vaar ederler o da ayrı tabi.) olabilir yani,mantıklı erenin ablası çıkması. eğer öyle çıkarsa tefo yandı ama:)
    benim aklıma hep kenanın abisi selimin karısı takılıyo. ezelle konuşurken sürekli benim çocuklarım var benim çocuklarım var deyip duruyordu. acabamı diye düşünüyorum. ezele yaklaşıp yada yardım edip kenandan intikam planları içinde de olabilir. yada dayıyı bulmak niyetinde... selimin kızı olması biraz düşük olasılık tabii ama bellimi olur .)

    YanıtlaSil
  9. bak gazetenin birinde ne okudum, biri ezelin bombasını patlatmış. bizde kolundaki izleri bulduk gerçi ama bu biraz daha bariz;

    Ezel'de Şebnem, Tefo'ya "Kamil vurulduktan sonra bara gittim, çok içtim, sonra da o geldi (Temmuz), beni götürdü. Zorladı beni" dedi. Ama Kamil'in vurulduğu gece Temmuz da Ali tarafından bıçaklanmıştı. Yani o gece bara gitmesi imkansızdı!

    YanıtlaSil
  10. Alkım, birebir o geceden bahsetmiyor ki Şebnem, Kamil vurulduktan sonra bir gece diyor. Zaten Kamil'in vurulduğunu hemen o gece öğrenmemişti, Ezel ertesi günü kanlı gömleği götürüp haber vermişti Şebnem'e.

    YanıtlaSil
  11. ne diyim master sensin, biz gazetenin yalancısıyız:))

    YanıtlaSil
  12. estağfurullah ahahahaha ben de fazla ciddiye almışım bu diziyi:)))

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.